rossig
Fanka BB :)
Ale super pewnie nic tylko dba o WasJa pierdziele . Mój pan mi śniadanie do łóżka zrobił nawet w piekarni był. Ciekawe co odwalil ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super pewnie nic tylko dba o WasJa pierdziele . Mój pan mi śniadanie do łóżka zrobił nawet w piekarni był. Ciekawe co odwalil ...
Szczęściarze xD ja tego chyba nie doświadcze xD mój to mały leńAle super pewnie nic tylko dba o Was
U mnie w pracy nic nie wiedzą,
póki co dalej pracujemy zdalnie, więc nikt nie będzie widział czy rosnę czy nie
ja osobiście planuje powiedzieć na początku lipca - chyba, że coś się w tzw. miedzy czasie wydarzy i będę musiała pójść na L4.
Obecnie jestem w 4t6d wg apki we wtorek mam pierwszą wizytę i trochę się boje (tak ogólnie bez powodu - jakiś lęk przed nieznanym czy co ).
Do mnie cały czas chyba nie dochodzi co się dzieje, mąż studzi mój entuzjazm bo boi się, że "coś" się wydarzy.
a ja jestem jak tykająca bomba.... co trochę się wzruszam i zaczynam płakać - zawsze byłam wrażliwa ale teraz to już kosmos. piersi mnie bolą jakby ktoś w nie cementu nalał i delikatnie mnie mdli ale jest ok. no i mam parcie na ogórki kiszone...wcześniej też lubiłam ale teraz jak tylko poczuje zapach to ślinka mi cieknie na brak apetytu nie narzekam
Ja też od paru dni latam sikać parę razy w nocy.Ja jestem na l4 od 6+1 , teraz chyba już będzie przedłużała do końca ? Przynajmniej tak bym chciała nie chce z brzuchem pracować w drogerii
Ja robię ogórkowa i zjadłam ogrom ogórków przy tym później na pewno pojedziemy do Maca , Boże mam takiego smaka .
Nie mogę odpowiadać na komentarze Wasze , ktoś mnie zablokował ?
Ja tez miałam na grupie dziewczynę z tokso wszytsko skończyło się dobrze
Bardzo mnie bolą piersi chyba muszę spać w staniku , nie pamietam żeby objawy z synem były az tak mocne , mówię tez o siusiu . Nic na noc specjalnie nie pije a latam ciagle .
Miłego dnia
Po prostu zakomunikuj mu, że chciałabyś śniadanko do łóżka. Chłopom to trzeba wszystko wprost mówić. Może nie leń tylko się nie domyśla, że byś chciała może Cie miło zaskoczy za parę dniSzczęściarze xD ja tego chyba nie doświadcze xD mój to mały leń
A to ja też sikam cały czas xDJa też od paru dni latam sikać parę razy w nocy.
Raczej jak już raz dadzą L4 to przedłużają cały czas.
Nie sądzę, żeby Cię ktoś zablokował. Chyba nie mamy nawet takiej możliwości. Może coś się u Ciebie poza wieszało. Jak dalej tak bedzie to napisz priv do admina.
Jesteśmy na etapie wykańczania domu i jest zmęczony juz tym. Ale może jak go ładnie poproszę to coś nam się skapnie xD narazie żyje w domu bez kuchni i łazienki. Mam tylko WC więc poczekam, az dokończy remontPo prostu zakomunikuj mu, że chciałabyś śniadanko do łóżka. Chłopom to trzeba wszystko wprost mówić. Może nie leń tylko się nie domyśla, że byś chciała może Cie miło zaskoczy za parę dni
Też miałam takiego wyjca przejdzie ja nawet płakałam jak ptaszki ćwierkały w TVJa z tą placzliwoscia to tak samo... Ja nawet wczoraj się popłakałam bo mój pies mnie nie słuchał
Ja też się bardzo cieszyłam jak zobaczyłam 2 kreski, mogłabym skakać pod sufit, a mąż też jest już raczej ostrożny, ogólnie mówi że woli się cieszyć dopiero jak coś zobaczymy na USG.
Jestem 4+6 i termin na 22.01.2021Dziewczyny w tygodniu 4+, 5+
Na kiedy macie termin według kalkulatorów internetowych?
Już chyba za tydzień będą się zaczynać mamusie lutowe ciekawe ile już nas jest