reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Chyba femibion ma ten metylowany i na różne okresy ciąży.
Niestety ma pomieszany kwas ze zwykłym.
IMG_20200522_082119.png

Za to ten preparat Evital Pregnal ma tylko metylowaną wersję, ale i tak trzeba osobno Wit D suplementować bo jest jej 10 razy za mało niż wytyczne @Nika261 😉
IMG_20200522_082556.png

Dziś ledwo żyje, pół nocy nie spałam, bo mnie stawy bolą. Któraś z Was tez tak ma?
Już czuje za dzisiejszy dzień będzie przelezany

Ja dzisiaj mam 6+5 i termin porodu na 10 stycznia. Syna urodziłam równo 2 tygodnie przed terminem, wiec pod koniec grudnia będę duzo odpoczywać żeby dotrzymać do stycznia. Ostatnie kilka dni były ciężkie ciagle chciało mi się wymiotować i caly dzień mogłabym przespać ale nie mam na to czasu bo mam 2 letnie dziecko, wiec cały dzień spędzam na zabawie.

reklama
Ja dzisiaj mam 6+5 i termin porodu na 10 stycznia. Syna urodziłam równo 2 tygodnie przed terminem, wiec pod koniec grudnia będę duzo odpoczywać żeby dotrzymać do stycznia. Ostatnie kilka dni były ciężkie ciagle chciało mi się wymiotować i caly dzień mogłabym przespać ale nie mam na to czasu bo mam 2 letnie dziecko, wiec cały dzień spędzam na zabawie.
Tez chcialabym sobie pospac,odpoczac ale przy mojej prawie 2-latce nie da sie 🙄

Do góry