Karoola2021
Fanka BB :)
Ja również jutro mam USG, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze
My też już mamy wybrane imiona. Maja lub Wojtuś
My też już mamy wybrane imiona. Maja lub Wojtuś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której masz wizytę?
Mamy zupełnie odmienne zdanie co do imion więc to nie będzie takie łatwe
Imiona tak wcześnie?Ja mam jutro USG jestem taka ciekawa czy usłyszę serduszko . Nie mogę doczekać się.
A słuchajcie mamuśki imiona wybrane ?
U nas dla chłopca prawdopodobnie Gabriel A córka Lilly
Imiona tak wcześnie?
Ja uważam że to dopiero poczatek i może być różnie nie można zapeszać.
Może dlatego że jestem już "wiekowa" a to moja druga ciąża. Przy pierwszej miałam imiona od razu jak zobaczyłam pozytywny test. U nas i tak ja i mąż mamy odmienne gusta co do imion więc na razie ani słowa na ten temat nie było.
Dla mnie to są głupie zabobony i jeśli ktos z rodziny by mi coś takiego powiedział, to pewnie specjalnie bym coś kupiła Teoretycznie nie powinnam nosić łańcuszków, bo dzieciątko się pępowiną owinie... masakra, że ktos mógł takie coś wymyślićMoja była teściowa wczoraj dzwoniła i mówiła tylko nie kupuj nic przed 6 mc hehe. A ja już kombinezon na zime wybrałam haha ja pierdolca dostaje