reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Z OM 23.01. 2020 z usg jeszcze nie wiem bo idę dopiero we środę a u Ciebie??
Ja mam krwiaka i tylko leżę. Miałam też krwawienia. Wylądowałam na IP. Biorę dupka i luteine. Po 1szym usg myslalam, że mi ulży, a było jeszcze gorzej. Niby ciąża młodsza o 2 tyg. Ale cos jest nie tak. Byłam 6+1, a według usg to 4+2 i serduszko biło więc nie mógł być 4 tydzień 🙄 doktor powiedziała mi, że jakby za mały pęcherzyk ciążowy mam 😔 już nawet się zastanawiałam czy może jakiś błąd w pomiarach, ale ona ma certyfikat FMF to nie sądzę 🙄
1 czerwca mam kolejną wizytę i z całych sił mam nadzieję, że wszystko będzie ok i się pięknie wyrówna 🙏❤️

Ja mam krwiaka i tylko leżę. Miałam też krwawienia. Wylądowałam na IP. Biorę dupka i luteine. Po 1szym usg myslalam, że mi ulży, a było jeszcze gorzej. Niby ciąża młodsza o 2 tyg. Ale cos jest nie tak. Byłam 6+1, a według usg to 4+2 i serduszko biło więc nie mógł być 4 tydzień 🙄 doktor powiedziała mi, że jakby za mały pęcherzyk ciążowy mam 😔 już nawet się zastanawiałam czy może jakiś błąd w pomiarach, ale ona ma certyfikat FMF to nie sądzę 🙄
1 czerwca mam kolejną wizytę i z całych sił mam nadzieję, że wszystko będzie ok i się pięknie wyrówna 🙏❤️
Mimo wszystko najważniejsze w tym wszystkim jest to, że serduszko pika, reszta się jakoś wyklaruje ☺️☺️☺️

1 czerwca mam kolejną wizytę i z całych sił mam nadzieję, że wszystko będzie ok i się pięknie wyrówna 🙏
Będzie dobrze na początku wartości są tak niskie że ciężko określić cokolwiek dlatego w sumie powinniśmy chodzić do gin ok 7 tyg żeby się zbadać. Trzymam kciuki żeby było ok

Cześć dziewczyny , ja miałam dziś wizytę, termin z om mamy na 5.01 ,z usg na 11.01 😊
Pewnie jeszcze się 3 razy zmieni 😁
Bobo rośnie, ma aż 1cm i Tatus miał dzis okazję zobaczyć jak bije serduszko, super uczucie 😍
20200525_175329.jpg

Cześć dziewczyny , ja miałam dziś wizytę, termin z om mamy na 5.01 ,z usg na 11.01 😊
Pewnie jeszcze się 3 razy zmieni 😁
Bobo rośnie, ma aż 1cm i Tatus miał dzis okazję zobaczyć jak bije serduszko, super uczucie 😍Zobacz załącznik 1124518
Wpuścił lekarz do gabinetu Twojego męża bez problemu ? U mojego na gabinecie jest kartka wywieszona że tylko jedna osoba wchodzi ... I nie mogłam zabrać małża ze sobą tydzień temu na wizytę :(

reklama
Do góry