reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Jesteśmy w identycznym momencie ♡
Super że dodałaś zdjęcie, mam pogląd jak mój dzidziuś aktualnie wygląda ♡ pozdrawiam Cię, rzeczywiście dawno Cię tu nie było...
My mamy następną wizyte dopiero 15...

Dziewczyny czy was też bolą plecy ?:/
Mnie plecy bolą jakby na dole... też się zastanawiam czy to normalne.. mówiłam o tym mojej Pani ginekolog ale jej to nie zaniepokoiło... A ten ból nie jest jakoś silny ale męczy..

reklama
Mnie plecy bolą jakby na dole... też się zastanawiam czy to normalne.. mówiłam o tym mojej Pani ginekolog ale jej to nie zaniepokoiło... A ten ból nie jest jakoś silny ale męczy..
No dokładnie, tak na dole ...
Moja Pani Doktor tez nie widzi w tym nic niepokojącego ,pytam z ciekawości czy tylko ja tak mam 😁

Nie jesteś sama 😂❤ ale dobrze wiedzieć, że ktoś też tak ma. Pewnie nam coś się rozciąga 🤷‍♀️
No tak to sobie tłumaczę😁
Macica tez bardzo szybko rośnie więc to też pewnie jakiś wpływ ma :)
Gdzieś wyczytałam że w 9 tyg możemy czuć się lepiej niż dotychczas to info dla dziewczyn ,które sie stresuja brakiem objawów:)

Dziewczyny, czy któraś z Was brała/bierze sam Acard, bez Dupka lub innych? Czy przy samym Acardzie miałyście jakieś skutki uboczne: plamienia, omdlenia i inne...?
Czasem przy acardzie zdarzają się plamienia. Wtedy na kilka dni się odstawia i za kilka dni znów wraca i sprawdza czy plamienia wrócą.

Hej gratulacje😊 a badania prenatalne robisz prywatnie? Czy jednak jest jakas możliwość żeby miec niepłatne tez mieszkam w uk 😉
Hej też gratuluję 🙂. W ostatniej ciąży miałam za darmo bo usg nie wyszło dobrze w 12 tyg i skierowali mnie na drugi dzień na badania z płynu owodniowego. Teraz jak się pytałam to powiedzieli mi że też mam taką możliwość i też bezpłatnie. Ale nie wiem jak to wygląda jak ciąża prowadzi się dobrze. Ale jak będziesz miała rozmowę z położną to zapytaj jej jak to wygląda.

reklama
No tak to sobie tłumaczę😁
Macica tez bardzo szybko rośnie więc to też pewnie jakiś wpływ ma :)
Gdzieś wyczytałam że w 9 tyg możemy czuć się lepiej niż dotychczas to info dla dziewczyn ,które sie stresuja brakiem objawów:)
Może coś w tym jest, dziś zrobiłam pizze, jablecznik, bułki i pierdyliard innych rzeczy, takiego powera dostałam 🤔🤔😎 a objawy nikłe 🤷‍♀️🤷‍♀️

Do góry