A ja to nigdy nie umiałam szukać w lumpach i strasznie zazdrościłam tym co umieją i lubią wyszukiwać perełki.. [emoji2368] Ja na razie jestem zadowolona bo udało mi się znaleźć jakieś starsze staniki co są dobre na mnie i mi w nich wygodnie [emoji3059]
Wymyśliłam też fajny sposób powiedzenia rodzicom o ciąży.. Mają 28ego 45ta rocznicę ślubu i uznałam, że to super moment. Będę wtedy 11t0d. Wprawdzie tydzień wcześniej my mamy swoją pierwsza rocznice, ale ten tydzień robi mi jednak różnice. Zaplanowałam, że zrobię dla nich taka piękna fotoksiazke, nieduża, ale premium, gdzie najpierw dam ich zdjęcie, potem mojej siostry najstarszej i męża, później ich dzieci, następnie mój brat i na kolejnej stronie jego corka, a na koniec ja z mężem, bo jestem najmlodsza i na ostatniej stornie zdjęcie usg naszego maleństwa [emoji3059] tylko przygotowanie księgi zajmie mi tydzień z wydrukiem i wysyłka, a na ostatnią chwilę myślałam żeby pójść do lekarza i zanim powiem upewnić się ostatecznie, że na pewno wszystko gra.. Mój mąż mówi, że to bez sensu drukować na czas skoro po tym chce się jeszcze upewnić i zawsze możemy dać prezent tydzień później, ale dla mnie po babsku to już wtedy nie jest "w rocznicę" i trochę traci swój taki mega wydźwięk, z drugiej strony część myśli mówi mi, że może aż nadto ostrożna jestem i trzeba wyluzować, dać prezent i być dobrej myśli, że wszystko gra i tak sama nie wiem.. Taka pierdółka, a tydzień już nad tym myślę [emoji849][emoji85]