reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Buuuuuuuuuu:-(Się nie martw!Ale z tego, co pamiętam,to był już ostatni, więc gratulacje zaliczonej sesji:-)

A my przed chwilą wróciliśmy od kumpeli Tymica. Fajnie było popatrzeć, jak dzieciaki się bawią (jeszcze bardziej obok siebie,ale i tak mniej marudzą:tak:). No i pogadać z kumpelą:-)

reklama
HEJKA!
Ja w końcu dzisiaj otrzymałam pocztą swój suplemencik. Czekałam na niego ok. roku. Pańcia z dziekanatu stwierdziła, że mi dawno wysłała i tak mnie zbywała. W końcu zarzadałam zwrotki no i proszę suplement odnalazł się. Niestety ale suplement jest z błędami. Konca nie widać!
rox - GRATULACJE:-)

Hejka!
Mój mały śpi,Z w pracy ja się drzemnęłam z Antosiem po południu i teraz spać nie mogę.

Rox gratulację nie martw się i tak zdolniacha z Ciebie,ja przy dziecku to nie wiem czy bym na dwóje się nauczyła,najważniejsze że zaliczyłaś.
Topoleczka fajnie że spotkanie się udało,ja niestety nie mam żadnej koleżanki dzieciatej blisko.

Powoli zaczynam myśleć o powrocie do pracy ale nie żebym chciała,raczej spowodowane jest to sytuacją finansową niby nie jest najgorzej ale jednak.Poszłam do żłobka,który jest pod blokiem w którym mieszkam i doznałam szoku,tzn wiedziałam że z dostaniem się jest ciężko ale że aż tak...wpisali mie na listę rezerwową na wrzesień,a w ogóle dyrektorka powiedziała że za późno przyszłam bo dziewczyny w ciąży już dzieci zapisują,noż kurze szok.

A i Antos na roczek dotknął książkę ale wziął stówkę,której zresztą nie chciał oddać hehehe,potem drapnął kielicha.Śmiejemy się że będzie jakimś bogatym pisarzem lub księgowym co se będzie lubił chlapnąć.

Ostatnia edycja:
Topoleczka 100lat dla Tymcia !!!

i dla innych dzieciaczków co przegapiłam ich roczki !

Justys no niestety tak jest ze żłobkami a prywatne to czasem pół albo i więcej wypłaty zjadają

u mnie Dominik budzi się po 4-6 razy w nocy :/

normalnie ruch jak w paryżu na wsi , nie nadąrzam czytac za Wami :-D hihihihi

Mi dzisiaj Amelka zrobiła prezecik i spała od 19.00 do 7.30 rano bez rzadnej przerwy - toz to jej pierwsza przespana noc w życiu !!! :-D oby tak dalej :-D

zaraz pewnie sie Amelisko obudzi, zjemy obiadek i mykamy pobuszowac w lumpeksiku zajakimiś ciuszkami do Małej :-)

Stooo lat dla naszego solenizanta Tymusia !!! niech zdrowo rośnie i zawsze będzie pociecha dla Ciebie Topoleczka ! dużo przespanych nocek i bezbolesnego zabkowania :-)

reklama
Do góry