reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Dziewczynki

I ja życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!

Sylwia100 śliczny kombinezon
Astrid5
przepiękny komplet, tylko cena :szok:
Morka ale załatwiłaś teścia :-D:-D
Jola.24 ja ciemiączka nie widzę pod gąszczem włosów :-D ale jak dotykam to nie pulsuje a podajesz witaminę D3?

Am My wstałyśmy godzinę temu :szok: jak zobaczyłam zegarek to ogarnęło mnie przerażenie :-D Idę nalewać sobie wody do wanny. Buba w fotelik samochodowy i do wózka i myk do łazienki tylko jako obserwator bo jeszcze na wspólna kąpiel nie mogę się odważyć :zawstydzona/y: choć bym bardzo chciała.
Miłego dnia Kobietki :tak:

reklama
a taki kombinezon licytuje Olinkowi na chrzest bo zwatpiam ,ze zrobi sie cieplo do 28 marca* ŚLICZNY KOMBINEZON PAJACYK MIŚ 0-3m MORRIS * (944706611) - Aukcje internetowe Allegro
Super :tak::tak::tak:a ten rozmiar będzie ok ? no chyba ze mój tylko nosi ciuszki 3-6M i są mu akurat :confused:a co to będzie jak będzie mieć te 3 M :-D

Dziewczynki czy u waszych maluszkow ciemiaczko jest tez tak widoczne na glowce i czasem pulsuje? Ja jestem przerazona jakie to delikatne miejsce jest i boje sie go dotykac:zawstydzona/y:
Milego dzionka mamuski:-)
musi pulsować ;-) u nas jest widoczne bo główka łysawa wiec widać ;-):-D

Asiax gratki dla małego już ząbki no proszę :-D

Najlepszego kobitki i ode mnie :-)zmykam ;-)

a ja wpadłam tylko życzyć wszystkiego naj naj najlepszego !!

(mój mały jest dziś kochany i nawet pozwolił mi obiad zrobić :D )

Dziękuję Kaja, tak ok u mnie :)
No może poza zdrowiem... Byłam z Adasiem u lekarza z ta jego główką... Myślałam, że to ciemniączko, ale z dnia na dzień było gorzej, pomyślałam, że najwyżej mnie wysmieje pani dr i poszłam. I okazało się, że Adaś ma zapalenie skóry :(
Dostaliśmy maść, już mu posmarowałam główkę...
Mi Adasia dr przepisała antybiotyk, tabletki na gradło i syrop. 5 tygodni już się męczę... Dziś w nocy w ogóle nie spałam, to już kolejna taka noc... Adasia budzę kaszlem nawet jak śpię w drugim pokoju :(
Słabo mi strasznie, jak wracaliśmy od lekarza, to zrobiło mi się czarno przed oczami, gorąco, myślałam, że padnę... :( To z przemęczenia :(
W piątek spałam w dzień udało się zasnąć i miałam taki sen, że obudziłam się i płakałam kilka godzin...
Ktoś mądry mi kiedys powiedział, że jak urodzę dziecko, to wszelkie obawy o dziecko miną... Ale nie mijają...
Śniła mi się w ten piatek śliczna, uśmiechnięta dziewczynka w białej sukieneczce,. powiedziała do mnie 'mamusiu nie martw się o Adasia, ja czuwam nad nim, nie pozwolę, żeby mu sie coś stało' ...
To był mój Aniolek, moja nienarodzona córeczka... Tak to sobie tłumaczę...
Pewnie pomyślicie, że głupia jestem ;)

Nie będę Wam odpisywać, bo nie mam siły... :(
Oby leki pomogły :(

Idę poleżeć, bo głowa pęka... :(
Później zajrzę do Was :):*

WITAM E-CIOCIE TU OLINEK,SKLADAM WAM NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA W DNIU WASZEGO SWIETA:-)

1661_DSCN6144.jpg

Nie bierz tego do siebie może po prostu miał gorszy dzień, jak sobie przemyśli to na pewno Cię przeprosi.

Mała smacznie śpi aż miło więc i ja się kładę :tak: Dobranoc.

Tysiolek ale jeśli się nie opamięta to mam coś dla Niego :-D

hahahahaha Kama ładna szyszunia - chetne z niej skorzystam :-D

a dziewczynki wszystkoego najlepszego w Dniu NAszego Święta ! niech Małżowie będa mili a dzieci grzeczne i śpiące :tak:

Kacha_wawa :szok: juz planujesz trzeciego bobasa? ja mam schze jak się kocham z M żebym czasem drugiego nie miała ! a co dopiero trzecie ! pełen podziw! ja na pewno nie naleze do tych kobiet które ubustwiają dzieci :no:

ASIAX piekne kwiatuszki dostałąś :) żeby każdy facet był taki romantyczny :) ;-):tak:

jola.24 tak u mnie też ciemiączko czasem pulsuje zwląszcza jak Mała popłacze albo jak sie umęczy przy karmieniu :tak:

ja dzisiaj byłam na uczelni na seminarce i muze wkońcu zaczac kończyć prace mgr bo czas ucieka a czerwiec tuz tuż....

potem byliśmy z M wybrac sobie obraczki - daliśmy złoto więc taniej nam wyjdzi e- 500 zł za robocizne, 200 zł za brylancik i 50 zł za grawew wenatrz obraczki więc myśle ze dobra cena :tak: pod koniec marca do odebrania wiec nie moge się doczekac :-)

kurde a ja chyba sobie przewiałam tyłeczek bo mi znowu hemoroid ise odezwał buuuuuu :wściekła/y:

eeeeeh a moje dzieciatko wczoraj w nocy szalało - płakac ne płakała ale co 1,5 godz w nocy na jedzonko się budziła ! maaaasakra !

Wróciłyśmy właśnie ze spaceru z przygodą.
Poszłyśmy do nas na Skałkę, to jest takie bajorko, które można przejść naokoło, pół miasta chodzi tam na spacery ;-)
Jakiś dziadek zwrócił mi uwagę, że na placu zabaw są dzieci bez rodziców, ale pomyślałam, że obejdę bajorko naokoło i wtedy ewentualnie zareaguję, bo nie mam ochoty na dyskusje z jakąś świrniętą mamuśką, która okaże się jest niedaleko. Ale uszłam parę metrów i dzieciaki zaczęły iść za mną, w końcu zagadałam do nich, okazało się, że dziewczynki mają 4 i 7 lat i nie wiedzą jak mają wrócić do domu, a już im zimno (dodam, że jedna w kurteczce i spodniach polarkowych z wielką dziurą na kolanie, a pod spodem żadnych rajstopek, a druga tylko w polarku zamiast kurtki, obie bez szalików ani rękawiczek i zasmarkane) :szok: zadzwoniłam na policję, dobrze że miałam chusteczki i jakieś landrynki, poszłam z nimi na plac zabaw i czekałyśmy.
Okazało się, że mamusia pozwoliła im iść :szok: i jakiś pan miał po nie przyjść, ale nie przyszedł :szok: masakra!

No a potem poprawił mi się humor, bo mijałam jakąś babcię z wnuczką tak z 2 latka i od razu zobaczyłam Paulinkę od Asiowo - mała zobaczyła wózek, w tył zwrot, rączka do naszego wózka i idzie ze mną :-D

No i kochane nie da się nie zauważyć facetów pędzących z obowiązkowymi (jak to mówi mój mąż) wiechciami, ewentualnie badylami dzierżonymi w dłoniach :-D

ej laseczki

i ja wam życzę dużo usmiechu na codzień, zdrowych ,kochanych dzieciaczków, dni bez kolek, codziennych kupek i bezbolesnego ząbkowania ( to na początek chyba wystarczy)

a moje dziecko do wczoraj sie rozgadało, w dzien nie spi tylko gada do wszystkiego co widzi;-) śmiac mi się chce:-D nawet hustawka która do tej pory wkrytycznych momentach ja usypiala nie działa...właśnie huśta się i nawija do misków które tam wisza;-) najgorsze jest to ze upoodbała sobie szafki w kuchni i musimy tam chodzic co chwilka zeby sobie pogadala;-) fajne to ale ja juz padam;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Macy, ale Ci zazdroszcze pobytu mamy:-) Jak dlugo zostanie?
Moja mama wyslala paczke dla wnuczusia, ktora wlasnie dzis przyszla, tyle ze listonosz zawsze musi przyjsc jak nikogo nie ma w domu. Czyli jutro musze zapychac na poczate po odbior przesylki echhh uwielbiam te tlumy na poczcie!

Dziewczyny, ja nie chce zapeszac, ale moj syn siedzi - lezy w foteliku i jest cicho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma otwarte oczy i nie placze!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak od wczoraj. Moze to przeziebienie na niego tak podzialalo, ze mu sie odechcialo plakac w foteliku. Oby! Bo dotychczas to byl fotelik, ryk i rece:-)

A ja na Dzien Kobiet zamiast kwiatkow (bo wiedzialam, ze takie sie szykuja) poprosilam o cappucino i 2 buziaki: jeden prawdziwy a drugi to czekoladka o takiej nazwie (bacio) heh, tylko, ze jeszcze poza prawdziwym buziakiem nie wypilam ani cappucino ani nie zjadlam czekoladki:-(

reklama
A ja mam dylemat - pozwolić, żeby dziecię dalej spało i zrobić w tym czasie obiad? Czy obudzić na karmienie, bo mi cycki zaraz rozwali i z obiadu nici... ech, tak źle i tak niedobrze ;-)

Do góry