reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

bećka84 ja dla mojego męża sie tam przeprowadziłam:-)ale teraz mieszkamy na moich starych śmieciach.Może jeszcze kiedyś będziemy tam mieszkać bo mamy tam rodzine.właśnie tak za miesiąc sie wybieramy w gości:-)
A gdzie rodziłaś w Sierpcu?Bo ja na starym na kościuszki

reklama
Cześć Kobietki,

dzięki wielkie za życzenia dla Tymcia:-):-):-)!!!Jejku, ale ja mam dużego synka:szok: Jestem teraz trochę w tyle z czytaniem i pisaniem, bo siedzi u nas siorka męża (ma dzieciak ferie) i czasu jakby mniej;-)
Tymek wprawdzie wczoraj miał roczek, ale wyprawiamy w sobotę. A tu się okazało, że kilkoro gości zwaliło się do nas już wczoraj:wpadli chrzestni rodzice plus mąż chrzestnej no i były dwie ciocie Tymcia. Ciąg dalszy więc będzie w sobotę:-)

Tysiolek, gratuluję przespanej nocki:-)Jak najbardziej Ci się należała po takim czasie:-)
Miłego wieczorku:tak:

Witajcie Stycznioweczki! :-)
Ja dzisiaj zalatany dzień miałam. Najpierw byłam rozwikłać sprawę z moim suplementem. Mają mi poprawić papiery i wysłać pocztą. Póżniej do kumpeli wpadłam na mała kawkę. W tym czasie Ksawkiem opiekowała się babcia. Jeszcze miedzy czasie polatałam po lumpkach. Kupiłam krókie spodenki, ogrodniczki i 2 bluzeczki na lato. Teraz nikt na lato nic nie kupuje, więc jest wybór.

AsienkaPL ja robie to samo jak idę teraz gdzieś do lumpka to patrzę na trochę większe ubranka na lato bo na teraz to mamy:-)I powiem wam że mam już sporo większych ubranek na później:-)

aguska ja rodziłam w Lipnie u Bramorskich taka mała klinika, gdybym rodziła w Pł to też wybrałabym szpital na Kościuszki. Fajnie wiedzieć że tam mieszkałaś i nie jest ci obce to miasto, też za mężem poszłam.

Ja też mam sporo łaszków na lato dla K, po kuzynie i z lumpka.

Na początku gdy sie tam przeprowadziłam bardzo było mi dziwnie:-)Z czasem sie przyzwyczaiłam podoba mi sie skarpa te widoki coś te miasto w sobie ma:-)
Ja się urodziłam w Elblągu tu gdzie teraz mieszkamy a mój m z Płocka:-)prawie 300km odległości hehe a poznałam go u siebie w domu:-D
A co do ciuszków to wam powiem że jak Bartuś intensywnie je to zawsze zakładam mu te z lumpka koszulki bo wtedy nie jest mi żal kasy że dużo na nią wydałam a mój mały potrafi sie wybrudzić:-D

Cześć Babki

Ja dzisiaj też buszowałam po lumpkach. Kupiłam Julce nowiutką zawieszkę z Lamaze za całe 6,50 :-D
o taką:

LAMAZE **ZAWIESZKA KSIĘŻNICZKA** + GRATIS !!! (1407300368) - Aukcje internetowe Allegro

Ciuszki z Anglii na prawdę są super niby używane a jak nowe, ja te co kupiłam wcześniej i Julka już z nich wyrosła z czystym sumieniem mogę "podać dalej" są w bardzo dobrym stanie.

I ja się muszę pochwalić Julka wczoraj przespała całą noc bez pobudki, to już 2 przespana noc od jej narodzin.

Znając życie to jednorazowy wyjątek.

Becka zdrówka dla Krzysia ! ciekawe co to za chrościaki! ale dlaczego odrazu maśc ze sterydami, o matko, ja bym tak nie szalała, wyeliminuj mu jakies podejrzane rzeczy i poczekaj, nie dawaj odrazu takiej silnej masci <szok> ! a co do Lumpków, a nie mozesz z krzysiem iść? ja zawsze z Amelką chodze, ona ładnie siedzi w wózki i sobie oglada co sie dzieje do okoła :-)
aguska fajnie ze dzielniy był na szczepieniu :-) ja postanowiłam ze opuszczam to szczepienie - nie szczepie i heja :-) niech mnie gonia ;-)
Topoleczka Ty mi nie gratuluj bo za szybko sie ucieszyłam bo dzisiejsz anocka juz nie była taka fajna - mała budziła sie co chwilke - i na końcu o 1 w nocy wyladowałam u Małej w pokoju - widac potrzebowała towarzystwa :-)
Asienka ja już tez na wiosne i lato kupuje, pare sukienek już mama, i poluje ostatnio na getry mam juz kilka bo strasznie mi sie podobaja małe dziewczynki w obcisłych getrach kolorowych i do tego jakas tunika hihihi tak fajnie te chudziutkie nózki Amelki wygladają w getrach ze nie moge sie napatrzec :-D

reklama
kaamaa100 gratki za przespana noc:-)
chyba każda z nas ma to ze swoim maluchem brudzą sie nawet nie wiadomo od czego:-DBartek lubi chrupki te flipsy mam je poprzyklejane w domu dosłownie wszędzie:-Dostatnio wyszłam z domu a przed wyjściem dawałam Bartkowi buziaka i słuchajcie na mieście poszłam do sklepu do hiperka i zdjęłam płaszcz chodziłam kupowałam aż dopiero przy kasie zajarzyłam że am na bluzce przyklejony chrupek!dobrze że sie takimi szczególami nie przejmuje hehe

Do góry