reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Stresuje się, że mi powie że pusty pęcherzyk🙊 Ale z drugiej strony sama tydzień temu mi powiedziała, że nic wielkiego nie zobaczymy tylko sobie potwierdzimy ciąże i że dopiero za jakieś 2 tygodnie będzie można coś sobie pooglądać, a minął dopiero tydzień od poprzednich badań 😊 Pewnie chce zobaczyć czy wszystko w porządku, bo wyniki miałam dobre, a beta tez ładnie przyrastala z piątku - 925 a w poniedziałek już 3296😊
Karola pięknie beta Ci przyrasta nawet tak nie myśl, i daj znac jak wyszło usg 😘, ja bete 925 mialam 11 maja pozniej juz nie robiłam

reklama
Ja mam jutro pierwsza wizyte u ginekologa. Strasznie sie stresuje. Ale juz sie nie moge doczekac by zobaczyc moja fasolke. Wedlug aplikacji powinnam byc w 6tygodniu i 5 dni dzisiaj.. wiec w sumie koncze juz 7 tydzien. Ktoras z was miala ekografie na tym etapie ciazy? Moze podeslecie wasze zdjecia..? 🥰🥰🥰❤❤
Przede wszystkim nie stresuj sie wiem ze łatwo sie mówi... Ja bylam wczoraj wedlug aplikacji zaczął sie 7 tydzień i nic nie bylo widac tzn pecherzyk i woreczek żółtkowy zarodka jeszcze nie, na wczesniejszych stronach jest jest moje zdj z usg możesz sobie zobaczyć 😊

Moja mala dzis w nocy spadla lozka na wystajaca wtyczke ladowarki :( wyglada jak ofiara pobicia biedactwo moje :( zawsze miałam tam poduszke wlozona, teraz chyba musialam rzucic dalej 😒

Załączniki

• IMAG8499.jpg
    IMAG8499.jpg
    391,2 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Cześć dziewczyny ja siedzę w pracy i nie mogę się skupić. Nie mam żadnych objawów i zastanawiam się co tam się dzieje w środku. Życzę wszystkim miłego dnia :) jest ktoś ze śląska?

Do góry