reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Sekunda-dwie,tak jakby kawalek tkanki sie skurczal i rozkurczal,jedno miejsce na wysokosci prawego jajowodu,chyba,a drugie juz na wysokosci macicy,ale w miejscu blizny po operacji refluksu moczowodowego,wiec cholera wie,czy to kwestia blizny,czy macicy,czy zastawki w moczowodzie.Na szczescie juz tego dzis nie mam,dzieki temu przezylam sobie na kanapie spokojnie dzien.Zobacze,co lekarka powie.Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze.
A w pachwinie ciagnelo ale juz przestalo,tez czuje takie rozsadzanie kosci biodrowych

reklama
Sekunda-dwie,tak jakby kawalek tkanki sie skurczal i rozkurczal,jedno miejsce na wysokosci prawego jajowodu,chyba,a drugie juz na wysokosci macicy,ale w miejscu blizny po operacji refluksu moczowodowego,wiec cholera wie,czy to kwestia blizny,czy macicy,czy zastawki w moczowodzie.Na szczescie juz tego dzis nie mam,dzieki temu przezylam sobie na kanapie spokojnie dzien.Zobacze,co lekarka powie.Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze.
Jejkucti ja też się boję bo jajniki lub okolice bolą mnie co chwile I co chwilę podbrzusze A wizyta dopiero 18.06

Może adhd ale taki kochany. Na temat Jack Russell terier to jest mój Roki ma 3.5 miesiąca i jest kochany ale zaczęliśmy chodzić na szkolenie żeby był posłuszny. Ja uważam że dzięki niemu po 3 latach udało mi się zajść w ciążę bo się w nim zakochałam i zajelam i przez to wyluzowałam

Załączniki

• 15920754190834759070779039460947.jpg
    15920754190834759070779039460947.jpg
    922,1 KB · Wyświetleń: 60
Mnie też codziennie boli podbrzusze.
I też taki ból brzucha jak coś zjem jakby się Wszystko sciskalo. Brzuch jest taki jak balon.
Czekam na wizytę do 22.
Lekarz mówił, że plamienia powinny ustac ale nie widzę żeby było mniej. Ten początek nie jest dla mnie radosny. Ale nie nastawiam się. Czekam spokojnie. Dużo odpoczywam. Zwolnilam tempo.

Może adhd ale taki kochany. Na temat Jack Russell terier to jest mój Roki ma 3.5 miesiąca i jest kochany ale zaczęliśmy chodzić na szkolenie żeby był posłuszny. Ja uważam że dzięki niemu po 3 latach udało mi się zajść w ciążę bo się w nim zakochałam i zajelam i przez to wyluzowałam
A to moje gwiazdy, parson Russel terrier i West terrier, są ze sobą bardzo zżyte i każdego dnia poprawiają mi humor ❤️ z mężem nazywamy je naszymi córeczkami 😃❤️

Załączniki

• Screenshot_20200613_221818.jpg
    Screenshot_20200613_221818.jpg
    324,9 KB · Wyświetleń: 61
Mam ten sam problem 😒 wgl moje nogi miały często tendencje do puchnięcia, ja od kilku ładnych lat nie pamiętam jak wyglądają moje kostki 😩 i dzisiaj widzę że już mam znowu łydki jakieś takie napompowane, pewnie przez ten upał. Jestem brunetką, mam ciemne owlosienie i nogi nawet jak ogolone to pełno tych wstretnych kropek widać pod skórą 🤬 moje nogi wyglądają jako tako jedynie jak są bardzo opalone 🤷‍♀️
Oj mam ten sam problem z owlosieniem nie stety przy moim PCOS jest ono bardzo nasilone😔

reklama
Kurde, nadrobić was dziewczyny to zgroza! Chciałam się was jeszcze zapytać o staniki [emoji6] moje powoli robią się za małe.. W takich miękkich piersi wychodzą mi na środku, nieestetycznie to wygląda przy niektórych bluzkach, przy innych np stanik mi podjeżdża do góry, a w usztywnianych bolą mnie piersi.. I teraz pytanie - staniki kupujecie jakieś np z pozniejszym przeznaczeniem do karmienia czy na razie po prostu jakieś zwykle, z myślą, że jak później piersi klapną to te staniki pójdą w zapomnienie?

Do góry