Czyli poprzednio było serduszko a teraz nie ma nic a nic? Dziwne, przecież serduszko nie znika... Dobrze że idziesz to skontrolować, nie poddawaj się, a jakie leki bierzesz?Ja tez po wizycie. Jestem zalamana.
Ciaza nie rosnie. Nie widzi serduszka. Nic. Ogolnie pecherzyk duzo wiekszy niz tydzien temu.
Kazal odstawic leki i czekac. Jak to powiedzial dac naturze dzialac. Jesli obumarl plod to samo plamienie przyjdzie.
No i powiedzial ze moze akurat cos z tego jeszcze sie wykluje.
W dupie mam takie podejscie.
Zadzwonilam do znajomej. Jutro ma mnie umowic do lekarza co w zeszlym tygodniu widzial serduszko.
reklama
!!!!trzymajcie kciuki ❤
G
guest-1705313312
Gość
Termin tak jak ja mamAsij3090 30 lat, 2 ciąża, termin na 25.01.2021
marmolada90
Fanka BB :)
Kiedy miałaś ciążę zasniadowa?Usunęły mi się wszystkie cytaty ;/.
Jeśli chodzi o zaśniad to ciąża rozwijała się prawidłowo była na wizycie 6+5 i serce biło itd a na 8+1 serce już nie biło. Na histo napisało zaśniad częściowy. Ale chodziłam z obumarła ciążą jakieś 2-3 tyg i już na histo że nie było już zarodka. Czyli częściowo się wchłonęła.
Boże w pracy nie mogę jeść a jak tylko wyjdę to umieram z głodu. Teraz chyba podejdę do Ala baru mlecznego i coś sobie kupię bo nie mam jeszcze obiadu. A do 17 nie wytrzymam. Zawsze jak wracam idę z psem na spacer tak 15.40-17.40. Mam nadzieję że będzie coś dobrego. Jechałam i był przystanek koło maca i się wahałam czy wysiąść . Ale dziś jedynie chodzi za mną jedzenie z Ikei.
Nadal nie powiedziałam szefowi o ciąży. Muszę wkoncu się przełamać.
Annasol93
U mnie zaparcia to jakis dramat o trwają od samego pozytywnego testu a nawet chwile przed... dostałam magnes niby miało coś pomóc ale nic... u mnie zaparcia takie ze potrafię wypróżnić się raz na 7-9 dni .. Więc i już hemoroidy zaczęły o sobie dawać znać.. ostatnie dni pomogła mi zupa z mlodej kapusty u nas mówi się na to biały kapuśniak... ale moja Pani ginekolog mówi że dodatkowy progesteron to wzmaga plis w elevicie żelazo...Myślałam , że tylko ja mam ten problem. Nie mam żadnych mdłości, nie wymiotuje. Ale walczę z zaparciami od jakiegoś tygodnia i czuję się taka brzydka przez to Brzuch mam też wzdęty i czasem sobie myślę, że wolałabym te mdłości
A próbowałaś płatki owsiane z siemiem lnianym? Tez miałam problem, a jak zjadłam na kolacje to dzień później mnie tak oczyscilo, że aż wklęsło..U mnie zaparcia to jakis dramat o trwają od samego pozytywnego testu a nawet chwile przed... dostałam magnes niby miało coś pomóc ale nic... u mnie zaparcia takie ze potrafię wypróżnić się raz na 7-9 dni .. Więc i już hemoroidy zaczęły o sobie dawać znać.. ostatnie dni pomogła mi zupa z mlodej kapusty u nas mówi się na to biały kapuśniak... ale moja Pani ginekolog mówi że dodatkowy progesteron to wzmaga plis w elevicie żelazo...
Annasol93
Trzymam kciuki !! ❤ dawaj koniecznie znać po!trzymajcie kciuki ❤
Annasol93
Tego jeszcze nie próbowałam! Ale postaram się w czwartek poszukać tutaj siemie lniane bo to może być nie łatwe zadanie ♡. Ale poszperam po aptekach ❤ dziękuję za dobra radę ! Mam nadzieję że mi tez pomoże!A próbowałaś płatki owsiane z siemiem lnianym? Tez miałam problem, a jak zjadłam na kolacje to dzień później mnie tak oczyscilo, że aż wklęsło..
marmolada90
Ja piłam cole litrami... Ale potem pomyślałam, że ile tak wytrzymam.. kupiłam sobie gumy z firmy pregna w Rossmanie i codziennie wypijalam napar z rumianku. Ten napar mi bardzo pomógł, wyciszał żołądek.Dziewczyny które męczą mdłości i które wymiotują - jak wy sobie z tym radzicie? Mi już się płakać chce - od dwóch dni nie mogę nic zjeść, wszystko po chwili wymiotuję, na nic nie mam ochoty.. kilka łyków zimnej coli nie pomaga
reklama
Z
zmiana8.2
Gość
Wez sobie juz zmielone.Tego jeszcze nie próbowałam! Ale postaram się w czwartek poszukać tutaj siemie lniane bo to może być nie łatwe zadanie ♡. Ale poszperam po aptekach ❤ dziękuję za dobra radę ! Mam nadzieję że mi tez pomoże!