reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Tysiolek, integrujemy się z Wami:-)Tymcio też często zostaje z rodzinką, a my wybywamy:tak:No i ząbków gratulujemy.

Justyś, no właśnie-jak z nóżką???

No i miłego popołudnia:-)

Cześć dziewczyny!
Dzisiaj było u nas dość spokojnie, chodż mały nie chciał pojść drugi raz spać. Niestety! Przez to był nieco marudny, a zęboli nadal tylko parka jest.
Tysiolek - gratulacje zęboli

Witajcie ja szaleje w kuchni przed jutrzejszymi urodzinkami:-)
Bartuś już śpi ale dziś dał mi popalic
Asienka mój Bartuś podobnie jak u Topoleczki śpi już tylko raz dziennie może i twój też już tak zacznie:-)

Dziewczyny, pewnie macie racje! W końcu nasze dzieci rosną, dorastają i nie będą w miejscu stać.
aguska - udanej imprezki
Ja niedawno skonczylam swoj sobotni relaksik pod postacia ponad godzinnego prasowania. Ach... pomyslec, ze kilka lat temu w sobote zawsze chodzilo sie balować!!!
A ile czasu w ciagu dnia spia Wasze dzieci? Bo moj ok. 30 minut z reguly.

Witajcie!
agbar,topoleczka dziękujemy za pamięć,z nóżką ok samo przeszło,byliśmy jeszcze na kontrolnym usg i wszystko w porządku więc pewnie to było spowodowane tą infekcją którą mały przeszedł i zapaleniem gardła.

My już po imprezie było fajnie dziś jeszcze tylko ciocia na torta jeszcze wpadnie,właśnie na nia czekamy.Wieczorkiem wrzyce zdjęcia z roczku jak mały uśnie.

AsienkaPl mój Antek spi różnie ale przeważnie 2 razy w ciągu dnia tak po godzince.

Justyś super że u Was wszystko do przodu :-) czekamy na zdjęcia.

Asieńka Julka śpi różnie, 2x po ok. 1,5 h, a czasami 1 raz drzemie, jak mamy jakieś plany to bez problemu ciągnie na jednej drzemce w dzień.

reklama
Hejka
Justyś fajnie że imprezka udana.

Mój K śpi w ciągu dnia 1 x po 2,5 godz prawie zawsze o 12.

No my wczoraj byliśmy na tej studniówce, wróciliśmy o 3.30:sorry2:, fajni ludzie, dobre jedzenie, potańczyliśmy, K dał nam pospać do 9 i poźniej jeszcze dwie godz także zmęczenia nie czuję, ale nie pogardziłabym jeszcze jedną drzemką;-)
Miłego popołudnia

Do góry