reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
U mnie w pracy nic nie wiedzą,
póki co dalej pracujemy zdalnie, więc nikt nie będzie widział czy rosnę czy nie :D
ja osobiście planuje powiedzieć na początku lipca - chyba, że coś się w tzw. miedzy czasie wydarzy i będę musiała pójść na L4. ;)

Obecnie jestem w 4t6d wg apki we wtorek mam pierwszą wizytę i trochę się boje (tak ogólnie bez powodu - jakiś lęk przed nieznanym czy co :oops:).
Do mnie cały czas chyba nie dochodzi co się dzieje, mąż studzi mój entuzjazm bo boi się, że "coś" się wydarzy.
a ja jestem jak tykająca bomba.... co trochę się wzruszam i zaczynam płakać - zawsze byłam wrażliwa ale teraz to już kosmos. piersi mnie bolą jakby ktoś w nie cementu nalał i delikatnie mnie mdli ale jest ok. no i mam parcie na ogórki kiszone...wcześniej też lubiłam ale teraz jak tylko poczuje zapach to ślinka mi cieknie 😂 😂 😂 na brak apetytu nie narzekam ;)

Ja z tą placzliwoscia to tak samo... Ja nawet wczoraj się popłakałam bo mój pies mnie nie słuchał 🤦‍♀️

Ja też się bardzo cieszyłam jak zobaczyłam 2 kreski, mogłabym skakać pod sufit, a mąż też jest już raczej ostrożny, ogólnie mówi że woli się cieszyć dopiero jak coś zobaczymy na USG.

Ja jestem na l4 od 6+1 , teraz chyba już będzie przedłużała do końca ? Przynajmniej tak bym chciała :) nie chce z brzuchem pracować w drogerii :D
Ja robię ogórkowa i zjadłam ogrom ogórków przy tym :) później na pewno pojedziemy do Maca , Boże mam takiego smaka .
Nie mogę odpowiadać na komentarze Wasze , ktoś mnie zablokował ?
Ja tez miałam na grupie dziewczynę z tokso wszytsko skończyło się dobrze :)
Bardzo mnie bolą piersi chyba muszę spać w staniku , nie pamietam żeby objawy z synem były az tak mocne , mówię tez o siusiu . Nic na noc specjalnie nie pije a latam ciagle .
Miłego dnia :)
Ja też od paru dni latam sikać parę razy w nocy.
Raczej jak już raz dadzą L4 to przedłużają cały czas.
Nie sądzę, żeby Cię ktoś zablokował. Chyba nie mamy nawet takiej możliwości. Może coś się u Ciebie poza wieszało. Jak dalej tak bedzie to napisz priv do admina.

Szczęściarze xD ja tego chyba nie doświadcze xD mój to mały leń 😅
Po prostu zakomunikuj mu, że chciałabyś śniadanko do łóżka. Chłopom to trzeba wszystko wprost mówić. Może nie leń tylko się nie domyśla, że byś chciała 😁 może Cie miło zaskoczy za parę dni 😉

Ja też od paru dni latam sikać parę razy w nocy.
Raczej jak już raz dadzą L4 to przedłużają cały czas.
Nie sądzę, żeby Cię ktoś zablokował. Chyba nie mamy nawet takiej możliwości. Może coś się u Ciebie poza wieszało. Jak dalej tak bedzie to napisz priv do admina.
A to ja też sikam cały czas xD

Po prostu zakomunikuj mu, że chciałabyś śniadanko do łóżka. Chłopom to trzeba wszystko wprost mówić. Może nie leń tylko się nie domyśla, że byś chciała 😁 może Cie miło zaskoczy za parę dni 😉
Jesteśmy na etapie wykańczania domu i jest zmęczony juz tym. Ale może jak go ładnie poproszę to coś nam się skapnie xD narazie żyje w domu bez kuchni i łazienki. Mam tylko WC więc poczekam, az dokończy remont 😅

Ja z tą placzliwoscia to tak samo... Ja nawet wczoraj się popłakałam bo mój pies mnie nie słuchał 🤦‍♀️

Ja też się bardzo cieszyłam jak zobaczyłam 2 kreski, mogłabym skakać pod sufit, a mąż też jest już raczej ostrożny, ogólnie mówi że woli się cieszyć dopiero jak coś zobaczymy na USG.
Też miałam takiego wyjca 🤣 przejdzie 😁 ja nawet płakałam jak ptaszki ćwierkały w TV 🤦😂
Jakiego masz pieska? 😉

Dziewczyny w tygodniu 4+, 5+
Na kiedy macie termin według kalkulatorów internetowych?
Już chyba za tydzień będą się zaczynać mamusie lutowe 🤔 ciekawe ile już nas jest 😁

reklama
Do góry