reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Boże, to straszne 😓 współczuję bardzo. Tak czekałam na Twój wpis bo pisałaś rano że bardzo się obawiasz z powodu ustąpienia objawów 🥺 tak bardzo wierzyłam, że napiszesz że nie był to żaden wyznacznik i z fasolką wszystko w porządku 😟 trzymaj się kochana

reklama
Jutro o 14 mam wizytę. Stresuje się już. Ale jednocześnie czuje jakiś spokój bo wiem że dla mnie najważniejsza będzie wizyta w przyszłym tygodniu.
Ktoś jeszcze jutro wizytuje ?

Załączniki

• 20200601_202324-1.jpg
    20200601_202324-1.jpg
    664,9 KB · Wyświetleń: 63
Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Eh tak mi przykro.... A co na drugim USG? To potwierdzone? Kochana trzymaj się ❤️

Dziewczyny dziś mam bardzo ciężki dzień 5+6 właśnie w tym dniu straciłam pierwsza ciąże Rok temu
Latam co trochę do łazienki sprawdzić czy wszystko ok niech ten dzień się skonczy bo zwariuje a wizyta w sobotę
Powiem Ci ze mnie stres też już wykancza... Ja miałam bardzo ciężki weekend, w niedzielę piersi wcale nie bolały i strasznie się zmartwilam.... No ale dziś znowu są nabrzmiale, trzymaj się Kochana ❤️

reklama
Mnie piersi bolą od samej owulacji, czyli od połowy kwietnia i od dwóch dni są już mniej bolesne i zastanawiam się czy one MUSZĄ boleć do końca pierwszego trymestru czy mogą odpoczywać sobie raz na kilka dni, to chyba nie ma reguły 🤷‍♀️ zresztą nie wiem, różne myśli przychodzą do głowy...

Do góry