reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Baby :-)

Rox z Ciebie Laska ;-)Znając Ciebie to tak się obkułaś że nie ma mozliwości że oblejesz! więc kciuków nie trzymam bo nie ma za co :-p

Malwina Topoleczka gratulację ząbalków!

U Nas dalej cisza 8 jak było tak i jest.

Asieńka ja też bym na ząbki stawiała, może kilka na raz idzie?

reklama
Asienka, ja też ząbki obstawiam:tak: U nas też jak idą, to kupka jest rzadsza. A trzy kupki w ciągu dnia u Tymka to norma:-) Poza tym jak mu ostatnio 3 zębole wychodziły, to z żarłoczka zamienił się w niejadka. Nawet biszkoptów nie chciał jeść:szok:Jogurcik jakoś wchodził, ale ogólnie jadł może 1/4 tego, co zwykle... Po 3/4 dniach przeszło. U córci kumpeli było tak samo.

Gratulacje zębolków u nas 3 i pół:)
Dziewczyny jutro pierwszy raz nie bedzie mnie przy usypianiu K wieczorkiem:( idę z M na studniówkę tak sobie mówię że bedzie beznadziejnie i wrócimy o 22, tak jakoś mi dziwnie... K zostaje z babcia i dziadkiem on ich uwielbia ale pewnie z komórą przy uchu będę siedziała heh, mam nadzieję że jakoś przetrwam:)

Dobrej nocki dla wszystkich

Bećka szalej jutro nma studniówce i nie martw sie mały jest w dobrych rekach !
hehehe ja to przy Was jestem wyrodna, czesto z M szalejemy na imprezkach albo wyjezdzamy bez Ameli :-D

Asienka spokojnie to napewno tylko kolejne zabki ida :-)

nam tez wyszły 2 dolne dwójeczki ! wsumie nawet nie wiem kiedy ale dzisiaj wieczorkiej zauwazyłam jak sie Amelka śmiała :-)

Ostatnia edycja:
witam
ja dziś się lenie wcz posprzątałam tylko jakiś obiad muszę zrobić.

tysiolek wcale nie wyrodna matka,my jakbyśmy mieli znajomych na miejscu to pewnie też częściej byśmy wychodzili, a tak to tylko na weekendy się umawiamy albo do nas przyjeżdzają albo my jeździmy.

paula oj czasami chciałoby się wrócić do czasów liceum:) hmmm moja studniówka była lipna.. mało zgrana klasa.

Miłego weekendu

reklama
hejka !
My dziś też imprezujemy ale w domku juz balony powieszone i wszystko ogarnięte i o 14 piersi goScie wpadną.Z zaraz po torta jedzie.
Wczoraj poszłam spać o 3 rano przez to całe szykowanie ale w końcu to pierwsze urodziny mojego szkraba.

Tysiolek wcale nie wyrodna ja jak bym miała okazje też bym wychodziła
Becka miłej zabawy będzie dobrze
Gratuluję wszystkim nowych zęboli u nas zastój w tych sprawach

Do góry