reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziendobry narazie chumorek super tez dzienki Monika 28 super , pozatym moj M jeszcze spi, wiec nie ma mnie kto denerwowac Nikol je sniadanko .
Ania98765Trzymam kciuki. Ja sie przeziebilam po 1 robi mi sie chyba jeczmien bo oko boli do tego zimnoi z nosa ciekniewszystko przez mojego M i jego wlaczanie klimatyzacji na max .

cześć dziewczyny :)
ja dziś przypomniałam sobie że nie mogę zbyt dokładnei zębów myć rano i od rana witałam się z kibelkiem :-( poza tym pogoda do bani...

Ale mimo wszsytko życzę spokojnego dnia dla nas wszystkich :tak:

czesc dziewczynki

u mnie też dziś humorek jakiś kiepski, nad ranem była mega burza-pies mi szalał, w nocy śniły mi się jakieś głupoty...że widziałam małe dzieci w sali chorych które były bardzo chore a ja stałam koło nich w ciązy i pytałam lekarza czy moje dziecko nie będzie na to chore a co to za choroba była to nie pamiętam.sen taki głupi że szok ale już przestałam się przejmowac tymi snami w ciązy bo inaczej to można zwariować;) a dziś ide na USG więc to pewnie dlategotakie głupoty mi się śniły;-)

Witam pochmurno i deszczowo;-)
Jakoś kiepsko spałam, a córa wstała głodna o 6, padam na nos, a to dopiero 10:baffled:
Hej,
A ja byłam w poniedziałek u lekarza, mojego GP - tu w Irlandii ciążę prowadzi lekarz ogólny, nie ginekolog. Opowiedziałam mu, że jestem w ciąży, że jak wynika z USG to 13 tydz i całą historię (kiedyś napiszę bo za długa na teraz), że byłam u gina w Polsce, no i on mi się kazał położyć, pomacał mi brzuch i mówi: 16 tydzień.... Ubawiłam się:-) Aaaa i ciśnienie mi zmierzył. Wezwanie na badania dostanę za miesiąc:-)))
Zdiagnozował 16-stke przez macanie czy na podstawie ciśnienia:-D:-D:-D:-D. Kurcze, chyba muszę się cieszyć, że zajmuje się mną polska służba zdrowia:tak:

No i dzisiaj pierwsza nie jestem :-D
NIESAMOWITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

cześć dziewczyny :)
ja dziś przypomniałam sobie że nie mogę zbyt dokładnei zębów myć rano i od rana witałam się z kibelkiem :-( poza tym pogoda do bani...

Ale mimo wszsytko życzę spokojnego dnia dla nas wszystkich :tak:

Witam w klubie niedomytych zębów:-D

witajcie,
ja dla odmiany dziś spałam jak niemowlak. Tylko główkę przyłożyłam do poduszki i fik... Burza, a raczej oberwanie chmury było u nas wczoraj o 21.00 więc w nocy nic mi nie przeszkadzało w spaniu. :)))
Poza tym moi goście mnie wykańczają nerwowo, podaj, przynieś, pozamiataj...:baffled::baffled::baffled: a sami co rączek nie mają? nawet wode lub napoje, co stoją w kuchni trzeba pod nos postawić :crazy: Dobrze, że cały dzień gdzieś się szwędają i tylko spać do mnie przychodzą, bo bym zagryzła :growl::growl::growl:

Hej kobiety ja własnie na sniadanko jem chlebek z nutella -pycha:-)Mój wczoraj nie wytrzymał i na kolacje przyniósł kurczaczka z rozna z frytkami ale zastrajkowalam i nie zjadłam-oczywiscie zeby mu na zlosc zrobic(ile silnej woli to wymagało to mozecie sobie wyobrazic)i kupił mi lezaczek na balkon zebym mogla na powietrzu polezec a nie tylko w domu.Chyba mu sie znudziło to nieodzywanie do mnie-zobaczymy na jak długo:-D:-D:-D

Hej kobiety ja własnie na sniadanko jem chlebek z nutella -pycha:-)Mój wczoraj nie wytrzymał i na kolacje przyniósł kurczaczka z rozna z frytkami ale zastrajkowalam i nie zjadłam-oczywiscie zeby mu na zlosc zrobic(ile silnej woli to wymagało to mozecie sobie wyobrazic)i kupił mi lezaczek na balkon zebym mogla na powietrzu polezec a nie tylko w domu.Chyba mu sie znudziło to nieodzywanie do mnie-zobaczymy na jak długo:-D:-D:-D

Widzę Sylwia, że ty też uparta jesteś, nawet kurczak cię nie rusza:-D:-D:-D - a życia nie szkoda?......no i kurczaka???:-D

U nas burza zaczęła się ok 3 w nocy, Wiki się obudził i wystraszył, ja też nie mogłam zasnąć..
I dzisiaj siedzimy w domu, nie za fajnie...

reklama
Widzę Sylwia, że ty też uparta jesteś, nawet kurczak cię nie rusza:-D:-D:-D - a życia nie szkoda?......no i kurczaka???:-D
Uparta jestem to fakt,ale jezor przy podłodze miałam .....Dziewczyny to dzisiaj taka noc chyba była na te sny dziwne bo mi tez jakies pierdoly sie sniły jak sie obudziłam to sie zastanawiałam skad to sie bierze:szok:deszcz pada i samopoczucie tez do dupy.Bola was troche plecki na dole?:confused:

Do góry