reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Dziewczynki

I ja życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!

Sylwia100 śliczny kombinezon
Astrid5
przepiękny komplet, tylko cena :szok:
Morka ale załatwiłaś teścia :-D:-D
Jola.24 ja ciemiączka nie widzę pod gąszczem włosów :-D ale jak dotykam to nie pulsuje a podajesz witaminę D3?

Am My wstałyśmy godzinę temu :szok: jak zobaczyłam zegarek to ogarnęło mnie przerażenie :-D Idę nalewać sobie wody do wanny. Buba w fotelik samochodowy i do wózka i myk do łazienki tylko jako obserwator bo jeszcze na wspólna kąpiel nie mogę się odważyć :zawstydzona/y: choć bym bardzo chciała.
Miłego dnia Kobietki :tak:

reklama
a taki kombinezon licytuje Olinkowi na chrzest bo zwatpiam ,ze zrobi sie cieplo do 28 marca* ŚLICZNY KOMBINEZON PAJACYK MIŚ 0-3m MORRIS * (944706611) - Aukcje internetowe Allegro
Super :tak::tak::tak:a ten rozmiar będzie ok ? no chyba ze mój tylko nosi ciuszki 3-6M i są mu akurat :confused:a co to będzie jak będzie mieć te 3 M :-D

Dziewczynki czy u waszych maluszkow ciemiaczko jest tez tak widoczne na glowce i czasem pulsuje? Ja jestem przerazona jakie to delikatne miejsce jest i boje sie go dotykac:zawstydzona/y:
Milego dzionka mamuski:-)
musi pulsować ;-) u nas jest widoczne bo główka łysawa wiec widać ;-):-D

Asiax gratki dla małego już ząbki no proszę :-D

Najlepszego kobitki i ode mnie :-)zmykam ;-)

a ja wpadłam tylko życzyć wszystkiego naj naj najlepszego !!

(mój mały jest dziś kochany i nawet pozwolił mi obiad zrobić :D )

Dziękuję Kaja, tak ok u mnie :)
No może poza zdrowiem... Byłam z Adasiem u lekarza z ta jego główką... Myślałam, że to ciemniączko, ale z dnia na dzień było gorzej, pomyślałam, że najwyżej mnie wysmieje pani dr i poszłam. I okazało się, że Adaś ma zapalenie skóry :(
Dostaliśmy maść, już mu posmarowałam główkę...
Mi Adasia dr przepisała antybiotyk, tabletki na gradło i syrop. 5 tygodni już się męczę... Dziś w nocy w ogóle nie spałam, to już kolejna taka noc... Adasia budzę kaszlem nawet jak śpię w drugim pokoju :(
Słabo mi strasznie, jak wracaliśmy od lekarza, to zrobiło mi się czarno przed oczami, gorąco, myślałam, że padnę... :( To z przemęczenia :(
W piątek spałam w dzień udało się zasnąć i miałam taki sen, że obudziłam się i płakałam kilka godzin...
Ktoś mądry mi kiedys powiedział, że jak urodzę dziecko, to wszelkie obawy o dziecko miną... Ale nie mijają...
Śniła mi się w ten piatek śliczna, uśmiechnięta dziewczynka w białej sukieneczce,. powiedziała do mnie 'mamusiu nie martw się o Adasia, ja czuwam nad nim, nie pozwolę, żeby mu sie coś stało' ...
To był mój Aniolek, moja nienarodzona córeczka... Tak to sobie tłumaczę...
Pewnie pomyślicie, że głupia jestem ;)

Nie będę Wam odpisywać, bo nie mam siły... :(
Oby leki pomogły :(

Idę poleżeć, bo głowa pęka... :(
Później zajrzę do Was :):*

WITAM E-CIOCIE TU OLINEK,SKLADAM WAM NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA W DNIU WASZEGO SWIETA:-)

1661_DSCN6144.jpg

Nie bierz tego do siebie może po prostu miał gorszy dzień, jak sobie przemyśli to na pewno Cię przeprosi.

Mała smacznie śpi aż miło więc i ja się kładę :tak: Dobranoc.

Tysiolek ale jeśli się nie opamięta to mam coś dla Niego :-D

hahahahaha Kama ładna szyszunia - chetne z niej skorzystam :-D

a dziewczynki wszystkoego najlepszego w Dniu NAszego Święta ! niech Małżowie będa mili a dzieci grzeczne i śpiące :tak:

Kacha_wawa :szok: juz planujesz trzeciego bobasa? ja mam schze jak się kocham z M żebym czasem drugiego nie miała ! a co dopiero trzecie ! pełen podziw! ja na pewno nie naleze do tych kobiet które ubustwiają dzieci :no:

ASIAX piekne kwiatuszki dostałąś :) żeby każdy facet był taki romantyczny :) ;-):tak:

jola.24 tak u mnie też ciemiączko czasem pulsuje zwląszcza jak Mała popłacze albo jak sie umęczy przy karmieniu :tak:

ja dzisiaj byłam na uczelni na seminarce i muze wkońcu zaczac kończyć prace mgr bo czas ucieka a czerwiec tuz tuż....

potem byliśmy z M wybrac sobie obraczki - daliśmy złoto więc taniej nam wyjdzi e- 500 zł za robocizne, 200 zł za brylancik i 50 zł za grawew wenatrz obraczki więc myśle ze dobra cena :tak: pod koniec marca do odebrania wiec nie moge się doczekac :-)

kurde a ja chyba sobie przewiałam tyłeczek bo mi znowu hemoroid ise odezwał buuuuuu :wściekła/y:

eeeeeh a moje dzieciatko wczoraj w nocy szalało - płakac ne płakała ale co 1,5 godz w nocy na jedzonko się budziła ! maaaasakra !

Wróciłyśmy właśnie ze spaceru z przygodą.
Poszłyśmy do nas na Skałkę, to jest takie bajorko, które można przejść naokoło, pół miasta chodzi tam na spacery ;-)
Jakiś dziadek zwrócił mi uwagę, że na placu zabaw są dzieci bez rodziców, ale pomyślałam, że obejdę bajorko naokoło i wtedy ewentualnie zareaguję, bo nie mam ochoty na dyskusje z jakąś świrniętą mamuśką, która okaże się jest niedaleko. Ale uszłam parę metrów i dzieciaki zaczęły iść za mną, w końcu zagadałam do nich, okazało się, że dziewczynki mają 4 i 7 lat i nie wiedzą jak mają wrócić do domu, a już im zimno (dodam, że jedna w kurteczce i spodniach polarkowych z wielką dziurą na kolanie, a pod spodem żadnych rajstopek, a druga tylko w polarku zamiast kurtki, obie bez szalików ani rękawiczek i zasmarkane) :szok: zadzwoniłam na policję, dobrze że miałam chusteczki i jakieś landrynki, poszłam z nimi na plac zabaw i czekałyśmy.
Okazało się, że mamusia pozwoliła im iść :szok: i jakiś pan miał po nie przyjść, ale nie przyszedł :szok: masakra!

No a potem poprawił mi się humor, bo mijałam jakąś babcię z wnuczką tak z 2 latka i od razu zobaczyłam Paulinkę od Asiowo - mała zobaczyła wózek, w tył zwrot, rączka do naszego wózka i idzie ze mną :-D

No i kochane nie da się nie zauważyć facetów pędzących z obowiązkowymi (jak to mówi mój mąż) wiechciami, ewentualnie badylami dzierżonymi w dłoniach :-D

ej laseczki

i ja wam życzę dużo usmiechu na codzień, zdrowych ,kochanych dzieciaczków, dni bez kolek, codziennych kupek i bezbolesnego ząbkowania ( to na początek chyba wystarczy)

a moje dziecko do wczoraj sie rozgadało, w dzien nie spi tylko gada do wszystkiego co widzi;-) śmiac mi się chce:-D nawet hustawka która do tej pory wkrytycznych momentach ja usypiala nie działa...właśnie huśta się i nawija do misków które tam wisza;-) najgorsze jest to ze upoodbała sobie szafki w kuchni i musimy tam chodzic co chwilka zeby sobie pogadala;-) fajne to ale ja juz padam;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Macy, ale Ci zazdroszcze pobytu mamy:-) Jak dlugo zostanie?
Moja mama wyslala paczke dla wnuczusia, ktora wlasnie dzis przyszla, tyle ze listonosz zawsze musi przyjsc jak nikogo nie ma w domu. Czyli jutro musze zapychac na poczate po odbior przesylki echhh uwielbiam te tlumy na poczcie!

Dziewczyny, ja nie chce zapeszac, ale moj syn siedzi - lezy w foteliku i jest cicho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma otwarte oczy i nie placze!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak od wczoraj. Moze to przeziebienie na niego tak podzialalo, ze mu sie odechcialo plakac w foteliku. Oby! Bo dotychczas to byl fotelik, ryk i rece:-)

A ja na Dzien Kobiet zamiast kwiatkow (bo wiedzialam, ze takie sie szykuja) poprosilam o cappucino i 2 buziaki: jeden prawdziwy a drugi to czekoladka o takiej nazwie (bacio) heh, tylko, ze jeszcze poza prawdziwym buziakiem nie wypilam ani cappucino ani nie zjadlam czekoladki:-(

reklama
A ja mam dylemat - pozwolić, żeby dziecię dalej spało i zrobić w tym czasie obiad? Czy obudzić na karmienie, bo mi cycki zaraz rozwali i z obiadu nici... ech, tak źle i tak niedobrze ;-)

Do góry