reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A ja mam gule w gardle i nie jestem w stanie nic zjesc/przelknac 🙄 a w nocy i nad ranem ssalo mnie w zoladku z glodu jak cholera 🙄
Ojej bidulo, nie myśl o tej wizycie teraz 🤗 jeśli jeść nie możesz to wypij może coś gęstego - sok owocowy, jogurt? 🤔
Wszystko będzie dobrze 🤗
Dziewczyny ja mam wizytę w piątek, będzie to 4tc+3, myślicie że chociaż kropeczkę zobaczę? Wiem że na serduszko jest jeszcze za wcześnie
Może być za wcześnie nawet na pęcherzyk 😉

reklama
Cześć Dziewczyny,
myślę, że mogę powoli się zadomawiać na tym wątku ;) oczywiście jak mnie przygarniecie ;)
14.05 był terminem mojej spodziewanej @, która się nie pojawiła. w tych okolicznościach w piątek(15.05) rano domowy test i pojawiła się cieniuteńka linia, więc popędziłam na betę - wynik 76. Wczoraj (18.05) powtarzałam badanie, wynik to 237,6. wg kalkulatorów przyrost w normie.
termin wg aplikacji oraz internetowych kalkulatorów waha się miedzy 21-23 stycznia 2021.
Jeszcze w to wszystko nie dowierzam, na ziemię sprowadzają mnie nudności i niesamowicie obolałe piersi. myślę, że w przyszłym tygodniu pójdę na wizytę :)
Gratuluję ❤️ jasne, że przygarniemy - witamy 🤗

Ojej bidulo, nie myśl o tej wizycie teraz 🤗 jeśli jeść nie możesz to wypij może coś gęstego - sok owocowy, jogurt? 🤔
Wszystko będzie dobrze 🤗

Może być za wcześnie nawet na pęcherzyk 😉
Zjadłam cukierki trufle 🤔🙄 zadnych owocow,sokow,jogurtow nie przelkne 🙄 odpycha mnie id tego strasznie 🙄

Oto moja fasolka. Ecografia zrobiona w 6+6 tugodniu. Dzis jestem juz w 7+ 3 🥰🥰

Załączniki

• 20200515_184246.jpg
    20200515_184246.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 95
Hej dziewczyny jak tam z rana ja się dzisiaj wyspałam 😁

Nie było u was dziewczyny problemu z wystawieniem L4?
Teraz podobno dają każdemu jak leci od ręki ze względu na wirusa. Powiedz, że pracujesz z ludźmi i boisz się zarażania. Nikt nie będzie chciał brać na siebie odpowiedzialności za to ☺️
Wg apki mam dzis 6+5.. myslicie ze juz zarodek bedzie?
Zarodek będzie, serca może nie być.
Spróbuj znaleźć sobie jakieś zajęcie do tego czasu bo bardzo się stresujesz, a to Ci nie pomoże kochana. Przytulam 🤗😘

Zbieram się dziewczyny na wizytę ☺️
Śniadanka dwa zjedzone 🙄😂 ja mam na szczęście mega apetyt. Jak zjadłam pierwsze to po godzinie poczułam się głodna i znowu zjadłam ☺️
Wizytę mam o 13.40 trzymajcie kciuki, żeby chociaż zarodek był 🙏 jak będzie serduszko to już lekarkę chyba wycałuję 😅😂 dziś według apki 6+1
Według pierwszego usg ciąża 3dni starsza to jakby 6+4.

Zbieram się dziewczyny na wizytę ☺
Śniadanka dwa zjedzone 🙄😂 ja mam na szczęście mega apetyt. Jak zjadłam pierwsze to po godzinie poczułam się głodna i znowu zjadłam ☺
Wizytę mam o 13.40 trzymajcie kciuki, żeby chociaż zarodek był 🙏 jak będzie serduszko to już lekarkę chyba wycałuję 😅😂 dziś według apki 6+1
Powodzenia😚

reklama
Zbieram się dziewczyny na wizytę ☺
Śniadanka dwa zjedzone 🙄😂 ja mam na szczęście mega apetyt. Jak zjadłam pierwsze to po godzinie poczułam się głodna i znowu zjadłam ☺
Trzymam kciuki, daj koniecznie znać ❤️

Do góry