reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziękujemy, dziękujemy!!!
Topoleczka - śliczne te kalesoniki, muszę się rozejrzeć po allegro. Ja również ubranka kupuje na allegro,w pepco i na lumpkach jak pisałam.

reklama
Witam

Ale tu pustki

A u nas pada snieg z deszczem, Zuzia idzie na drzemkę a ja ide pichcic rybkę na obiad

A my jemy juz prawie wszystko i na szczęście nic się nie dzieje

Miłego dzionka:-)

faktycznie jakies tu dzikie pustki sa ....ciekawe gdzie się wszystkie podziały ... :-D
Malwina do mnie tez jakas straszna zawierucha doszła, wieje, śnieg okrutnie sypie - aż strach głowe zza drzwi wychylić ... ze spaceru dzisiaj nici :-(

Amela sie pewnie zaraz obudzi i biore sie za skręcanie regału Ikeowskiego ;-) Boze spraw żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce !!! :-)

U nas też pogoda beeeeeeeeeeeee.... Na spacer na bank nie wyjdziemy. Padał śnieg i miałam nadzieję, że może chociaż napada tyle, żeby na sanki można było wyjść, ale oczywiście nie napadało aż tyle...

I nic mi się nie chce, a na dodatek po raz kolejny M mnie wkurzył, bo miał się zająć Małym cały dzień, a ja miałam przygotowywać jutrzejszy roczek, a on oczywiście znalazł inne zajęcie i będzie dobrze, jak za 1,5h w domu zląduje...

Witam :)

a my się chwalimy że D się rozbiegał na całego :)
i ja ciągle zabiegana wiec zaglądam mniej

u nas wyszedł D ząbek ale chyba idzie następny bo D jakoś marudny ciągle w nocy czasem to już nie wyrabiam i w pracy bym chętnie się spać położyła ale za to ciągle śpię w autobusie ... i te jazdy autobusem chciałabym zamienić na samochód ale ciągle nie mam czasu zapisać sie na kurs heh ;) może przyjdzie wiosna będzie człowiek bardziej konkretny i do życia :)

Hejka!
U nas ciąg dalszy wiatrzyska. Zimni brrr.... tylko w domciu siedzieć. Mężuś samochód w piwnicy naprawa, bo popołudniu jedziemy oglądać auto na sprzedaż i odebrać ciuszki.
Malwina - zdróweczka dla dzieciaczka :-)

reklama
Do góry