reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

aga23Po ósmym miesiacu linie lotnicze nie zezwalaja na loty ciężarnym, poza tym nie wolno:angry::angry::angry:Chyba, że chodziło Ci o Święta Wielkanocne:confused:
Ja muszę lecieć do Pl ok pazdziernika na zdjęcie aparatu ze szczeny i to mi sie wydaje za pózno:sorry2:
Mzetka gratuluję zdrowego chłopa:-):-):-)
Ja wróciłam z pracy, wykąpałam się i idę spać, bo strasznie kręgol mnie boli:-(
Do jutra:tak:

reklama
Hej Dziewczynki :-)
Ja się tylko kulturalnie przywitam i lojalnie Was informuję, że przez kilka dni mogę rzadziej siedzieć na BB. Mamy malutkie bobo w domu i właściwie całymi dniami pomagam świeżo upieczonej mamusi w jej nowych obowiązkach.
Buziaki dla Was i pozdrowionka :-)

Hej Dziewczynki :-)
Ja się tylko kulturalnie przywitam i lojalnie Was informuję, że przez kilka dni mogę rzadziej siedzieć na BB. Mamy malutkie bobo w domu i właściwie całymi dniami pomagam świeżo upieczonej mamusi w jej nowych obowiązkach.
Buziaki dla Was i pozdrowionka :-)

Ale zazdroszczę :-)

No i też witam ;-)

witam o poranku :tak:dziś mam wyjątkowo dobry humor - nie wiem z jakiego powodu, bo nic specjalnego się nie wydarzyło;-)
miłego dnia ciężaróweczki!!

Witam poranie u mnie chumorek nie najleprzy, boli glowa i chyba nabawilam sie zapalenia ucha bo cos mnie tam cmi. Nicol tez cos marudna mam nadzieje ze po kawce chumorek sie poleprzy.

czesc dziewzcynki
ja tez dziś w wyjątkowo świetnym humorze mimo iż moja fasolinka obudziła mnie już o 3.45 rano i nie dała zasnać:-(

dziewczyny mam pytanie-mój tata ma naczyniaki na całej szyji (podobno oplątała mu się pępowina), miał kilka operacji jak był mały ale to nic nie pomogło...naczyniaki się rozrastają. zastanawiam się czy to może być dziedziczne? może któraś z was spotkała się z czymś podobnym...
pytałam sie mojej gin ale jak zwykle jej odpowiedz brzmiała: " i tak nic nie poradzimy" wiec wole z nią już nie dyskutowac na ten temat.
pozdrawiam i życzę miłego dzionka;):-)

reklama
Witam poranie u mnie chumorek nie najleprzy, boli glowa i chyba nabawilam sie zapalenia ucha bo cos mnie tam cmi. Nicol tez cos marudna mam nadzieje ze po kawce chumorek sie poleprzy.

jak ty kawke możesz pić??? ja na sam zapach biegnę do łazienki :-D a tak przed ciążą uwielbiałam kawę....mnia mniam...

Do góry