Dostałaś od razu?Jestem na l4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałaś od razu?Jestem na l4
Tak , powiedzialam ze mam ciezka praceDostałaś od razu?
Ja tak samoKochana ty się nie stresuj. Ja tez mam pusty pecherzyk. Po mimo że widac w nim coś to mam ze pusty. Dziś mam usg A OM 04.04.2020 termin 9 styczeń. Zobaczymy moje USG dzisiaj. Stresuje się okropnie czy wszystko ok
Spokojnie ❤ mnie tez raz bola raz nie , to normalne :* nie moga cie bolec non stop bo bys zwariowala daj im tez odpoczac od pracyDziewczyny wstałam dzisiaj I piersi mnie nie bolą... jutro zaczynam 7 tydzień. Ostatnim razem jak wstałam rano i piersi nie bolały, to na drugi dzień miałam plamienie I poronilam w 4t+4dzien. Właściwie okazało się, że to ciąża biochemiczna. Martwię się... wolę jednak jak bolą...
Obyś miała rację... nie wyobrażam sobie znów usłyszeć że coś nie tak jest. Obsesyjnie test zrobiłam, czy kreska jestSpokojnie ❤ mnie tez raz bola raz nie , to normalne :* nie moga cie bolec non stop bo bys zwariowala daj im tez odpoczac od pracy
Mnie nie bola ,ale mam za to wielkie suty nie dosc ze cycek jak glowa to sut ogromnyA mnie dzisiaj wyjatkowo bolą, jak nigdy. Stanika nie umiałam ubrać bo wszystko je drażni
Wierze ci bo tez sie denerwuje :*Obyś miała rację... nie wyobrażam sobie znów usłyszeć że coś nie tak jest. Obsesyjnie test zrobiłam, czy kreska jest