Kocia90
Fanka BB :)
Tak Ja też właśnie tak okropnie szybko się męczę i ten oddech taki krótkiOj tak bardzo meczce ,ja w ogole zauwazylam ze nam splycony oddech i mega szybko sie mecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Ja też właśnie tak okropnie szybko się męczę i ten oddech taki krótkiOj tak bardzo meczce ,ja w ogole zauwazylam ze nam splycony oddech i mega szybko sie mecze
Nawet jak,uwaga, schodze po schodachTak Ja też właśnie tak okropnie szybko się męczę i ten oddech taki krótki
Ja chcę coś szybko powiedzieć to się zapowietrzamNawet jak,uwaga, schodze po schodach
Woda z kiszonych ogorkow u mnie ale efekt podwojnySucharki, migdały, herbata z imbirem, cukierki z imbirem (firma verbena do kupienia w Rossmannie i aptekach), mandarynki, winogrono, zjedzenie czegokolwiek przed pionizacja (dlatego najlepiej mieć coś zawsze przy łóżku), ekstrakt z mięty pieprzowej (łyżeczka cukru - na to ekstrakt i zjeść), cytryna.
U każdego podobno pomaga coś innego. Trzeba znaleźć swój sposób.
A to tez i mowisz mówisz i za chwile musisz przystopowac bo brak ci powietrza znam toJa chcę coś szybko powiedzieć to się zapowietrzam
Jasne, po południu Ci wyśle jak wrócę z pracyA wyślesz mi parę zdjęć? Może być na priv. Jak Ci wygodnie. Chciałabym zobaczyć jak jest podzielony w środku
Ja jak wyjdę to mam okropną zadyszkęNawet jak,uwaga, schodze po schodach
Ja też mam takie schizy. Macam swoje piersi i nic a nic nie boli przy dotyku, nawet nic nie czuje, a wcześniej były wrażliwe.Rossig a też chyba kiedyś ja gdzieś widziałam, dzięki, też ją kupię żeby się czymś zająć i nie czytać ciągle internetu
Co do zmęczenia ja też jestem bardzo, w dzień muszę się położyć, ale mi godzina wystarcza, w nocy, tak jak wcześniej chodziłam spać o 1 tak teraz 22 i już jestem zmęczona, ciągle ziewam ogólnie bez względu na to jaka jest pogoda...
Jedynie wczoraj miałam problem z zaśnięciem wieczorem bo jutro mam wizytę i mnie to jakoś tak stresuje...
Do tego boję się że znowu coś będzie nie tak, tylko się wpatruje w swój organizm żeby moje dolegliwości ciążowe nie minęły, macie jakieś sposoby na rozluźnienie?? Bo ja wczoraj nawet wypiłam meliske i nie pomogła.