Iwona3001
Fanka BB :)
Wpisz sobie w Google sok Tayor z suszonych śliwek, można kupić też w sklepie internetowym.W lokalnym sklepiku spożywczym ze zdrową żywnością.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz sobie w Google sok Tayor z suszonych śliwek, można kupić też w sklepie internetowym.W lokalnym sklepiku spożywczym ze zdrową żywnością.
No ja sie nimi ratuje, bo inaczej bym musiała co 10 min zeby szorowacJa bym nie dała rady gumy, na samą myśl o gumie do żucia mi niedobrze
DobranocDobranoc kobietki!! Życzę względnie miłych snów bo w ciąży to różnie bywa i do jutra !
Te sny w ciąży są dziwne, a przy tym bardzo realistyczne. Ostatnio mi się śniło, że biłam się z dziewczyną, która w realu znam tylko z widzenia... Rano zastanawiałam się co się stało.Dobranoc
Mi się śniło w nocy śniło, że mąż mnie zostawił w ciąży. Więc dziś sobie i Wam dobrych snów
U mnie to samo .. Level snów na wysokim poziomie kina dramatycznego i horroru.Dobranoc ☺☺ mi się śnią same zdrady ostatnio, gwałty i inne pierdoloty więc jak przyśni mi się coś sympatycznego to wstanę w szoku chyba
Solidarnie jak większość z nasDajcie spokój, u psychiatryka skończę