Ja dzisiaj mam wizytę, dopiero o 20, więc czekam i ciągle się zastanawiam czy wszystko ok. Do tego od wczoraj mecza mnie calodniowe i calonocne mdłości Pytalam moja mame ile to może potrwać, a ona ze przez jakies 3 miesiace tak miała. No to mnie kobieta pocieszyla
reklama
Karoola2021
Fanka BB :)
Dziewczyny myślałam, że wczoraj się wykończę. Kompletnie nic nie mogłam przełknąć. Było mi niedobrze na samą myśl o jedzeniu i zjadłam jedynie śniadanie o 6 rano. Później piłam cały dzień wode z imbirem, miętą i cytryną i powiem wam, że to cud napój. Dzięki niemu wszystko złagodniało i od wczoraj tylko taką wode pije. Wieczorem zjadłam mleko z płatkami, ale od razu zaczął mnie bolec brzuch i miałam biegunkę. Wydaje mi się, że przestałam trawić laktoze Czytałam, że w ciąży może być to przejściowe. Na pewno to wina mleka, bo od razu po nim zaczął się ból brzucha i leciałam do toalety. Następny posilał zjadłam normalnie i nic mi już nie było. Dzisiaj kupiłam mleko bez laktozy tak na próbę. Jeśli się okaże, że nic mi po nim nie ma, to już będę miała pewność... Pierwszy raz w życiu miałam coś takiego po mleku Dzisiaj mam ochotę na naleśniki, wiec pewnie sobie zrobie z nutellą i dżemem truskawkowym
Angelika22
Ja mam tak ze jak mój żołądek poczuje głód to od razu dostaje takich mdłości , ze aż skręca . W nocy się budziłam i bardzo mnie mdlilo
Beczulinda
Ja jak jestem głodna, to czuje, że umieram [emoji14]
Mi tesciowa dziś podrzucila naleśniki zgapiam pomysl na nutelleDziewczyny myślałam, że wczoraj się wykończę. Kompletnie nic nie mogłam przełknąć. Było mi niedobrze na samą myśl o jedzeniu i zjadłam jedynie śniadanie o 6 rano. Później piłam cały dzień wode z imbirem, miętą i cytryną i powiem wam, że to cud napój. Dzięki niemu wszystko złagodniało i od wczoraj tylko taką wode pije. Wieczorem zjadłam mleko z płatkami, ale od razu zaczął mnie bolec brzuch i miałam biegunkę. Wydaje mi się, że przestałam trawić laktoze Czytałam, że w ciąży może być to przejściowe. Na pewno to wina mleka, bo od razu po nim zaczął się ból brzucha i leciałam do toalety. Następny posilał zjadłam normalnie i nic mi już nie było. Dzisiaj kupiłam mleko bez laktozy tak na próbę. Jeśli się okaże, że nic mi po nim nie ma, to już będę miała pewność... Pierwszy raz w życiu miałam coś takiego po mleku Dzisiaj mam ochotę na naleśniki, wiec pewnie sobie zrobie z nutellą i dżemem truskawkowym
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Komunikowałam dzisiaj rano. Śniadanie do łóżka było, tylko my robiliśmy,a mąż leżał coś nie pykło dam mu jeszcze czasPo prostu zakomunikuj mu, że chciałabyś śniadanko do łóżka. Chłopom to trzeba wszystko wprost mówić. Może nie leń tylko się nie domyśla, że byś chciała może Cie miło zaskoczy za parę dni
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Ja mam z kolei takie uczycie jakbym wczoraj podnosiła ciężarki. Nie mogę nawet kubka utrzymać... Dziwne. I dzisiaj mam gorszy dzień. Mąż mówi, że jestem nieogarnięta i ciapowataDziś ledwo żyje, pół nocy nie spałam, bo mnie stawy bolą. Któraś z Was tez tak ma?
Już czuje za dzisiejszy dzień będzie przelezany
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Mi tata przywiózł kotlety, ale mi nie smakują będzie więcej dla męża. Z kolei jak byłam u mamy to zrobiła twarożek z rzodkiewką to wyciągnęłam bez gadania xDMi tesciowa dziś podrzucila naleśniki zgapiam pomysl na nutelle
reklama
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Ja szybko robie sie głodna i gdy juz jest etap burczenia źle sie czujeJa mam tak ze jak mój żołądek poczuje głód to od razu dostaje takich mdłości , ze aż skręca . W nocy się budziłam i bardzo mnie mdlilo