Annasol93
Fanka BB :)
Poronienia w 7-9 tyg miałam dwa . I jeszcze kilka ciąż biochemicznych. Wiem, że też wiele razy niepotrzebnie testy ciążowe dobilam A wcześnie ale mimo wszystko dało to sygnał , że coś może być nie tak. Nie znamy przyczyn poronienia. Pierwsze poronienie mialam w Polsce ... pracowalam w sklepie i dostalam silnego krwawienia... Lekarze na obchodzie przy wszystkich powiedzieli mi tylko " no tym razem sie Pani nie udalo" dostalam tabletki bez i informacji na co są czego się spodziewać i o szczegolach nie chce mowic ale to była masakra.. Druga ciąża w 9 tygodniu tu w Szwajcarii, poronienie zatrzymane, cytotecKochana a poznałaś przyczynę poprzedniego poronienia? Poronienia zatrzymane z objawami zdarzają się stosunkowo rzadko przepraszam, że pytam, jeśli nie masz ochoty to nie odpowiadaj
i roniłam w domu.... z poprzedniej traumy wolalam wybrac dom niz szpital.. Mialam robione kilka badań na toczeń, krzepliwość krwi , tarczyce itp ale nic nie wykazano, wszystko w normie. Przed ta ciąża byliśmy na konsultacji z kliniką badań genetycznych itp ponieważ, chcieliśmy zrobić badanie kariotypow. Kompletnie byliśmy wyłączeni ze starań i niespodzianka dwie kreski... biorę teraz Utrogestan, ASS cardio, witaminy i mam nadzieję, że damy radę! ❤❤