TaŁona92
Zaangażowana w BB
Prenatal Uno, a z leków Bromergon i DuphastonMamuśki jakie witaminki stosujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prenatal Uno, a z leków Bromergon i DuphastonMamuśki jakie witaminki stosujecie?
Mi ginekolog podsunela prenatal uno biorąc pod uwagę że ja się urodziłam z wadą wrodzoną powiedziała że to są dobre witaminy.Mamuśki jakie witaminki stosujecie?
GratulujęHej! Ja już po! Termin na 12 stycznia, wg aplikacji 8 stycznia. Mamy to! Serduszko bije. Zobaczcie jaka okrąglutka mama dobrze je. Jestem najszczesliwszym człowiekiem na ziemi
Tak dokładnie ha bioreChyba femibion ma ten metylowany i na różne okresy ciąży.
Niestety ma pomieszany kwas ze zwykłym.Chyba femibion ma ten metylowany i na różne okresy ciąży.
Tez chcialabym sobie pospac,odpoczac ale przy mojej prawie 2-latce nie da sieJa dzisiaj mam 6+5 i termin porodu na 10 stycznia. Syna urodziłam równo 2 tygodnie przed terminem, wiec pod koniec grudnia będę duzo odpoczywać żeby dotrzymać do stycznia. Ostatnie kilka dni były ciężkie ciagle chciało mi się wymiotować i caly dzień mogłabym przespać ale nie mam na to czasu bo mam 2 letnie dziecko, wiec cały dzień spędzam na zabawie.