reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Biedne te szyszki, takie piękne, a tak marnie skończą :-p
Gosiu teraz doczytałam o Twoim kręgosłupie, mam zupełnie to samo i nie mogę żadnej dogodnej pozycji sobie znaleźć:sorry2:Niestety obawiam się, że u mnie to przez rozmiar piersi, a nie dam rady ich gdzieś chociażby na chwilę zostawić ;-) Poza tym wychodzi u mnie noszenie dwójki dzieci. Szczególnie noszenie Olisia, bo Jessi to przy nim leciutka jak piórko jest. No cóż, jakoś muszę z tym sobie radzić, wyjścia nie ma ;-)

reklama
cześć z rana :)
mój mały od godziny już nie śpi i ogląda w najlepsze świat, próbując się od czasu do czasu uśmiechnać, na przykład do lampki nocnej ;)
życzę wszystkim miłego dnia!

Witam i ja - ja na nogach od 5 - starsza jest chora i chrycha prycha i jęczy - w sumie jej się nie dziwię ale oczy mam już na zapałki i jak zwykle z niewyspania głowa mnie boli - mam nadzieję że pójdzie spać w ciągu dnia to i ja zasnę.

Miłego dnia życzę wszystkim..

Dziewczyny kochane ale sie usmialam z rana z tych planow sadzenia w doopach meskich drzew iglastych...Hihihi...
A u mnie jest psiapsiolka z Polski,juz mam farbniete wlosy,dzis tworzymy fryzure-scinam w cholere kudly, nie beda mi latac kolo geby....
O chrzcinach nie mysle,bo mnie rodzinka B wpienia i na zlosc im nie zrobie zadnych chrzcin,tzn zrobie cicho i po kryjomu...Noz kurde mac co drugi dzien dzwonia i pytaja kiedy?kiedy? A ja naprawde nie mam ochoty z bolacym tylkiem(co za eufemizm) obslugiwac stada gosci...Nie wyobrazam sobie codziennych rytualow z malenstwem przy pelnej chalupie ludzi,udzielajacych miliona dobrych rad....
Walczymy tez dalej z ciemieniucha...Sluchajcie wiem,ze niektore z Was maja dzieci z AZS...jakie byly objawy u waszych maluchow?Coraz bardziej sie obawiam,ze Alex dostal w spadku AZS po dziadku i wujku....

Pozdrawiam i milego dnia

Witam:)
Co do szyszek ,to ja tez przekaze na ten szczytny cel swój 1 procent podatku:-Dmusze sie do lasu wybrac i nazbierac po worku dla tesciowej i mojego dziada:tak:
nie mam czasu pisac ,bo przeprowadzka w toku i mysle ,ze do srody bede u siebie.Chrzciny miałam robic u tesciowej,ale szyszkaaaaaaaaaaaaaa jej w odwłok i robie u siebie:tak:

Witam Was kobietki poranna pora.:tak::happy2:
Nareszcie wyspana , Adaś przesypia już od tygodnia po 5,6 Godzin =) Miejmy nadzieje ze mu się nie przestawi:-) Dziś Słonecznie wiec pewnie zaliczymy spacerek;-)
Zycze Wam miłego i słonecznego Dnia.

Oraz składam Najserdeczniejsze Życzenia z okazji Dnia kobiet!!!!!

Zobacz załącznik 222404
pozdrawiam

Witam porannie, nie mam czasu was poczytać, może się uda jak Miki zrobi sobie południową drzemkę.

Muszę się pochwalić że w sobotę zauważyliśmy pierwszy ząbek i mały jest marudny, ciągle zajada rączki i popłakuje, ale nocka fantastyczna 12h snu z jedną przerwą na mleczko o 4.

Wczoraj Miki miał włączoną karuzelkę i jak zwykle gadał z miśkami, M chciał go wyjąć z łóżeczka na zmianę pieluchy a tu ryk, wsadził go z powrotem i dziecko zadowolone.

Dzisiaj dzień kobiet, zeszłam na śniadanko a na stole w jadalni piękny bukiet żółto- czerwonych tulipanów od M, od razu uśmiech zagościł na ustach.

Załączniki

• Mikołajek  marzec.jpg
    Mikołajek marzec.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 28
Witam porannie , u nas sloneczko i od razu zyc sie chce.
Macy-Nicol niestety budzi sie w nocy bo jej sie pic chce i mimo ze na stoliku ma kubeczek z piciem to ja musze do niej wstac taka sie po porodzie zrobila no ,ale zaraz zasypia, no i niekiedy sie przebudzi ja Mia placze.
Dzisiaj Mia od 2 do 3.30 meczyla sie z bolacymi baczkami.
Co do zawstydzania - to ja tylko mowie ze zobacz takie jestes juz duza wszystko chcesz robic sama , a siusiasz w majteczki jak dzidzius.Mam nadzieje , ze nie wyzadzam jej tym krzywdy.
Kacha wawa-fajnie , ze chumorek wrocil tak trzymaj.Podziwiam , ze juz chcesz 3 mi 2 wystarczy .
Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet.

reklama
Witajcie Dziewczynki poniedzialkow i osmomarcowo:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego dzionka:-)
My dzis pospalismy troche, mimo kaszelku. Na szczescie dzis mamy wyznaczona wizyte u pediatry, wiec oslucha Matteo.
Sloneczko u nas swieci, ale jest chlodno. Wyczekuje 19 marca z niecierpliwoscia, bo wreszcie zacznie byc naprawde ladna pogoda echhh.

Sylwia - super, ze przeprowadzka w toku.
Roxeen, ale ten czas leci. Niedawno pisalas, ze tesc wyjezdza, a juz wrocil:-)
Milego dnia dziewczynki:-)

Do góry