reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja do gratulacji sie przylaczam.

Dziewczyny, czy Wy tez tak macie, ze nagle macie zmiane nastroju z dobrego humoru na wsciekly?
Nagle zrobilam sie tak strasznie zla, ze szok ehhhh:wściekła/y: i mnie wszystko wkurza:zawstydzona/y:

reklama
Aga79 dziwne, że jeszcze żadnego usg w IE nie miałaś:confused: Już dawno mieć powinnaś :tak:
Nikki to miłego segregowania Wiktorkowych ciuszków :-) Ja mam takie zboczenie, że jak ruszę na miasto to ciągle coś Olisiowi dokupuję i też nie mam gdzie tego mieścić, najlepsze, że często nie zdążę mu nawet czegoś założyć, bo już jest za małe ;-)
Dormark, super, że z maleństwem wszystko w porządku :-)

U mojego dzidzia też chyba wszystko ok, byłam dzisiaj u GP po odbiór wyników moczu i się okazało, że infekcja samoistnie ustąpiła, mocz był "czysty" :-) Przy okazji posłuchałam sobie serducha Jessi, bije jak dzwon :-)

Miłego dzionka Dziewuszki :-)

Rano trochę się zdenerwowałam bo co założę to już za małe, więc właśnie skończyłam porządki w mojej części szafy. Dużo ubrań założę najwcześniej za pół roku. Ale w co ja się teraz będę ubierać??

Trzeba będzie iść na zakupy nie tylko dla maleństwa ale też dla siebie. Po za tym jeszcze mamy imprezę (a dokładnie chrzciny) we wrześniu i trzeba się ubrać.

Niech tylko wpłynie wypłata.

Miłego wieczorka

Wrocilam , dzidzia ma sie dobrze mi dala zelazo, sierodek na biegunke i tabletki na bol glowy , pozatym za malo tyje do tej pory 2 kg a dodam , ze nie wymiotowalam , mam wiecej jesc duzo odpoczywac i nie denerwowac sie , Tylko kiedy ja mam odpoczac Nicol budzi sie o 6 rano i na nogach do 19 mmaz calymi dniami w pracy wiec kiedy mam odpoczac, Potwierdzila sie plec bedzie chlopak , nie ogladala za dlugo bo za tydzien mam polowkowe.
Dormark dobrze z maleństwem wszystko ok

Ja też właśnie wróciłam z wizyty u gina i jestem trochę rozczarowana bo wizyta bardzo szybko przebiegła, zbadał czy szyjka jest odpowiedniej długości (jest ok) potem chciał detetktorem wyczuć tętno ale mu sie nie udawało więc szybciutko zrobił usg, które trwało 15 sekund:-( zdążyłam tylko spojrzeć na dzidzię i usłyszeć serduszko, gin nawet sie nie pofatygował żeby spróbować określić płeć:-(. Powiedział że za trzy tygodnie na połówkowe usg mam przyjść z mężem i wtedy sprawdzimy płeć. Martwi mnie tylko jedno że praktycznie nie tyję moja waga cały czas oscyluje 0,5 kg rośnie a potem tyle samo spada, czy któraś też tak ma?

Ja też właśnie wróciłam z wizyty u gina i jestem trochę rozczarowana bo wizyta bardzo szybko przebiegła, zbadał czy szyjka jest odpowiedniej długości (jest ok) potem chciał detetktorem wyczuć tętno ale mu sie nie udawało więc szybciutko zrobił usg, które trwało 15 sekund:-( zdążyłam tylko spojrzeć na dzidzię i usłyszeć serduszko, gin nawet sie nie pofatygował żeby spróbować określić płeć:-(. Powiedział że za trzy tygodnie na połówkowe usg mam przyjść z mężem i wtedy sprawdzimy płeć. Martwi mnie tylko jedno że praktycznie nie tyję moja waga cały czas oscyluje 0,5 kg rośnie a potem tyle samo spada, czy któraś też tak ma?
A jakiej długosci masz szyjke?

hej dziewczynki

Ja dxis pierwszy dzien w pracy po zwolnieniu bylam i na dzien dobry powodz mielismy i sprzatanie:sorry2:

Cześć babeczki!
Ja już po wizycie u lekarza... Ogólnie wszystko oki :happy2::happy2::happy2:. Tylko w moczu pielęgniarka znalazła śladowe ilości białka:baffled:. Na wszelki wypadek wysłała próbkę do analizy. Dzidzia wierci się. Serducho bije super. Oczywiście na usg muszę poczekać:-:)-(. Niestety trochę głupie mają tu procedury, ale cóż. czekam na list ze szpitala z datą na usg.
Pozdrowienia i miłego dzionka dla wszystkich.;-);-);-)

Troche dlugo tego usg nie mialas, ta ich sluzba zdrowia, cos wiem na ten temat;-)

Wrocilam , dzidzia ma sie dobrze mi dala zelazo, sierodek na biegunke i tabletki na bol glowy , pozatym za malo tyje do tej pory 2 kg a dodam , ze nie wymiotowalam , mam wiecej jesc duzo odpoczywac i nie denerwowac sie , Tylko kiedy ja mam odpoczac Nicol budzi sie o 6 rano i na nogach do 19 mmaz calymi dniami w pracy wiec kiedy mam odpoczac, Potwierdzila sie plec bedzie chlopak , nie ogladala za dlugo bo za tydzien mam polowkowe.

Gratuluje synka:-)

A jakiej długosci masz szyjke?
ta dzisiejsza wizyta tak szybko przebiegła że nawet nie zapytałam:-( powiedzał tylko że wszystko bardzo dobrze ciśnienie super, wyniki moczu też, macica na dobrym miejscu i szyjka odpowiednio długa, coś mu się strasznie spieszyło dobrze że chociaz skasował mnie mniej niż zwykle bo zapłaciłam 60zł

reklama
Dziewczyny, czy Wy tez tak macie, ze nagle macie zmiane nastroju z dobrego humoru na wsciekly?
oj tak :szok:

U mojego dzidzia też chyba wszystko ok, byłam dzisiaj u GP po odbiór wyników moczu i się okazało, że infekcja samoistnie ustąpiła, mocz był "czysty" :-) Przy okazji posłuchałam sobie serducha Jessi, bije jak dzwon :-)

Miłego dzionka Dziewuszki :-)
no to super :tak:

Trzeba będzie iść na zakupy nie tylko dla maleństwa ale też dla siebie. Po za tym jeszcze mamy imprezę (a dokładnie chrzciny) we wrześniu i trzeba się ubrać.

Niech tylko wpłynie wypłata.

Miłego wieczorka
ja też za kasiorką czekam za L4 a tu nic od początku lipca a niedługo wrzesień będzie :wściekła/y:

u mnie też dziś szybko ale wszystko ok to nie było co sprawdzać badanie ginekologiczne dobre , dzidziuś ma sie ok ale jutro druga wizyta dokładniejsza tylko dziś 200zł a jutro 150zł :baffled:

Do góry