reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
To zupełnie jak ja, też cały czas myślę i się zamartwiam.. Ja chodzę co tydzień, przez te 2 poronienia.. Teraz mam zacząć chodzić co 2 tyg., zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce....
Jak poczuję ruchy to będę spokojna!
Nikki ja tez miałam martwa ciaze w styczniu i biochemiczna w kwietniu .Mysle ze wszystkiedziewczyny po poronieniach tak sie boja.Na kazdej wizycie masz usg robione bo ja tak i za kazdym razem przezywam tak samo.Bierzesz jakies leki?Atak wogóle to jak mialam zabieg 14 stycznia to obiecałam sobie ze za rok wyjde ze szpitala z dzieciatkiem i teraz mam termin na 15 stycznia musi byc dobrze:tak::-):-):-)

A ja w poniedziałek usg genetyczne i juz przezywam,ogólnie to cały czas sie martwie o dzidzie i juz chce ruchy czuc:tak::tak::tak::tak:ja mam dobrze ,ze chodze co 2 tygodnie do lekarza jakbym miała miesiac czekac to bym oszalała:tak:a na obiadek nalesniki z mieskiem i pieczarkami -pycha:-p
Kobitki, a czemu tak często chodzicie? ja miałam wizyte16-06 ,a następną mam 17-07.

Witam ponownie kobietki:-)
Już po 13:30...a o 16 jadę do lekarza...ale mam nerwy....:baffled:
Właśnie korzystam z okazji, że córcia śpi i zaraz biorę się za mycie podłóg...ale najpierw obiad zjem.
Dobra do usłyszenia...:-)

ale super, ja też mam sunie, ale ona nie ma instynktu macieżyńskiego, gryzie wszystkie psy i pomimo,że na 10 lat, to jeszcze żadnemu nie chciała dać...;-);-);-) może ma odmienną oriętacje;-)

Moja ma 6 lat i jest to samo, myśleliśmy że kawalerowie pierdoły, ale to chyba z nią coś nie halo, chociaż za zabawę z dziećmi dałaby się pokroić, dziwna jest.:-)

chyba stres zawsze jest, bez względu czy sięporoniło czy nie...Ja przed wizytą zawsze sie denerwuje i to bez różnicy czy idę na usg czy na zwykłą wizytę u gina :baffled:
Jutro juzusg u Makowskiego i też juzpodświadomie japrzezywam :zawstydzona/y:

co do smaków to słodkiego nie jem, bo nie mam ochoty i nawet po pastylkach na gardł odo ssanai mam zgagę wiec u nas tylko kwaśne :-D

reklama
Do góry