reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dobry wieczór dziewczyny
Melduje się i znikam, bo cały dzień byłyśmy u rodziców i jestem padnięta. Mój M na rybach, miał jechać z samego rana ale zakup robaków, żyłek i czapki z latarką:szok: zabrał im (pojechał z kolegą) pół dnia dojechali na 18 :-D:-D:-D. Rano szykują się na "grubą rybę". Nie wiem tylko jak to piwko wpłynie na wstawanie o 5 rano:-D:-D. póki co na stanie 30 cm. suma :-D:-D
Dobranoc, kolorowych snów ciężarówy

reklama
Widzę, że pierwsza się odzywam w sobotni poranek :-D

Moje dziecko mnie dziś zaskoczyło nie dość że jak weszłam do niej rano to była na brzuchu to jeszcze główkę miała w miejscu nóg :-D Nie wiedziałam, że umie już takie sztuczki :-D

Ja już też nie śpię - mąż mnie budzikami budzi codziennie, a dzis akurat na 8 wychodził do pracy, więc sobie nie pospałam...
Musiałam nadrobić czytanie forum, bo wczoraj pojechaliśmy na zakupy i się wzięłam za przetwory - drzemiki truskawkowe, ogóreczki zrobiłam i tak mi dzionek zleciał. Tak się w kuchnii narobiłam, że padłam wieczorem z bólem kręgosłupa:( A jeszcze się z mężem tak pokłóciłam, że już chciałam go pakować żeby w cholerę dał mi spokój - a wszystko przez to, że wysłałam ciołka do sklepu po cukier i serek homo i nie odebrałam telefonu, bo naczynia myłam i nie słyszałam i sie wściekł, że go niby olałam - ja sobie myślę i kto tu jest w ciąży i ma humory.... zryczałam się przez niego okropnie, ale jako zadośćuczynienie posprzątał calutkie mieszkanko!

Fajnie cięzaróweczki, że juz niektóre znają płeć - ja tez bym chciała, a musze czekac do 20 sierpnia na połówkowe USG, ehhh

Ja już też nie śpię - mąż mnie budzikami budzi codziennie, a dzis akurat na 8 wychodził do pracy, więc sobie nie pospałam...
Musiałam nadrobić czytanie forum, bo wczoraj pojechaliśmy na zakupy i się wzięłam za przetwory - drzemiki truskawkowe, ogóreczki zrobiłam i tak mi dzionek zleciał. Tak się w kuchnii narobiłam, że padłam wieczorem z bólem kręgosłupa:( A jeszcze się z mężem tak pokłóciłam, że już chciałam go pakować żeby w cholerę dał mi spokój - a wszystko przez to, że wysłałam ciołka do sklepu po cukier i serek homo i nie odebrałam telefonu, bo naczynia myłam i nie słyszałam i sie wściekł, że go niby olałam - ja sobie myślę i kto tu jest w ciąży i ma humory.... zryczałam się przez niego okropnie, ale jako zadośćuczynienie posprzątał calutkie mieszkanko!

Fajnie cięzaróweczki, że juz niektóre znają płeć - ja tez bym chciała, a musze czekac do 20 sierpnia na połówkowe USG, ehhh

a ja juz od 5 rano nie śpię, coś mi się dziś poprzestawiało;-)
nie martw się Aga też ostatnio miałam awanturkę i się zryczałam jak głupia tak że rozbolała mnie strasznie glowa a wiadomo proszka nie wezmę więc cierpiałam przez ten ból 2 dni i powiedziałam że więcej przez faceta płakać nie będę bo to potem ja gorzej cierpię;-) ale ja wiem że łatwo się mówi a gorzej jak się wpadnie w szał:-)
ja też już bym chciałam znać płeć:angry: w środę idę na USG ale to dopiero drugie będzie i 13 tc więc wątpię żeby gin coś tam wypatrzył.

o jejku już się uśmiałam z rana;-)

czapeczka z latarką, na prawdę? dorosły facet?
bo telefonu nie odebrałaś? nie wiedział ile cukru w cukrze ma być?

ale mój jest taki sam więc nie to że się śmieję z Waszych:-)

jak ich nie kochać?:-p

witajce z rana,
mi dziś się sniły wyniki totolotka, cholera, tylko nie pamiętam, jakie to były cyfry...;-);-);-)

Witam wszystkie:-)
BlackWizard przespałaś jeden dzień dzisiaj Niedziela, choć wolałabym, aby rzeczywiście była Sobota:tak:
Paula3 ja też jak byłam mała marzyłam o starszym bracie i jego kolegach:tak:, dlatego cieszę się, że mam pierwszego syna. Z tym "mała" to przesadziłam raczej jak byłam nastolatką:-p
GosiaK23 a Ty kochana nie tęsknij tylko korzystaj:tak: Ja już nie mogę się doczekać jak pojadę do Polski na urlop (niestety tylko taki w tym roku) i wykorzystam moją mame do opieki nad wnusiem:tak: Nawet nie wiecie jakie macie szczęście, że macie babcie tak blisko:zawstydzona/y:
A ja dzisiaj czuję się jak młody Bóg, chyba nareszcie nastąpił oczekiwany 2trymestr:-)
Życzę wam wszystkim miłej Niedzieli

reklama
WITAM SIĘ I JA:-)

Eeee widze że nudna niedziela się szykuje bo M jednak pójdzie coś do warsztatu porobić bo na jutro musi miec gotowe:wściekła/y:ale spanko było ok synek obudził nas po 8 co ok no a potem poprzytulaiśmy się z M w łóżeczku a synek bawił sie już brum brum to skorzystaliśmy:-p

Do góry