reklama
Wiem co czujesz, ale dasz radę!! Wszystko dla dzidziusia!!ja dziś zjadłam banana i dwie kanapki stres powoduje takie mdłości, że zejdę z tego świata dziś.
Nika261
Fanka BB :)
A mdłości cię nie uspokajają? Mnie też bardzo mdlilo przed wizytą i przez to byłam jakby spokojniejsza o to co zobacze na wizycieja dziś zjadłam banana i dwie kanapki stres powoduje takie mdłości, że zejdę z tego świata dziś.
Klaudiaxx
masakra jakaś. dziś jedziemy szukać paneli do sypialni i drugiego pokoju, bo w sumie remont powoli dobiega końca. także chociaż na chwilę zajmę głowę.Wiem co czujesz, ale dasz radę!! Wszystko dla dzidziusia!!
Klaudiaxx
nie, bo mnie mdli ze stresu i nerwówA mdłości cię nie uspokajają? Mnie też bardzo mdlilo przed wizytą i przez to byłam jakby spokojniejsza o to co zobacze na wizycie
Paulinad
Dziewczyny rozmawiałam kiedyś z takaa Panią profesor i Ona tłumaczyła że niestety na naturę kobiety nie mamy wpływu i czasem nawet leki nie pomogą ale my mamy wpływ na ciąże mówiła tak ciepło że naprawdę była przekonywująca nie wolno się stresować stres jest gorszy niż palenie papierosów to były jej słowa. Długotrwały stres może naprawdę bardzo zaszkodzić. Więc dziewczyny każda zrobi sobie refleksje jeśli nie ma krwawień i plamień nie denerwujmy się na zapas dajmy tej dzidzi się rozwijać nie zaburzajmy tego. Miłego dnia miko że u mnie dziś bez
Angelika22
Renata ja już mam synka i jestem zachwycona ile mogę w nim ugotować pysznych zup a nigdy nie gotowałam , zwykle słoiki . Teraz już nie wyobrażam sobie bez niego dnia
Tylko moze faktycznie bardziej jak będziemy juz po prenatalnych, przynajmniej część, bo jednak caly czas jeszcze dziewczyny dołączająDlatego chyba watek zamkniety trzeba zrobic I ustalic kto moderatorem grupy bedzie. Kasiakar???
marmolada90
Dziewczyny, właśnie czekam pod gabinetem. Stres jaki mi towarzyszy jest okropny.
reklama
asia333podlasie
Ile dziś dokładnie tygodni? Trzymaj się :-)Dziewczyny, właśnie czekam pod gabinetem. Stres jaki mi towarzyszy jest okropny.