reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja dzisiaj mam wizytę, dopiero o 20, więc czekam i ciągle się zastanawiam czy wszystko ok. Do tego od wczoraj mecza mnie calodniowe i calonocne mdłości 🤢 Pytalam moja mame ile to może potrwać, a ona ze przez jakies 3 miesiace tak miała. No to mnie kobieta pocieszyla

reklama
Dziewczyny myślałam, że wczoraj się wykończę. Kompletnie nic nie mogłam przełknąć. Było mi niedobrze na samą myśl o jedzeniu i zjadłam jedynie śniadanie o 6 rano. Później piłam cały dzień wode z imbirem, miętą i cytryną i powiem wam, że to cud napój. Dzięki niemu wszystko złagodniało i od wczoraj tylko taką wode pije. Wieczorem zjadłam mleko z płatkami, ale od razu zaczął mnie bolec brzuch i miałam biegunkę. Wydaje mi się, że przestałam trawić laktoze🤔 Czytałam, że w ciąży może być to przejściowe. Na pewno to wina mleka, bo od razu po nim zaczął się ból brzucha i leciałam do toalety. Następny posilał zjadłam normalnie i nic mi już nie było. Dzisiaj kupiłam mleko bez laktozy tak na próbę. Jeśli się okaże, że nic mi po nim nie ma, to już będę miała pewność... Pierwszy raz w życiu miałam coś takiego po mleku🙉 Dzisiaj mam ochotę na naleśniki, wiec pewnie sobie zrobie z nutellą i dżemem truskawkowym 😋

Ja mam tak ze jak mój żołądek poczuje głód to od razu dostaje takich mdłości , ze aż skręca . W nocy się budziłam i bardzo mnie mdlilo

Dziewczyny myślałam, że wczoraj się wykończę. Kompletnie nic nie mogłam przełknąć. Było mi niedobrze na samą myśl o jedzeniu i zjadłam jedynie śniadanie o 6 rano. Później piłam cały dzień wode z imbirem, miętą i cytryną i powiem wam, że to cud napój. Dzięki niemu wszystko złagodniało i od wczoraj tylko taką wode pije. Wieczorem zjadłam mleko z płatkami, ale od razu zaczął mnie bolec brzuch i miałam biegunkę. Wydaje mi się, że przestałam trawić laktoze🤔 Czytałam, że w ciąży może być to przejściowe. Na pewno to wina mleka, bo od razu po nim zaczął się ból brzucha i leciałam do toalety. Następny posilał zjadłam normalnie i nic mi już nie było. Dzisiaj kupiłam mleko bez laktozy tak na próbę. Jeśli się okaże, że nic mi po nim nie ma, to już będę miała pewność... Pierwszy raz w życiu miałam coś takiego po mleku🙉 Dzisiaj mam ochotę na naleśniki, wiec pewnie sobie zrobie z nutellą i dżemem truskawkowym 😋
Mi tesciowa dziś podrzucila naleśniki :) zgapiam pomysl na nutelle :D

Po prostu zakomunikuj mu, że chciałabyś śniadanko do łóżka. Chłopom to trzeba wszystko wprost mówić. Może nie leń tylko się nie domyśla, że byś chciała 😁 może Cie miło zaskoczy za parę dni 😉
Komunikowałam dzisiaj rano. Śniadanie do łóżka było, tylko my robiliśmy,a mąż leżał 😂😅 coś nie pykło 🙈 dam mu jeszcze czas 💪

Dziś ledwo żyje, pół nocy nie spałam, bo mnie stawy bolą. Któraś z Was tez tak ma?
Już czuje za dzisiejszy dzień będzie przelezany
Ja mam z kolei takie uczycie jakbym wczoraj podnosiła ciężarki. Nie mogę nawet kubka utrzymać... Dziwne. I dzisiaj mam gorszy dzień. Mąż mówi, że jestem nieogarnięta i ciapowata 😂

reklama
Do góry