reklama
Klaudiaxx
Fanka BB :)
o proszę haha. ja się zabezpieczyłam - opakowanie tabletek i duża butla syropu ale czy to pomaga...na pewno efekt placebo jest haha.Gaviscon to w poprzedniej ciąży brałam codziennie (3 trymestr) i jak myślę o tym smaku to mnie mdli hehe. Też na nic nie mam ochoty, ale któraś z Was tu wrzuciła placek po węgiersku i bym jeszcze chętnie zjadła (oczywiście, gdyby ktoś go mi zrobił)
Klaudiaxx
powiem Wam tak szczerze, że dziś do mnie dotarło, że już zaraz mam wizytę. I ogarnął mnie taki strach i lęk, jestem taka zestresowana czy wszystko będzie dobrze...robiłam beta hcg tylko dwa razy, żeby bardziej się nie stresować i jakoś spokojnie przeżyłam te 2.5 tygodnia, ale dziś coś pękło. boję się jak nie wiem... jeszcze aktualnie mamy remont w mieszkaniu, bo kupiłam z partnerem w lutym i mieszkamy póki co osobno, więc nie mam go na co dzień, a jak się widzimy to nie rozumie nic
Nie martw się, każda z nas to przeżywa, ja przed poprzednia wizyta płakałam jak bóbr, bo sobie wmówiłam, że będę miała lyzeczkowanie i siedząc już w poczekalni serce miałam w gardle.... Wszystko będzie na pewno dobrze, a stres jest naturalną rzeczą i naspowiem Wam tak szczerze, że dziś do mnie dotarło, że już zaraz mam wizytę. I ogarnął mnie taki strach i lęk, jestem taka zestresowana czy wszystko będzie dobrze...robiłam beta hcg tylko dwa razy, żeby bardziej się nie stresować i jakoś spokojnie przeżyłam te 2.5 tygodnia, ale dziś coś pękło. boję się jak nie wiem... jeszcze aktualnie mamy remont w mieszkaniu, bo kupiłam z partnerem w lutym i mieszkamy póki co osobno, więc nie mam go na co dzień, a jak się widzimy to nie rozumie nic
Klaudiaxx
dzięki za miłe słowa mam takie huśtawki, że głowa mała. nawet nie mam już czym płakaćNie martw się, każda z nas to przeżywa, ja przed poprzednia wizyta płakałam jak bóbr, bo sobie wmówiłam, że będę miała lyzeczkowanie i siedząc już w poczekalni serce miałam w gardle.... Wszystko będzie na pewno dobrze, a stres jest naturalną rzeczą i nas
Mixme92
Dziewczyny, a mówiłyście już starszakom o rodzeństwie? Jak nie to kiedy planujecie to zrobić? Byliśmy wczoraj u koleżanki w odwiedzinach obejrzeć maluszka i moja młoda ledwo rzuciła na dzidziusia okiem, zero zainteresowania, na pytanie czy fajny mówi, że może być. Jak zapytałam czy chciałaby takiego w domu bez zastanowienia mówi, że nie. Przeraża mnie trochę perspektywa jej reakcji na tę radosną nowinę
Stelle
My zaczęliśmy starania z mężem i to był pierwszy cykl starań choć ja sceptycznie do tego podchodziłam bo nie czułam w ogóle kiedy mogła być owulacja.. Żadnego kłucia w jajnikach co zwykle miało miejsce. No i zero sluzu... Nawet podczas zbliżenia miałam z tym problem ale jakimś cudem się udało zrobiłam test na prośbę męża bo nalegał, a ja tylko ględziłam że przecież bolą mnie cycki i jestem zmierzła jak na okres a to jednak były już chyba pierwsze objawy. Póki co nie doszło nic nowego. Zero mdłości, zachcianek też jakoś szczególnie nie mam. W ciągu dnia albo chce mi się jeść albo mam kompletny brak apetytu i muszę się zmuszać no i nikt mnie tak nie drażni i nie wkurza jak mąż!!! Mogłabym go zabićKlaudiaxx, Stelle, a mialyscie jakieś specjalne objawy jak robiłyście te pierwsze testy czy po prostu robiłyście bo się starałyście?? czy coś Was niepokoiło? :*
paaulaa1657
Aktywna w BB
Haha o jeju no to ja mam tak samo, mój mąż powiedział że już ma mnie dość haha a ja jego ale najgorsze to rozkojarzenie nie myślę w ogóle co robię i wpadam na wszystko- na drzwi, na ściany, na męża właśnie... Dzisiaj sobie kawę zalałam wodą mineralną... No i wiadomo że się nie zaparzyła a piersi bolą strasznie i brzuch na dole takie skurcze krótkie przerwa i znowu... No dziś termin planowanej miesiączki i dzięki Bogu do tej pory nie przyszła oby tak dalejMy zaczęliśmy starania z mężem i to był pierwszy cykl starań choć ja sceptycznie do tego podchodziłam bo nie czułam w ogóle kiedy mogła być owulacja.. Żadnego kłucia w jajnikach co zwykle miało miejsce. No i zero sluzu... Nawet podczas zbliżenia miałam z tym problem ale jakimś cudem się udało zrobiłam test na prośbę męża bo nalegał, a ja tylko ględziłam że przecież bolą mnie cycki i jestem zmierzła jak na okres a to jednak były już chyba pierwsze objawy. Póki co nie doszło nic nowego. Zero mdłości, zachcianek też jakoś szczególnie nie mam. W ciągu dnia albo chce mi się jeść albo mam kompletny brak apetytu i muszę się zmuszać no i nikt mnie tak nie drażni i nie wkurza jak mąż!!! Mogłabym go zabić
Jeszcze nie raz będziesz się martwić, to jest właśnie najgorsze w ciąży, że co wizyta ten sam stres ale jakoś przebrniemydzięki za miłe słowa mam takie huśtawki, że głowa mała. nawet nie mam już czym płakać
reklama
Angelika22
Ja mam kolejna wizytę za 25 dni nie wiem jak wytrzymam