Wronek, jak fotelik sie przymaly robi, to tylko nowy trzeba kupic. Innej rady nie ma.
Wiem że nowy trzeba będzie kupić, ale czemu piszą na tym że do 13 kg skoro 7 kg. dziecko się już nie mieści.
Zmykam spać. Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wronek, jak fotelik sie przymaly robi, to tylko nowy trzeba kupic. Innej rady nie ma.
Nie to nie dla mnie , pamietam , ze byla o tym mowa ,ale zabji mnie nie pamietam dla kogo mialy one byc.Mam ogromną sklerozę i nie pamiętam dla kogo miałam szukać ciuszków -czy to była dormark? Jeśli tak to proszę powiedz mi o jaki rozmiar chodzi (chyba 92-98) i jakie rzeczy cię interesują. Ostatnio robiłam przegląd i trochę mi tego zostało... a i na jakiej zasadzie - pożyczenia i wyrośnięcia czy sprzedaży?