reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Witam wszystkie mamusie 😁 musiałam Was nadrobić od wczoraj i widzę, że dziś mamy stresujące wizyty i niestety większość z Was wymiotuje 😪 ile to trzeba znieść, żeby te nasze dzieciaczki się pojawiły 🙄 u mnie na szczęście bez mdłości, ani wymiotów, jednak to prawda co w książkach pisza, że mdłości dotykają 80 procent ciężarnych, zdecydowana większość z Was to doświadcza, bardzo mi przykro, ale wierzymy, że to świadczy tylko i wyłącznie o dobrze rozwijającej się ciąży 🥰 ściskam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na wieści!!! A dla biedaków z mdlosciami przesyłam wirtualną herbatkę przeciwwymiotną, kocyk i dużo spokoju 😁😁☕🌻

Witam wszystkie mamusie [emoji16] musiałam Was nadrobić od wczoraj i widzę, że dziś mamy stresujące wizyty i niestety większość z Was wymiotuje [emoji25] ile to trzeba znieść, żeby te nasze dzieciaczki się pojawiły [emoji849] u mnie na szczęście bez mdłości, ani wymiotów, jednak to prawda co w książkach pisza, że mdłości dotykają 80 procent ciężarnych, zdecydowana większość z Was to doświadcza, bardzo mi przykro, ale wierzymy, że to świadczy tylko i wyłącznie o dobrze rozwijającej się ciąży [emoji3059] ściskam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na wieści!!! A dla biedaków z mdlosciami przesyłam wirtualną herbatkę przeciwwymiotną, kocyk i dużo spokoju [emoji16][emoji16][emoji477][emoji258]
Przeciwwymiotny to jest McDonald [emoji87][emoji23]

Nawet mi się już dłuży do tej Twojej wizyty 😂 ześwirujemy tu wszystkie 🤦‍♀️ mąż mi już wczoraj groził że zablokuje mi dostęp do forum. Ale mimo że bardzo nakręcają mnie wszystkie źle kończące się historie to czuje że mamy tutaj wszystkie duże wsparcie od siebie nawzajem ❤
hahahah kochana ❤️❤️❤️ już czekam w poczekalni, stres opadł u mnie, ale u partnera wziął górę i nie chce wejść hahah🙈

Chciałam zamówić dzieciom książeczkę i oglądam, oglądam, patrzę a w koszyku zamówienie za 290 [emoji28][emoji28][emoji28] zawsze mam problem z tymi książkami!

Mi w pierwszej ciąży też mąż mówił, że zabroni mi wchodzić na forum, bo też bardzo przeżywała każda stratę. Ale wierzcie ni, potem zrobi się spokojniej, a super tak razem wszystko doświadczać. Ciąża jak ciąża, ale jak dzieci są na świecie. Jakoś tak łatwiej :) na październikach 2017 największy ruch był w nocy jak godzinami karmiłyśmy dzieci :D
Dlatego mam nadzieję, że nie wypadną z obiegu mimo, że czasem kilka dni mnie nie ma. Na majówkach 2019 nie dałam rady u czasem brakuje mi zapytania o coś kogoś, kto ma dziecko w podobnym wieku.

reklama
Do góry