reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

a ja chcę mieć na razie jedno, a drugie później i to bardzo później, oj wiem, że zaraz będziecie mówić, że lepiej w zbliżonym wieku itd, bo lepiej się wychowują itd. ale takiego mam plana;-)
gorzej będzie jak się o tym mój T. dowie, bo on to by mógł tylko płodzić swoje dzieciaczki, tak jest za dziećmi:-)

reklama
dzwoniłam na oddział, rozmawiałam z położną, mam się nie martwić ;-)potwierdził wszystko co w necie wyczytalam: że lepiej za niskie niż za wysokie. Za wysokie, to znaczy górnej wartości wyższej niż 140.

A ja dzisiaj tak wogóle jakaś śpiąca jestem nic mi się nie chce:baffled:mój synek zaraz pójdzie spać już widze że te oczka zaraz zamkna się:tak:ach wogóle nudy:baffled:

Ja też czekam aż Julka pójdzie spać i chyba też się wybiorę, bo przez te upały to ciągle bym mogła spać :dry:

Ach no i się nie pochwaliłam. Na jutrzejsze chrzciny mojej bratanicy kupiliśmy ślimaka muzycznego z Fisher Price. Jak mała podrośnie to będzie jak talala ;-)

Hehehehe Nadineczka, ja podobnie jak Ty chciałabym chłopczyka :-) Zresztą w sumie chciałabym mieć 3 synów, jeden już jest to jeszcze tylko dwóch brakuje ;-)
Za to mój Tomek sobie Jessicę ubzdurał i zapowiedział, że nie zakończy reprodukcji dopóki Jessiki nie będzie miał ;-):-D Nie da mu się wytłumaczyć, żeby ewentualnie dla dziewczynki inne imię wybrał, Jessica ma być i koniec kropka ;-):-)

a ja dziś bez dziecka buuu ale tęsknie :sorry2::-(

pogoda u nas lepsza tzn ciut temperatura spadła i nie ma upału :tak:

Ja w sumie też bym chciała teraz chłopca ;-):-D i pierwszego chciałam chłopca ale mi się odmieniło z biegiem ciąży ;-)

draństwo!! wlasnie kończyłam podlewać ogród i kwietniki(podlewałam je łącznie prawie godzinę) i co?? zaczęło padać!! :wściekła/y::-D:-D

reklama
Ja zawsze marzyłam, żeby urodzić syna a po 3,4latach córkę.
Sama mam młodszego brata i nie cierpimy się, więc mam nadzieje,że moje Bobo nie bedzie skazane na podobny los :-D Poza tym starszy brat mógłby przyprowadzać fajnych kolegów do domu, a córcia miałaby w czym wybierać :-D
Teraz troche mi sie odmieniło- zamarzyła mi się mała Laura ;-) Ale dla wszystkich twardo mówię,że to będzie syn, bo wyczytałam,że jak się uprzesz jednej płci, to ci się ta przeciwna urodzi :-D hihi
A jeśli chodzi o USG- zapytam lekarke czy widzi płeć w 99 lub 100%, jeśli tak-niech mówi, jeśli nie-wolę mieć niespodziankę przy porodzie ;-) Nie chciałabym się rozczarować

Do góry