reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja się muszę czymś pochwalić... kupiłam dziś pierwsze rzeczy dla Maleństwa :-D . Wszystkie najmniejsze na 56/62cm . Wpadły mi w ręce 3 pary spodenek, 4x Body, 2 czapeczki, 2 pary bucików takich pierwszych, 2 pary łapek i sweterek :-D Kolory oczywiście takie,że dla obu płci założe- białe, niebieskie i kremowe .TAKA JESTEM SZCZESLIWA!!! chodze i ogladam to juz chyba po raz tysięczny :-D No i dostałam od znajomej masę gazet o dzidziusiach,więc zabieram się do lektury :-) Miłego popołudnia Dziewczyny ;-)

ooo jak słodko:-)

W sumie to jestem zadowolona, że męża nie ma po całych dniach w domu, bo jakbyśmy się kłócić mieli to nie wiem... A tak to sobie wszystko po swojemu zrobię i nikt mi się nie wtrąca.
Przed komputerem cały dzień w pracy przesiaduje, ale jak położymy spać Wikiego, to też załącza, dobrze, że ma swój...

Idę obiad szykować, miłego wieczoru!!

mój ma prace na podwórku naszym tzn.ma warsztat stolarski co ja daleko nie uciekne od niego:-pno ale na szczęście robi tam co tylko śniadanie obiad no i wtedy od kolacji w domu no chyba że ma mniej roboty to siedzi i gledzi hehe nie żartuje nie jest tak źle :-pniestety faceci to sa tacy inni ludziska:-D

reklama
Witam Kobitki
Dzisiaj dopiero teraz sie melduje, bo z samego rana przyjechała moja siostra i plotkowałyśmy cały dzień:-)

Ale zazdroszczę :-)

No i też witam ;-)

Czy ty zawsze jesteś tu pierwsza?:-D

a ja wróciłam do kawy ze względu na niskie ciśnienie...
Ja też 1 z mleczkiem wypijam bo gin pozwolił:tak:

no to ja dziewczynki ważę tyle ile przed ciążą tzn zależy kiedy :tak:bo rano ważę 57,5 (165cm wzrostu) a wieczorem jak wczoraj wskoczyłam na wagę to było 58,7kg ale pocieszam się że warzyć trzeba się rano.:tak:
Identyczna waga i wzrost;-)

Witam Dziewczyny, miłego dnia!! Ja zaraz idę z Wikim na taras, będzie się mój synek w baseniku pluskał.
Ależ zazdroszczę tarasiku:tak:
Witam Was smutna i niewyspana, wczoraj wieczorem miałam kolizję, przywalił we mnie pijany kierowca i uciekł, straciłam dwie i pół godziny na rozmowach z policją, ale dzięki Bogu złapali go. Teraz to będę miała latania po komisariatach i ubezpieczycielach, szkoda gadać. Całą noc się denerwowałam i nie mogłam spać, zasnęłam o 00.30 a wstałam o 1.38, a rano do pracy, teraz zasypiam przy komputerze.:angry:
Współczuję, grunt że nic wam się nie stało:tak:

Wazne ,ze tobie nic sie nie stało:tak::-):-):-):-)U mnie cały czas ciche dni normalnie chyba rozwód bedzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jejku my już ze 20 razy się pokłóciliśmy i pogodziliśmy podczas tych waszych cichych dni:szok:. Powiedz M, ze te ciche dni WAM nie służą:tak:
A mój jak na złość siedzi w domu do końca tego tyg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Widzę że miłość kwitnie wszędzie:-D:-D:-D

Wiecie co tak sobie mysle ,ze moze z tym brzuszkiem to faktycznie od wzdęc:baffled:bo do toalety to ja srednio raz na tydzien teraz chodze:sorry2:a wiecie czy magnez w ciazy jest bezpieczny i w jakiej dawce?to moze profilaktycznie zaczne brac:confused:

Ja myślałam że z tymi otrębami na zaparcia to wkręt, ale spróbowałam 3 gurowate łyżki otrąb i trochę jogurtu i DZIAŁA (tylko trzeba codziennie)

Fajny pomysł, ja lubię razem z pomarańczami ze 2 mandarynki wycisnąć, bardziej mi smakuje!
+ MARCHEWKA:tak:
Ja od miesiąca się nie pokłóciłam z M ani razu, sama jestem w szoku, zrobiłam się taka łagodna, nawet jak kolega z pracy zapomniał załatwić żeczy o które go prosiłam dzień wcześniej to go nie ochrzaniłam, tylko spokojnie powiedziałam.
Wszyscy w pracy są w szoku bo od tej strony mnie jeszcze nie znali, a M też się dziwi co ja taka miła i łagodna jestem.:-)
Jak to robisz??????

UFFFFF- przebrnełam

Tak siedzę i sobie czytam na temat naszych kilogramów...przed ciażą ważyłam 65 kg przy wzroście 171, teraz 67 więc chyba nie jest źle:blink:Jeśli chodzi o mojego męża:blink:jest dobrze, czasem jakaś mała sprzeczka, ale to czasem przecież takie duże i kochane dziecko:-DA ja od kilku dni stoję na straży bezwzglednej czystości w domu - niczym detektyw Monk ( mam nadzieję ,że to minie:blink:), nie mogę spać i najchętniej bym tylko gotowała:szok:

Wiecie co tak sobie mysle ,ze moze z tym brzuszkiem to faktycznie od wzdęc:baffled:bo do toalety to ja srednio raz na tydzien teraz chodze:sorry2:a wiecie czy magnez w ciazy jest bezpieczny i w jakiej dawce?to moze profilaktycznie zaczne brac:confused:
Moja bratowa bierze magnez, lekarz jej pozwolił. Też się męczyłam z "tym" problemem. Oprócz otrębów dobre są również morele i suszone śliwki.

a ja przed ciazą wazyłam 68kg przy 171cm:zawstydzona/y: niestety 8 kg zabrakło mi do wagi sprzed 1 ciazy... ale 7kg zdazyłam zejsc na doł, no i fasolka sie zdazryła:tak:a teraz ciagle stoje w miejscu... ale chyba dlatego ze nie jem słodyczy, bo w 1 ciazy żarłam je ile wlezie i w 4 miesiacu było juz 3 kg na +:-p

A co do męża... ja mam chyba Skarb w domu:tak: Chyba nigdy sie jeszcze nie pokłocilismy, bo ja z mezem nie potrafimy sie kłocic:-p czasem sie na siebie zesłoscimy, ale po 1 minucie juz sie z tego smiejemy:tak: Codziennie rano dostaje sniadanko do łozka, po pracy jak tylko jest w domu, bo czesto wraca dopiero wieczorem, bawi sie z Paulinka, bo jak sam mówi, mała musi wiedziec, ze ma tate:tak: No i jak wieczorem jest w domu to kąpie mała od urodzenia, bo to ich wspolny czas:tak: W weekend obiad tez ugotuje i posprzata mieszkanie:tak: i np. popołudniami zmyje naczynia, albo gdy nie ma mnie w domu i nie zdaze zrobic obiadu to sam cos zrobi jak wraca po pracy:tak: wiec ja chyba nie mam powodu do narzekan. Nie oddam nikomu:-p:tak:

Dobrze, że faceci chociaż dzieci dobrze robią, bo jakby nie to, to nie wiem...

Mój mąż w ogrodzie z Wikim a ja akurat kuchnię ogarnęłam, zmywarkę załączyłam i do spania Wikiemu zaczynam szykować.

a ja juz wzielam na siebie 5 kilo i waga niechce stanac,tyle dobrze ze szybko zrzuce te kilogramki nie wiem czemu tak nabieram moze dlatego ze nie pale
ASIAX dobrze ze ci sie nic nie stalo

reklama
a ja mam faceta aniola ani nie pyskuje ani nie krzyczy,czasami ja pokazuje pazurki,no musi byc trzymany krotko nobo puzniej sie rozbeztfi

Do góry