Paulinad
Fanka BB :)
Z OM 23.01. 2020 z usg jeszcze nie wiem bo idę dopiero we środę a u Ciebie??Hej gratuluję ☺ kiedy termin? ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z OM 23.01. 2020 z usg jeszcze nie wiem bo idę dopiero we środę a u Ciebie??Hej gratuluję ☺ kiedy termin? ☺
Ja mam krwiaka i tylko leżę. Miałam też krwawienia. Wylądowałam na IP. Biorę dupka i luteine. Po 1szym usg myslalam, że mi ulży, a było jeszcze gorzej. Niby ciąża młodsza o 2 tyg. Ale cos jest nie tak. Byłam 6+1, a według usg to 4+2 i serduszko biło więc nie mógł być 4 tydzień doktor powiedziała mi, że jakby za mały pęcherzyk ciążowy mam już nawet się zastanawiałam czy może jakiś błąd w pomiarach, ale ona ma certyfikat FMF to nie sądzęZ OM 23.01. 2020 z usg jeszcze nie wiem bo idę dopiero we środę a u Ciebie??
A jak pytałaś o termin to własnie nie wiem w zależności co jest mierzone na usg to rozstrzał od 12 do 24 styczniaZ OM 23.01. 2020 z usg jeszcze nie wiem bo idę dopiero we środę a u Ciebie??
Mimo wszystko najważniejsze w tym wszystkim jest to, że serduszko pika, reszta się jakoś wyklarujeJa mam krwiaka i tylko leżę. Miałam też krwawienia. Wylądowałam na IP. Biorę dupka i luteine. Po 1szym usg myslalam, że mi ulży, a było jeszcze gorzej. Niby ciąża młodsza o 2 tyg. Ale cos jest nie tak. Byłam 6+1, a według usg to 4+2 i serduszko biło więc nie mógł być 4 tydzień doktor powiedziała mi, że jakby za mały pęcherzyk ciążowy mam już nawet się zastanawiałam czy może jakiś błąd w pomiarach, ale ona ma certyfikat FMF to nie sądzę
1 czerwca mam kolejną wizytę i z całych sił mam nadzieję, że wszystko będzie ok i się pięknie wyrówna
Ja na pewno urodze w grudniu, bo bede miec cc. Pewnie przed swietamiFajnie, że ktoś jeszcze na przełomie roku
Ja mam na 3 stycznia i mam nadzieję, że dziecku nie będzie się spieszyło bo liczę już na rok 2021
Będzie dobrze na początku wartości są tak niskie że ciężko określić cokolwiek dlatego w sumie powinniśmy chodzić do gin ok 7 tyg żeby się zbadać. Trzymam kciuki żeby było okJa mam krwiaka i tylko leżę. Miałam też krwawienia. Wylądowałam na IP. Biorę dupka i luteine. Po 1szym usg myslalam, że mi ulży, a było jeszcze gorzej. Niby ciąża młodsza o 2 tyg. Ale cos jest nie tak. Byłam 6+1, a według usg to 4+2 i serduszko biło więc nie mógł być 4 tydzień doktor powiedziała mi, że jakby za mały pęcherzyk ciążowy mam już nawet się zastanawiałam czy może jakiś błąd w pomiarach, ale ona ma certyfikat FMF to nie sądzę
1 czerwca mam kolejną wizytę i z całych sił mam nadzieję, że wszystko będzie ok i się pięknie wyrówna ❤
To mnie właśnie podtrzymuje na duchu, że jest serduszko więc teraz musi być dobrzeMimo wszystko najważniejsze w tym wszystkim jest to, że serduszko pika, reszta się jakoś wyklaruje ☺☺☺
Wpuścił lekarz do gabinetu Twojego męża bez problemu ? U mojego na gabinecie jest kartka wywieszona że tylko jedna osoba wchodzi ... I nie mogłam zabrać małża ze sobą tydzień temu na wizytęCześć dziewczyny , ja miałam dziś wizytę, termin z om mamy na 5.01 ,z usg na 11.01
Pewnie jeszcze się 3 razy zmieni
Bobo rośnie, ma aż 1cm i Tatus miał dzis okazję zobaczyć jak bije serduszko, super uczucie Zobacz załącznik 1124518
I oczywiście gratulacje! Też mam termin na 11/01Cześć dziewczyny , ja miałam dziś wizytę, termin z om mamy na 5.01 ,z usg na 11.01
Pewnie jeszcze się 3 razy zmieni
Bobo rośnie, ma aż 1cm i Tatus miał dzis okazję zobaczyć jak bije serduszko, super uczucie Zobacz załącznik 1124518