reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja też nie byłabym zadowolona jakby ktoś mi na głowe się zwalił co innego gdybym ja zapraszała jak to bywa że siostra przyjeżdzała zawsze do mnie na pare dni no góra 3 dni bo jej M wyjeżdza do Szwecji pracować ale ogólnie to wole spokuj:tak:tym bardziej że jesteśmy w ciąży kochane co odpoczynku jak najwiecej:tak:

reklama
niestety moja rodzinka, bo od strony mojego m. to są zbyt leniwi żeby jeździć. Ale jeszcze byle do piątku wytrzymać i mam nadzieje na święty spokój.

Witam, dzisiaj kiepsk idzieńjakiś mam i kiepsko się czuję :-( ale jakś damy radę...

Dziwny ten twój lekarz ja mam 34 lata i moja ginka powiedziała że amiopunkcję robi się teraz od 37 roku życia i u mnie nie jest to uzasadnione, ale decyzja należy do mnie i stwierdziłam że co z tego że nawet się dowiem że z dzidzią coś nie tak jak i tak ciąży nie byłabym w stanie usunąć, poprostu cały czas pozytywnie myślę.:cool2:
A u mnie z wagą tak jak u Ciebie jak szłam rodzić pierwsze dziecko to ważyłam tyle co na początku tej ciąży. :-)

co do lekarza to ma ogromne doświadczenie i różne rzeczy widział wiec myślę ,zę dlatego starał się mnie uczulic na pewne rzeczy...Jest ordynatorem szpitala kliczniczego i własnei najgorsze przypadki powikłanych ciąż własnei do nich trafiają, ale wiem, że prawdopodobnie WIka by nie przeżyła gdyby nie on...
co do wieku ciężarnej to =mówił ,ze od 36 roku robi się amiopunkcję....:baffled:

a z wagą to pewnie już tak jest jak się osiągnie pewien wiek :-D

A ja w poniedziałek usg genetyczne i juz przezywam,ogólnie to cały czas sie martwie o dzidzie i juz chce ruchy czuc:tak::tak::tak::tak:ja mam dobrze ,ze chodze co 2 tygodnie do lekarza jakbym miała miesiac czekac to bym oszalała:tak:a na obiadek nalesniki z mieskiem i pieczarkami -pycha:-p

To zupełnie jak ja, też cały czas myślę i się zamartwiam.. Ja chodzę co tydzień, przez te 2 poronienia.. Teraz mam zacząć chodzić co 2 tyg., zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce....
Jak poczuję ruchy to będę spokojna!

reklama
Witam:-)
Meżczyźni....też plotkują ale jedno im trzeba przyznać,kiedy się z kumlem poklócą to " dadzą sobie po gebie" i za chwilę pójdą na piwo.Natomiast kiedy pokłóca się dwie kobiety to koniec świata:szok:od wyzwisk,poprzez plotki, rękoczyny:-D

Do góry