reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

No liczę właśnie że na tym połówkowym to po podglądamy sobie z pół godziny maleństwo, ale jeszcze tyle muszę czekać, już bym chciała. a dzisiaj zaczęliśmy 15 dopiero

kobitko ty mówisz że masz 15 tc dopiero a ja niemogę się doczekać kiedy będe miała ten 15 tc :sorry2:ach i wtedy jak mi ten tc się zacznie to już wogóle bliżej wizyty:tak:no i racja co do połówkowego usg wtedy to mi gin tez jeszcze bardziej dokładniej badał bo i też widać więcej:tak:no a wtedy to chyba już każda z nas się dowie jaka jest płęć i wtedy każda będzie mówić do maluszka już tak konkretnie z płócią tzn.synek-córeczka:-D

reklama
zAgatko, a masz już termin połówkowego ustalony, bo my mamy podobny wiek ciąży. Nie pamiętam, czy to może być 19 tydz+ czy 20 tydz +?

Witajcie Kobitki,
parę dni nie zaglądałam i przebrnąć nie mogę.........ale może uda mi się nadrobić.
Ja w ubiegły czwartek i piątek byłam u dwóch różnych lekarzy (w tym u mojego prowadzącego) - obaj potwierdzili że przepukliny u dzidzi nie ma więc to jest dla mnie najważniejsze:-) Ale już w czwartek miałam niespodziankę bo lekarz bardzo szybko rozpoznał płeć maluszka. Mówi że na 99,9% synuś. W pt mój gin również odrazu zobaczył i spytał czy chcę wiedzieć. Potwierdzone. Niby wcześnie bo 13 tc i 6 dni ale właśnie dobry sprzęt + dobre oko + pozycja dzidzi (którą można trochę wymusić) + chłopaczek = diagnoza
Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA. No i jeszcze mój gin zreflektował się chyba po ostatniej wizycie i odrazu chciał mi wypisywać zwolnienie ale ja mu powiedziałam że do końca lipca muszę popracować bo muszę zastępować dyrektora hotelu a potem to już chętnie skorzystam ze zwolnienia bo jednak ta praca jest naprawdę wyczerpująca. No i 31.07 idę na wizytę i po zwolnionko.
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie i życzę żebyście też już mogły być pewne płci swoich dzidziulków bo to zawsze jakoś tak bardziej konkretnie.....:-)))))

Witajcie Kobitki,
parę dni nie zaglądałam i przebrnąć nie mogę.........ale może uda mi się nadrobić.
Ja w ubiegły czwartek i piątek byłam u dwóch różnych lekarzy (w tym u mojego prowadzącego) - obaj potwierdzili że przepukliny u dzidzi nie ma więc to jest dla mnie najważniejsze:-) Ale już w czwartek miałam niespodziankę bo lekarz bardzo szybko rozpoznał płeć maluszka. Mówi że na 99,9% synuś. W pt mój gin również odrazu zobaczył i spytał czy chcę wiedzieć. Potwierdzone. Niby wcześnie bo 13 tc i 6 dni ale właśnie dobry sprzęt + dobre oko + pozycja dzidzi (którą można trochę wymusić) + chłopaczek = diagnoza
Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA. No i jeszcze mój gin zreflektował się chyba po ostatniej wizycie i odrazu chciał mi wypisywać zwolnienie ale ja mu powiedziałam że do końca lipca muszę popracować bo muszę zastępować dyrektora hotelu a potem to już chętnie skorzystam ze zwolnienia bo jednak ta praca jest naprawdę wyczerpująca. No i 31.07 idę na wizytę i po zwolnionko.
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie i życzę żebyście też już mogły być pewne płci swoich dzidziulków bo to zawsze jakoś tak bardziej konkretnie.....:-)))))

to widzę, że Wasze marzenie się spełniło!!! gratulacje:-)

MZETKA to ja gratuluje synka w brzusiu:-)no i takiej konkretnej odpowiedzi ja bym chciała usłyszeć na mojej wizycie:tak:

MZetka - GRATULACJE!!! :-):-)jejku jak super że wszystko ok i wiecie kogo nosisz pod serduszkiem :-):-)

a wracając na chwilkę do ciuszków, to ja dziś jestem mega rozczulona....
Przyszła paczuszka z kupionymi na allegro spodniami ciążowymi. I gratis było cudne body dla maluszka, r. 56 :-):-)To nasz pierwszy ciuszek dla maluszka.. a taki maleńki, taki delikatny... Teraz moje plany powściągliwości co do zakupów wezmą w łeb i pewnie zaczniemy kupować -szczególnie ciuszki - wcześniej :-D

MZetka - GRATULACJE!!! :-):-)jejku jak super że wszystko ok i wiecie kogo nosisz pod serduszkiem :-):-)

a wracając na chwilkę do ciuszków, to ja dziś jestem mega rozczulona....
Przyszła paczuszka z kupionymi na allegro spodniami ciążowymi. I gratis było cudne body dla maluszka, r. 56 :-):-)To nasz pierwszy ciuszek dla maluszka.. a taki maleńki, taki delikatny... Teraz moje plany powściągliwości co do zakupów wezmą w łeb i pewnie zaczniemy kupować -szczególnie ciuszki - wcześniej :-D

tak zazwyczaj bywa. ja byłam na początku ciaży, kiedy mojej koleżance urodziła się córeczka. nie mogłam się napatrzeć na te małe cudeńka, które kupiłam dla niej. sto razy ogladałam, zanim jej to zaniosłam. ;-)

reklama
Do góry