reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Widzę, że pierwsza się odzywam w sobotni poranek :-D

Moje dziecko mnie dziś zaskoczyło nie dość że jak weszłam do niej rano to była na brzuchu to jeszcze główkę miała w miejscu nóg :-D Nie wiedziałam, że umie już takie sztuczki :-D
Szkoda że dzisiaj nie jest sobota nie trzeba by było jutro iść do pracy

Hej kobity czy to jakas plaga kłótni małzeńskich?dobrze ,ze mój dzisiaj po wczorajszej awanturze zabrał dziecko i pojechał do tesciowej bo bym mu chyba łeb przy samej dupie urwała brrrrr:angry:chciałabym zeby naszym facetom tak hormonki pobuzowały pare dni to bysmy pogadali:wściekła/y:

spokojnej niedzieli ciężaróweczki :)
ja dziś jestem mega happy bo kupiliśmy mi spodenki ciażowe (moje pierwsze:-D:-D) i książkę-poradnik "w oczekiwaniu na dziecko" :tak:będzie co czytać w kolejce jadąc do pracy:-D

Ja też sobie takie spodenki zafundowałam, w ubiegłym tygodniu. bo jakoś wszystkie jakie mam zrobiły się ciasne:-D Pewnie skurczyły się w praniu...:-p;-)

Witam kobietki:-)
My wczoraj byliśmy na takim fajnym festynie z okazji dnia piwa:-) dni kasztelana to się nazywa:-) fajna impreza:-) różne zespoły były:-) mąż popiwkował, kolegów ze szkoły spotkał :-) Zuzia też super się bawiła, bo karuzela była:-)

O dziwo od dwóch dni czuję się ok:-) może na prawdę już przechodzi...:cool2:
A dziś to nuda:dry: byliśmy w kościele, potem na obiedzie u mamy i nic nie robimy:dry:
Pozdrawiam :-)

:-DTak mi chdził po głowie ten totolotek, że poszłam i wysłałam ML Plus. Ciekawe, czy zostane milionerką:-D:-D:-D
Poza tym też strasznie się nudze. Już z nudów poznęcałam się nad sobą i wydepilowałam nogi plastami. Au:baffled::baffled::baffled:
A teraz w ramach relaksu chyba zafarbuje sobie włoski. Ja robie szampnem koloryzującym, więc jak do tej pory mi wychodziły.:tak:

reklama
Do góry