reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny rozmawiałam kiedyś z takaa Panią profesor i Ona tłumaczyła że niestety na naturę kobiety nie mamy wpływu i czasem nawet leki nie pomogą ale my mamy wpływ na ciąże mówiła tak ciepło że naprawdę była przekonywująca nie wolno się stresować stres jest gorszy niż palenie papierosów to były jej słowa. Długotrwały stres może naprawdę bardzo zaszkodzić. Więc dziewczyny każda zrobi sobie refleksje jeśli nie ma krwawień i plamień nie denerwujmy się na zapas dajmy tej dzidzi się rozwijać nie zaburzajmy tego. Miłego dnia miko że u mnie dziś bez 🌞

Renata ja już mam synka i jestem zachwycona ile mogę w nim ugotować pysznych zup a nigdy nie gotowałam , zwykle słoiki . Teraz już nie wyobrażam sobie bez niego dnia ;)

reklama
Do góry