reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kacha ale masz fajnie :tak::-D

ja mam od wczoraj do dziś za to chrześniaka wiec wieczorem wariacje w domu :-D;-)

miłego dnia :-);-)

Beti ja się na tym nie znam nie pomogę

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobietki :-)
Ale pogoda jakaś muląca....:baffled:
Spać mi się chce...:baffled::baffled::baffled:
Muszę się trochę odmulić...
A jutro na wizytę :-D kurde ale nie mogę sie doczekać...:tak::tak::tak:
Do usłyszenia :-)

Witam, dawno juz mnie tu nie było ;-)

Byłam na USG w zeszłą srodę - to była połowa 13tego tygodnia.

Dzidzia miała około 7 cm. Przez całe badanie nie chciała drgnąć.
Serduszko puka 150.
Kość nosowa była. Przezierność karkowa NT=1,1mm przy CRL- 70mm.

testu PAPP-A lekarz stwierdziuł ze nie warto robić. jeżeli mam stanowisko, ze gdybym sie dowiedziała, ze jeśli bedzie chore to usunę to wtedy mozna robic, ale jeśli bede chciała urodzić to szkoda pieniedzy.

Lekarz stwierdził ze dzidzia jest o 5 dni wieksza niz to wynika z OM. Mały Pudzian nam rosnie ;-)

Ja robie sie już na tyle gruba, ze tylko jedne spodnie mam, w których chodze w te upały ;-((. Zeszłam wczoraj całe centrum handlowe i udało mi sie kupic tylko 2 bluzki. Reszta albo jest tragicznie brzydka, albo ze sztucznych materiałów, a ja takich nie znoszę ;-(.

A ja od 5 na nogach, ostatnio to jest normalna moja godzina o której się budzę i nie mogę zasnąć, specjalnie chodzę już spać po 21 aby się wyspać i nie zasypiać w pracy nad komputerem.

Od przyszłego tygodnia planuję pomalutku zacząć wszystko kompletować dla maleństwa :-) co nie co mam już upatrzone na allegro ;-)

Dla dziecka muszę przygotować kącik, póki co z M mieszkam w jednym pokoju ale na szczęście pokój jest olbrzymi więc ciasno nam nie będzie :tak:

Cześć dziewczyny.
U nas generalnie pogoda ładna. Zresztą jak jestem w pracy to widzę tylko to, co się dzieje za oknem. Pokój, w którym przebywam jest akurat po tej chłodniejszej stronie, więc siedzę sobie w długim rękawie i jest generalnie w sam raz.
Mnie też kawa odrzuca.
Dziś rano wskoczyłam na wagę i okazało się, że schudłam 1 kg.
Chyba, że to jakieś chwilowe wahanie wagi. Już się generalnie martwiłam, że nic nie robię tylko chodzę i jem.. Jutro najwyżej też się zważę.. i zobaczę...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tam na wagę wolę nie wchodzić :-D zresztą tak samo miałam w pierwszej ciąży ;-) Jedyne kiedy się ważyłam to u gina ;-) I tak sa każdym razem byłam załamana, że aż tyle waże. Ale na szczęście przytyłam 14kg tylko a w dniu porodu zeszło mi już 10kg ;-) Teraz przed zajściem w ciąże ważyłam już mniej niż przed pierwszą ciążą. Z tym że ja generalnie zawsze byłam chuda, ale nie aż tak jak Ivi ;-)
A swoją drogą Ivi kochaniutka to Ty masz jeszcze z czego chudnąć? :szok:;-)

Do góry