reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Tak bardzo mi przykro - serce sciska się z żalu:((
- modlę się o siłę i zrozumienie dla rodziców Madzi...

[* ]"A teraz śnij swój sen o ogrodach, gdzie anioły strzegą bram..."

reklama
Brak słów, biedna malutka
[*], biedni rodzice.

yol_a niestety nie mam dla ciebie wieści, katarek może mieć różne pochodzenie, pytał mnie o kaszel, o zachowanie, o wcześniejsze leczenie a ja nie wiedziałąm dokładnie :-( przykro mi. Powiedział, że może maleństwo obejrzeć - no ale przecież to niemozliwe.
Tymek przywital sie, ma założoną kartę, wiem co podać w razie W - infekcja czy coś. Uznany na okaz zdrowia, dostalismy coś do domku - to po informacji, że miałzakrapiane oczko i ropialo troszkę i już jestem absolutnie spokojna o zdrówko Tymka.

Brak słów, biedna malutka
[*], biedni rodzice.

yol_a niestety nie mam dla ciebie wieści, katarek może mieć różne pochodzenie, pytał mnie o kaszel, o zachowanie, o wcześniejsze leczenie a ja nie wiedziałąm dokładnie :-( przykro mi. Powiedział, że może maleństwo obejrzeć - no ale przecież to niemozliwe.
Tymek przywital sie, ma założoną kartę, wiem co podać w razie W - infekcja czy coś. Uznany na okaz zdrowia, dostalismy coś do domku - to po informacji, że miałzakrapiane oczko i ropialo troszkę i już jestem absolutnie spokojna o zdrówko Tymka.
dzięki bardzo jakoś muszę z tego wybrnąć, na razie nawilżam pokój

Witajcie bardzo długo mnie nie było ale miałam pare kłopotów z małym najpierw miał zapalenie płuc i leżeliśmy w szpitalu teraz jest trochę przeziębiony ale teraz to załapał ode mnie bo ja jestem chora,mieliśmy dzisiaj sie szczepić ale nie wyszło i jeszcze okazało sie że ma alergie najprawdopodobniej to skaza białkowa.Więc jak widzicie cały czas mamy pod górkę ale myślę że wszystko sie już niedługo jakoś poukłada.
A wiec witajcie ponownie a oto mój Antoś

więcej zdjęć na odpowiednim wątku

Załączniki

• IMG_0641..jpg
    IMG_0641..jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 35
Dziewczyny nie wiem jak to napisać, cud nie nastąpił:-( Madzia powiększyła grono Aniołków :-( Teraz nic już jej nie będzie bolało, ale ból po stracie jest niewyobrażalny:-( Śpij spokojnie Aniołeczku (*)(*)(*) Pokazałaś wszystkim jak się walczy do końca.

Mały Aniołeczek
[*]
Biedni jej rodzice :(

Witajcie bardzo długo mnie nie było ale miałam pare kłopotów z małym najpierw miał zapalenie płuc i leżeliśmy w szpitalu teraz jest trochę przeziębiony ale teraz to załapał ode mnie bo ja jestem chora,mieliśmy dzisiaj sie szczepić ale nie wyszło i jeszcze okazało sie że ma alergie najprawdopodobniej to skaza białkowa.Więc jak widzicie cały czas mamy pod górkę ale myślę że wszystko sie już niedługo jakoś poukłada.
A wiec witajcie ponownie a oto mój Antoś

więcej zdjęć na odpowiednim wątku

No jesteśmy dwie Justyny i obie mamy swoich Antosiów :)

Co za smutne wiesci z rana.
Spi Aniolku , to takie straszne , ze tak niewinne , bezbronne malestwa, musza odchodzic .
Modle sie o sile i zrozumienie dla rodzicow Magdy.
Pokazala , jak sie walczy do konca.

Witajcie kobietki. Melduję,iż kolejna noc zaliczona, tylko 5 razy karmiłam:szok:. Nie wiem co to miało być, i mam nadzieję, że w nawyk nie wejdzie.;-)
kaja zapomniałam wczoraj pogratulować zdrowego dzidzola:tak:
Miłego dnia.

O boze.....:(...spij Aniolku,czuwaj nad rodzicami z nieba.....

Poddaje sie w walce z ciemieniucha,chyba pojde do lekarza jeszcze raz,niech mnie maja za nadwrazliwa mamusie...A jak uslysze jeszcze raz ze te zmiany sa normalne,to rozniose te praktyke....Od 19 lutego walczymy z ciemieniucha i z czyms co jest normalne,czyli krostki,suche placki i dupa!Wczoraj jak wyczesywalam Alexowi ciemieniuche to zauwazylam,ze sa miejsca gdzie strupki odeszly i one lekko krwawia.wiec teraz nie dosc,ze ma glowe w zolto-biale cetki to jeszcze czerwone strupki....Plamy ktore mialy zniknac jakos tez nie znikaja,a smaruje,a nie uzywam kosmetykow,a robie wszystko co kazala lekarka....

Zadzwonilam.Jade na 10ta.

Milego dnia kobiety:-)

reklama
Cześć Mamuśki,
ja walczę ze swoim głodomorkiem i ledwo już żyję.... Piersi nie wyrabiają, od początku jeszcze w szpitalu dostałam nakaz dokarmiania małego butlą - i robiłam to Bebilonem H.A. Niestety teraz nawet i po butli dzidzia po 15 min. jest głodna, no i pojawiły się zielone kupy...... Postanowiłam zmienić mieszankę na Enfamil A.R. przeciw ulewaniom (bo to też nas dotyczy). Mleko jest gęstsze, powinno być bardziej syte ale mały marudzi... Co prawda dopiero były 2 karmienia ale zastanawiam się czy może powinnam zmienić smoczek na większy przepływ? Za to kupka już dzisiaj była żółtawa, nie ma ulewań więc chyba idzie w dobrą stronę..... Czy Wy też macie takie głodne dzieci?:-)

Do góry