reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mi też smaka zrobiłyście 😋 słony karmel 😍 ale nie mam 🤔 ciekawe czy takie da się kupić w zwykłym sklepie osiedlowym. Bo markety zamknięte raczej 🤔 @Niqui pokażesz opakowanie? 😉
Jasne, chociaż jadłam lepsze te też robią robotę 😎

Załączniki

• 20200524_173420.jpg
    20200524_173420.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 61
Wiesz może, zrobił się wtedy gdy lekarz twierdził, że zbiera Ci się okres. Tam już było wszystko zamknięte z powodu ciąży i zatrzymała się ta krew. A z przeforsowania się poprostu oderwał... trzeba być dobrej myśli... bardzo dobrze, że pojechałaś do szpitala bo dopiero przeżyłabyś hiper stres gdybyś zobaczyła taki skrzep w domu... będzie dobrze... jesteś silna dasz radę 💪💪💪
Ty wiesz ze przez caly czas trzymam sie tej mysli ze to tamten stary okres 🤔 serio bo teraz krwi jakby mniej ,mniejsze malusie skrzepiczki tylko brzuch boli jak okresowy

Dziś w ogóle pokazała mi się reklama wozków i okropnie wpadły mi w oko
Anex E/type kolor truflowy 😍
Cudo ☺️
Zobacz załącznik 1124076
Zobacz załącznik 1124075Zobacz załącznik 1124077Zobacz załącznik 1124078
Wszystko spoko, gdyby tylko mial trochę większy schowek pod spodem :D
Leze sobie, brzuch mnie boli ,czuje niekiedy skurcze,nadal krwawie,chce mi sie siuru non stop,nie mam apetytu, dostaje luteine ,nospe i magnez. Nie mysle negatywnie, raczej mysle: co ma byc to bedzie ;)
Usg z rana?

Dziewczyny a jak Wasze samopoczucie? Ja mam zgage po wszystkim co zjem, smierdzi mi wszystko nawet woda 😃 rano jak zobacze gary w zlewie to musze uciekać bo grozi rzyganiem.. no i zmeczenie okrutne. Nie mam sily na nic..
Ja mam nudności z rana jak za długo nic nie zjem, zjem troszke za dużo to też mi siedzi na żołądku. Wymiotów nie mam i raczej daleko mi do nich póki co. Pozatym zmęczenie, znudzenie ciągle mam.. Nawet jak leżę to się męczę. Pozatym muszę przyznać że póki co naprawdę jest super.. Bałam się że będzie dużo gorzej..

Ty wiesz ze przez caly czas trzymam sie tej mysli ze to tamten stary okres 🤔 serio bo teraz krwi jakby mniej ,mniejsze malusie skrzepiczki tylko brzuch boli jak okresowy
Wiesz jak jest Ewa niby nie jesteśmy lekarzami ale to byłoby racjonalne... bo by stworzył się tak wielki skrzep to jednak ta krew musi być tam gdzieś zatrzymana... musi się ona gromadzić i zastygać i na pewno nie przez dzień czy dwa a przez dłuższy okres... cokolwiek się nie dzieje dzisiaj w Twoim organizmie to proces fizjologiczny więc musi się rządzić prawami biologii 😉 Bądźmy dobrej myśli... tak jak mówisz co ma być to będzie...

reklama
Wiesz jak jest Ewa niby nie jesteśmy lekarzami ale to byłoby racjonalne... bo by stworzył się tak wielki skrzep to jednak ta krew musi być tam gdzieś zatrzymana... musi się ona gromadzić i zastygać i na pewno nie przez dzień czy dwa a przez dłuższy okres... cokolwiek się nie dzieje dzisiaj w Twoim organizmie to proces fizjologiczny więc musi się rządzić prawami biologii 😉 Bądźmy dobrej myśli... tak jak mówisz co ma być to będzie...
Masz racje ❤ a dzidzia przeciez rosnie i potrzebuje miejsca 🤗 tylko czemu mnie boli okresowy brzuch,bo sie ten skrzep oderwal? Co mowisz?

Do góry