reklama
E
Ewka34
Gość
Ty wiesz ze przez caly czas trzymam sie tej mysli ze to tamten stary okres serio bo teraz krwi jakby mniej ,mniejsze malusie skrzepiczki tylko brzuch boli jak okresowyWiesz może, zrobił się wtedy gdy lekarz twierdził, że zbiera Ci się okres. Tam już było wszystko zamknięte z powodu ciąży i zatrzymała się ta krew. A z przeforsowania się poprostu oderwał... trzeba być dobrej myśli... bardzo dobrze, że pojechałaś do szpitala bo dopiero przeżyłabyś hiper stres gdybyś zobaczyła taki skrzep w domu... będzie dobrze... jesteś silna dasz radę
Wszystko spoko, gdyby tylko mial trochę większy schowek pod spodemDziś w ogóle pokazała mi się reklama wozków i okropnie wpadły mi w oko
Anex E/type kolor truflowy
Cudo
Zobacz załącznik 1124076
Zobacz załącznik 1124075Zobacz załącznik 1124077Zobacz załącznik 1124078
Usg z rana?Leze sobie, brzuch mnie boli ,czuje niekiedy skurcze,nadal krwawie,chce mi sie siuru non stop,nie mam apetytu, dostaje luteine ,nospe i magnez. Nie mysle negatywnie, raczej mysle: co ma byc to bedzie
rossig
Fanka BB :)
Dzięki poleć proszę lepsze, może będzie większy wybórJasne, chociaż jadłam lepsze te też robią robotę
Kelikla
Ja mam nudności z rana jak za długo nic nie zjem, zjem troszke za dużo to też mi siedzi na żołądku. Wymiotów nie mam i raczej daleko mi do nich póki co. Pozatym zmęczenie, znudzenie ciągle mam.. Nawet jak leżę to się męczę. Pozatym muszę przyznać że póki co naprawdę jest super.. Bałam się że będzie dużo gorzej..Dziewczyny a jak Wasze samopoczucie? Ja mam zgage po wszystkim co zjem, smierdzi mi wszystko nawet woda rano jak zobacze gary w zlewie to musze uciekać bo grozi rzyganiem.. no i zmeczenie okrutne. Nie mam sily na nic..
rossig
Tak? Myślisz, że często się takiego schowka używa? Bo jakoś nigdy nie zwracałam na to uwagiWszystko spoko, gdyby tylko mial trochę większy schowek pod spodem
Niqui
Wiesz jak jest Ewa niby nie jesteśmy lekarzami ale to byłoby racjonalne... bo by stworzył się tak wielki skrzep to jednak ta krew musi być tam gdzieś zatrzymana... musi się ona gromadzić i zastygać i na pewno nie przez dzień czy dwa a przez dłuższy okres... cokolwiek się nie dzieje dzisiaj w Twoim organizmie to proces fizjologiczny więc musi się rządzić prawami biologii Bądźmy dobrej myśli... tak jak mówisz co ma być to będzie...Ty wiesz ze przez caly czas trzymam sie tej mysli ze to tamten stary okres serio bo teraz krwi jakby mniej ,mniejsze malusie skrzepiczki tylko brzuch boli jak okresowy
E
Ewka34
Gość
Nie wiem,mial byc godzine temuWszystko spoko, gdyby tylko mial trochę większy schowek pod spodem
Usg z rana?
reklama
E
Ewka34
Gość
Masz racje ❤ a dzidzia przeciez rosnie i potrzebuje miejsca tylko czemu mnie boli okresowy brzuch,bo sie ten skrzep oderwal? Co mowisz?Wiesz jak jest Ewa niby nie jesteśmy lekarzami ale to byłoby racjonalne... bo by stworzył się tak wielki skrzep to jednak ta krew musi być tam gdzieś zatrzymana... musi się ona gromadzić i zastygać i na pewno nie przez dzień czy dwa a przez dłuższy okres... cokolwiek się nie dzieje dzisiaj w Twoim organizmie to proces fizjologiczny więc musi się rządzić prawami biologii Bądźmy dobrej myśli... tak jak mówisz co ma być to będzie...