reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

znalazłam że te globulki można, jedynie się zastanawiam nad tym antybiotykiem czy nie przesadziła.
Wydaje mi się, że wie co robi. Może chce to wyleczyć A nie tylko zaleczyć na kilka chwil. Infekcje mają tendencję do nawracania. Myślę, że dlatego woli dmuchać za wczasu i zlikwidować infekcje już na początku aniżeli miałaby się rozwinąć. Jak pójdziesz do apteki możesz zawsze podpytac farmaceuty co myśli... ❤😘 wszystko będzie dobrze!

reklama
Leżę sama na sali i mam wifi więc chyba będę was dręczyć. Badania zrobione, dzidzia ma około 1cm, póki co chyba nie zapowiada się nic złego.
Wszystko będzie dobrze, cieszmy się, że w porę znalazłaś się u lekarza i jesteś pod dobra opieka. Wiem że łatwo się mówi ale będzie dobrze! ❤ A ty jak sie czujesz ? I Twój partner? Wspiera Cię?

Długo mnie tutaj nie było ze względu na ciagle mdłości i sen, ale dzisiaj byłam na wizycie i słyszałam pierwszy raz serduszko mojego maleństwa i stwierdziłam, że koniecznie muszę się Wam pochwalić ❤️ 8+3, termin na 11 stycznia a jutro umawiam się na początek lipca na prenatalne 😊
806B6B00-F16E-4761-8151-25AB0B7F0691.jpeg

Ja dziś trochę w stresie żyję, bo po cytologii z rana przez cały mam lekkie krwawienia i raz nawet niewielkie skrzep. Dzwonilam po południu do lekarza i mowi, ze to normalne i do jutra powinno ustac. Jeśli jednak do rana nie przejdzie, to kazal podjechac do szpitala. Tlumacze sobie, ze.to po tym pobraniu, ale jednak gdZieś tam stres jest.

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was brała/bierze sam Acard, bez Dupka lub innych? Czy przy samym Acardzie miałyście jakieś skutki uboczne: plamienia, omdlenia i inne...?

Do góry