reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

DZIEŃ DOBRY:-)
Wczoraj jednak wieczór był miły tzn.tak od 18 bo szwagierka ze szwagrem i dziećmi przyjechała co grillowaliśmy sobie:-) a synek tak się wyszalał że na siedząco zasypiał:-Dno a dzisiaj pogoda deszczowa:baffled:

a jak robisz gołąbki w piekarniku :confused:

moja mała już wróciła zadowolona :tak: mam za to jeszcze pełno wiśni i czereśni może coś dobrego wymyślę z nich :tak:

u mnie ginekolog liczy tygodnie ciąży według @ :tak:

u mnie także od @ tylko on liczy na takim kółku hmm ale wiem jaką zasadą bo już kiedyś jak w pierwszej ciąży byłam to jak liczyć do dnia porodu dał mi ulotke i tam było tak że jak miałam ostanią @ 11 kwietnia to dodaje do tego 7 dni co wychodzi 18 kwiecień i teraz cofnąć się o 3 miesiące co wychodzi 18 styczeń i pewnie tak to liczy na tym kółku no a jak ja licze tu ze suwaczkami to wychodzi 14 styczen9nie jest to duża różnica ale jednak 4 dni)hmm chociaż ogólnie jeszcze powie z usg ale to jak dzidzia będzie większa bo wtedy jest lepiej zobaczyć na jaki termin ;-)

:-DJa juz bez was chyba zyc nie moge:-D:-D:-D Kursuje między garkami w kuchni a komputerem:-D
A moja rodzinka jeszcze nie wie, że im szykuje niespodzianke;-) i to jaką :-) jedna osóbka więcej ... ale się zdziwią. :-) Miałam nic nie mówić do końca trzeciego miesiąca, żeby nie zapeszyć, ale chyba sprawa się rypnie:-D:-D:-D

hehe taka jest siła BB:-Dmoja rodzinka wie odkąd zobaczyłam 2 kreseczki a ogólnie to od ostatniego badania co miałam wtedy 11 tc bo musiałam wiedzieć że jest wszystko dobrze;-)

reklama
:-DJa juz bez was chyba zyc nie moge:-D:-D:-D Kursuje między garkami w kuchni a komputerem:-D
A moja rodzinka jeszcze nie wie, że im szykuje niespodzianke;-) i to jaką :-) jedna osóbka więcej ... ale się zdziwią. :-) Miałam nic nie mówić do końca trzeciego miesiąca, żeby nie zapeszyć, ale chyba sprawa się rypnie:-D:-D:-D

A ja doszłam do wniosku po wczorajszej imprezie rodzinnej, że moja ciotka chyba wie :szok: Tylko nie wiem skąd! Bo wiedziała tylko moja bratowa i brat, ale oni by słowa nie szepnęli :szok:
A wczoraj dostałam od ciotki zestaw ciuszków, w tym dwa śpiochy chłopięce, w samochodziki, więc ewidentnie nie na Julkę, tym bardziej, że ciotka wie, że my ją stroimy w kiecki itp :szok: Ach no i jeszcze moja mama wie i też kupiła kilka ciuszków chłopięcych, ale nadających się na dziewczynkę, w sumie takie unisexy, i teraz mam zagadkę czy przypadkiem ciotce się nie wygadała :dry:

BlackWizard - moim zdaniem wygadała:-))) Takie nowiny idą jak burza:-))))) No chyba, ze ciocia taka domyślna?

U mnie nie wie nikt, ale nam łatwiej, bo mieszkamy za granicą. Szykujemy niespodziankę na sierpień, kiedy pojedziemy na wakacje. Wtedy to na pierwszy rzut oka będzie jasne:-)))

Ja mam wizyte na 17 lipca, i już nie moge sie doczekać. To będzie koniec 13-go tc. Mam nadzieleje, że maleństwo pokaże mamusi co ma między nóżkami:-)
Ha ha...Ktoby pomyslał, że będziemy tak chętnie latały do gin.:-D

No tak ja się nie moge doczekać kiedy będe jechała do ginekologa zobaczyć maluszka dowiedzieć się czy jest wszytko ok no i może zobaczyć płeć:-)

witam was dziewczynki
ale dziś strasznie senna jestem,siedzę w pracy i zasypiam przy biurku:-D
u mnie w rodzinie już wszyscy wiedzą...jakoś nie czekaliśmy z tą nowiną do końca
miłego dzionka kochane ja spóbuję cos popracować;-)

Witam
anklim ja mieszkam w kerry to chyba spory kawalek:-( a szkoda

U mnie wiedza juz wszyscy, na poczatku powiedzialam mamie i ostrzeglam zeby nie mowila nikomu ale ona byla tak szczesliwa ze "w tajemnicy" kazdemu powiedziala. I tak wszyscy sobie powtarzali "w tajemnicy":sorry2:

Mnie juz kusi tez zeby zaczac kupowac ale chyba jeszcze zaczekam na wizyte u lekarza ktora jest 30-ego:blink:

Milego dzionka wam zycze a sama uciekam do pracy. Pa

Witam,mnie od wczoraj sie wyjaca włączyła-chodze i rycze sama nie wiem czemu .Dziewczyny czy wy tez macie taki strach czy z dzidzia wszystko ok?bo ja bym mogła codziennie na usg biegac i sprawdzac a tu wizyta dopiero w poniedziałek i do tego mój mnie tak drazni ,ze mam ochote go udusic:oo::growl:

reklama
ja właśnie dokładnie tak mam- strasznie przeżywam czy z Maleństwem wszystko ok, zastanawiam się czy aby na pewno wszystko dobrze robie, czy nie za mało jem, czy nie powinnam pochłaniać większej ilości witamin itp :dry: sama na siebie jestem zła. A najgorzej jest, jak mnie brzuch lekko zaboli- odrazu sie kłade do góry nogami i sie nie ruszam :-D mam nadzieje,że to troszke minie.

Do góry