reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja unikam nacisku macicy na żyły śpiąc na lewym boku, a mam problemy z żyłami w nogach, więc się staram tak spać dla własnego dobra.
może magnez spróbujesz jednak?

Zobaczymy co pokaże morfologia. Problem w tym, że czuję, że nogi mi drętwieją po dłuższym siedzeniu (np. w tramwaju, albo w poczekalni u lekarza), więc to nie tylko kwestia spania (też staram się spać na lewnym boku), ale chyba ogólnego nacisku. Poczekam do wizyty i zobaczymy co powie mi lekarka.

Dlaczego Ci nie pasuje?
Niby wszystko ok, ale czemu mi nie mierzy ciśnienia i nie waży...? Tylko pyta, jakie mam ciśnienie i wagę, a za 140 pln z usg powinna się trochę wysilić... Zresztą tą lekarkę na nfz bardziej lubię, pamięta mnie bez patrzenia w kartę i u niej będę rodzić, więc na tą prywatną chyba szkoda czasu... Jak myślicie?

Pamiętam, że zawsze kolejkę zajmujesz!!

Ja mam wizytę dopiero 18 września na nfz, bo lekarka na urlopie, a 11 prywatnie, ale chyba nie pójdę, bo coś mi nie pasuje już ta lekarka...

:-D:-D:-D oj tak staram się być pierwsza:rofl2:

A co do twojej gin jak niepasuje ci ta prywatnie że nie zajmuje się tobą tak jak ta na NFZ to myśle że szkoda kasy na tą prywatną:tak:najważniejsze jest podejście gina do ciebie i jak piszesz lepsze ma ta z NFZ to wtedy szkoda czasu i kasy na tą prywatną:tak:

Witam w poniedziałek.

Mnie ostatnio mecza wystarczajaco te upaly;-)
Ale dzis jakby troche chlodniej i juz od rana pomalutku sobie sprzatam...Okien myc nie musze bo w czwartek przyjedza moja mama( hurrraaaa!!) i bedzie sie nudzic po tygodniu wiec jej zostawie;-)Niech ma cos do roboty...bo bedzie marudzic hihi:)

Moja mama już mi okna pomyła, a teraz się nudzi i nie wiem co jej wymyśleć.

Wizyta o 12 45 a m´niepokoja m nie moje omdlenia i rozwolnia , pozatym nerwy mnie zjadaja . Dziekuje za troske.

Dormark, nerwy to najgorszy doradca, staraj się opanować.
Ja wczoraj myślałam że dostanę zawału, rozpierający bół w klatce piersiowej promieniujący na plecy, nasilał się i zmniejszał przez ok. 5 godzin.
Ryczałam jak głupia, a najgorsze jest to że mój M wyjechał i będzie dopiero 29.08. Poszłam do sąsiadki i okazało się że jej mąż też miewa taką przypadłość jest to ból od żołądka, wypiłam pół kubka gorącej wody i przeszło, a tyle się namęczyłam i nadenerwowałam.

Dzisiaj idę odebrać wyniki badań i do gina państwowego, ciekawe co znowu wymyśli, ostatnio kazał mi brać nystatynę dopochwowo, profilaktycznie żeby nie dopuścić do infekcji.

Trzymam kciuki za wszystkie które mają dzisiaj wizyty.:-)

Ja równiez trzymam kciukasy za wizyty. Przywieźcie/przynieście dobre wieści..lepsze niż ja ostatnio :-)

ja na dziś żadnych planów nie mam.. jakaś zmarnowana jestem. D pojechał do pracy i źle mi z tym-nie lubie sie z nim rozstawać po wspólnym weekendzie. :zawstydzona/y: ehhh..

Miłego dnia styczniówy.

My wstajemy codziennie o 4.00, więc już nam wczesne wstawanie nie straszne.

Dziewczyny, czy Wy macie już skurcze łydek?
Ja na szczęście jeszcze nie. W pierwszej ciaży pomagał mi żel na nogi minterin pharmaceris:tak:

Niby wszystko ok, ale czemu mi nie mierzy ciśnienia i nie waży...? Tylko pyta, jakie mam ciśnienie i wagę, a za 140 pln z usg powinna się trochę wysilić... Zresztą tą lekarkę na nfz bardziej lubię, pamięta mnie bez patrzenia w kartę i u niej będę rodzić, więc na tą prywatną chyba szkoda czasu... Jak myślicie?
Również uważam, że jak jesteś zadowolona ze swojej na nfz, to nie mam sensu:tak:
No to witam wszystkie Mamuśki:tak:
Ja niedawno wstałam, spalismy z Szymem 12h:szok:
Mimo tego, że ledwo mówię humor dopisuje:tak:. zaraz idziemy na spacer, na plac zabaw, bo o dziwo nie pada. Miłego dnia:tak:

Mysle,ze sokoro nie jestes zadowolona to szkoda kasy.Jednak nie zawsze prywatnie znaczy lepiej....

Witam w poniedziałek.

Moja mama już mi okna pomyła, a teraz się nudzi i nie wiem co jej wymyśleć.

Prasowanko?

Dorcia daj znać jak poszło -trzymam kciuki:-)
Powodzenia na wizytach :tak:
Nikki też myśle ,że szkoda pieniążków skorona nfz masz dobrą opiekę-tylko szkoda ,ze az tyle bedziesz musiała czekać:tak:
Dromark mam nadzieje ,ze szybko miną te dolegliwości,
U nas gorąco od rana :tak:załadowałam luteine i leże:tak:Przez tydzień mam wolną chatę bo mama sie babcią opikuje i na ten okres przeniosła się do niej-JAKI SPOKÓJ:-)
Black jaki kolorek robisz?

reklama
u mnie mierzą ciśnienie ale tego nie lubię bo mi z nerwów u niego się podnosi a w domu mam dobre wiec dlatego mam spisywać :sorry2: a ważę sie w domu na jednej wadze choć wagę tam mają i można się zważyć :tak:

jak nie jesteś zadowolona z prywatnego to ja bym nie chodziła :no:

My wstajemy codziennie o 4.00, więc już nam wczesne wstawanie nie straszne.

Dziewczyny, czy Wy macie już skurcze łydek?
mnie dziś 1 raz prawie skurcze złapały zdążyłam rozruszać :baffled:

Do góry