Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania ,Beti trzymam mocno kciuki i oczekuje rewanzu w poniedziałek:-)
Trzymamy mocnoa ja dziś idę na USG-trzymajcie za nas kciuki! tak się boję żeby dzidzia zdrowa była...![]()
masz rację ja nie poroniłam a stresuje się strasznie, boję się, że jak pójdę na następną wizytę to może okazać się że dzidzi już nie ma, albo że coś jest nie tak. A USG to teraz dopiero połówkowe 25 sierpnia właśnie u makowskiego, nie wiem jak ja tyle czasu wytrzymam:-(chyba stres zawsze jest, bez względu czy sięporoniło czy nie...Ja przed wizytą zawsze sie denerwuje i to bez różnicy czy idę na usg czy na zwykłą wizytę u gina
Jutro juzusg u Makowskiego i też juzpodświadomie japrzezywam
co do smaków to słodkiego nie jem, bo nie mam ochoty i nawet po pastylkach na gardł odo ssanai mam zgagę wiec u nas tylko kwaśne![]()
Drugi kciuk dla Was trzymamMy dzis razem będziemy stresy przeżywać:-)
Oczywiście, że takm kciuki będą mocno zaciśnięte :-)Ania ,Beti trzymam mocno kciuki i oczekuje rewanzu w poniedziałek:-)
hehe ja już ma stresa a USG o 16,45 dopiero![]()
Trzymamy mocno
masz rację ja nie poroniłam a stresuje się strasznie, boję się, że jak pójdę na następną wizytę to może okazać się że dzidzi już nie ma, albo że coś jest nie tak. A USG to teraz dopiero połówkowe 25 sierpnia właśnie u makowskiego, nie wiem jak ja tyle czasu wytrzymam:-(
Drugi kciuk dla Was trzymam![]()
ja USG mam 21 lipca dopiero.. i też ciągle się martwię czy wszystko dobrze.. ale jestem dobrej myśli, bo lepiej być dobrem myśli niż się ciągle dołować..
trzymam kciuki za wasze dzisiejsze USG![]()
Dziewczyny ale macie fajnie ja mam dopiero wizyte 20 sierpnia i to pewnie bez USG chociarz kto wie moze akurat zroią bo to wizyta w szpitalu. Trzymam za wszystkie kciuki![]()