anusiaanusia
Fanka BB :)
Czy któraś z Was też kicha w ciąży. ?
Ja potrafię z,50 razy dziennie kichac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałaś duphaston na podtrzymanie? Gdybym usłyszała coś takiego od lekarza to czym predzej udałabym się do innego...Hej Dziewczyny. Jestem po dwóch ciążach biochemicznych... OM 06.04, z niedzieli na poniedziałek dostałam plamień, wiec przerażona pojechałam do lekarza. A „Pani doktor” z Luxemdu po minutowym badaniu powiedziała cyt. „z tej ciąży nic nie będzie, najlepiej jak państwo zaczną myśleć o invitro„ (pęcherzyk ciążowy 16 mm, pęcherzyk żółtkowy 2 mm). Tego samego dnia beta 8000, po 48h 17000. Jestem przerażona, na dodatek chyba mam mniejszy obrzęk piersi.
Ja mam tak samo, nawet nie wiem czy nie ze 100...ponoc ciąża wzmaga objawy alergii jeśli ktos maCzy któraś z Was też kicha w ciąży. ?
Ja mam tak samo, nawet nie wiem czy nie ze 100...ponoc ciąża wzmaga objawy alergii jeśli ktos ma
Ja też zauważyłam, że często kicham
Który to tydzień liczac od ostatniej miesiączki i kiedy mogła być owulacji?Dziewczyny Hej
Mam problem z logowaniem .
Byłam u lekarza , widzialam pusty pecherzyk , który wygląda na 3 tydzień ( zgadza się z datą zapłodnienia ) kolejna wizyta w dzień matki 26 maja.
Boje się że będzie pusty pecherzyk
W lipcu poroniłam dwa puste pęcherzyki.
Czy któraś z Was miała pusty i później już był zarodek ??
Piękny jest szczególnie ta złota rama jest dla mnie ślicznaPiękne są te wózki! Ja ostatnio zakochałam się w tym ABC Design Salsa 4 air. Przepadłam jak śliwka w kompot. Mojemu się podoba wszystko oprócz ceny haha.
Zobacz załącznik 1120276
O pustym pęcherzyku można mówić kiedy ma około 30 mm a beta słabo przerasta w okolicach 7-8Hej dziewczyny, OM 06.04, z niedzieli na poniedziałek dostałam plamień, wiec przerażona pojechałam do lekarza. A „Pani doktor” z Luxemdu po minutowym badaniu powiedziała cyt. „z tej ciąży nic nie będzie, najlepiej jak państwo zaczną myśleć o invitro„ (pęcherzyk ciążowy 16 mm, pęcherzyk żółtkowy 2 mm). Tego samego dnia beta 8000, po 48h 17000. Jestem przerażona, na dodatek chyba mam mniejszy obrzęk piersi.
Niestety beta przy pustym jaju rośnie bardzo ładnie dopiero później zwalnia czyli koło 8 tydzień ale to już tak drastycznie. O pustym jaju można mówić kiedy pęcherzyk jest od 24 -30 mm i to najlepiej sprawdzić u 2 ginekologow.Boże co za lekarze !!!! Idź kochana zrób bete i zobacz jaki jest wynik. Beta prawdę Ci powie