reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny nie wiem jak to napisać, cud nie nastąpił:-( Madzia powiększyła grono Aniołków :-( Teraz nic już jej nie będzie bolało, ale ból po stracie jest niewyobrażalny:-( Śpij spokojnie Aniołeczku (*)(*)(*) Pokazałaś wszystkim jak się walczy do końca.

reklama
Właśnie u Nas wyglądało tak jak opisałaś!I to w ciągu tygodnia bużka przez te krostki zrobiła sie taka chropowata a na uszkachschodziła skurka taka sucha!
Dostałam wczoraj maśc Elocom 1mg/g i powiem szczeże że po 1 smarowaniu widzę już róznice!
Ale to jeszcze nie jest pewne czy to skaza białkowa! Po tygodniu mam znów sprubowac mleka i obserwowac czy wysypka się powturzy! Oby nie!!!!!!!!!

u nas na takie zmiany mieliśmy stosować EMOLIUM i krosteczki i szorstkie placki po dwóch dniach zniknęły , a uszka przestały się łuszczyć. Ale muszę codziennie smarować (chociaż raz) bo te zmiany próbują wrócić.. Nam lekarka powiezdiała że to nie skaza i że mam się nie doszukiwać alergii...

[*][*][*][*][*]dla małego Aniołka....

Dziewczyny nie wiem jak to napisać, cud nie nastąpił:-( Madzia powiększyła grono Aniołków :-( Teraz nic już jej nie będzie bolało, ale ból po stracie jest niewyobrażalny:-( Śpij spokojnie Aniołeczku (*)(*)(*) Pokazałaś wszystkim jak się walczy do końca.

może to nie czas aby pytać ale czy wpuścili rodziców o 16? Zdążyli się pożegnać? W jakim wieku ta kruszynka była?
To niesprawiedliwe, że dzieci umierają :(

Ostatnia edycja:
reklama

[*][*][*][*][*][*][*]:((

Do góry