Karoli4
Fanka BB :)
Wy tu sie rogalami objadacie, a ja sobie mozzarelle w takim razie podarowalam. Moze bez maku, miodu, ciasta francuskiego, ale rownie pyszna.
A ja nie bede sie wymadrzac, tylko dodam swoje 5 groszy.
Ja wiem tak: jak jest goraczka to organizm walczy. Niektorzy przechodza choroby bezgoraczkowo, ale wiem, ze ta odmiana jest bardzo zjadliwa dla organizmu i meczaca.
A oslabienie organizmu wystepuje po kazdej chorobie, nie tylko przeziebieniach, grypach etc, ale po operacjach, no i oczywiscie porodach ;-)
a czy możesz powiedzieć skąd masz takie informacje? Bo ja się z nimi absolutnie nie zgadzam. Pocenie się jest naturalną reakcją walki organizmu z infekcją. A brak gorączki faktycznie oznacza osłabienie, ale u niektórych - np u mnie - osłabienie występuje zawsze w ostatniej fazie walki z chorobą (dziś np mam temp. 36.2 a dwa dni temu mocno gorączkowałam).
Pumpkinwspólczuje ze w okresie w ktorym powinnas jak najmniej nerwow miec to ty przechodzisz to teraz, wspolczuje i zycze szybkiej poprawy w związku.
PaulinaaaMozesz brac praktycznie wszystkie leki homeopatyczne na grype i stany grypowe polecam osscillococinum a na gardlo jest tantum verde w atomizerze taki do psiakania to rewelacyjne leki ja cala ciaze jade na nich i dzialaja!!!!A to ze nie masz goraczki tylko sie mocno pocisz to nie jest powod do radosci bo to znaczy ze jestes mocno oslabiona a to jest znacznie niebezpieczniejsze dla organizmyu i cdziecka niz bys miala lekka goraczke bo przy goraczce organizm walczy z choroba a przy solabieniu wyraznie se z nia nie radzi!!!!
A ja jutro sie zaczynam PREZPROWADZAC!!!nie wyobrazam sobie tego ale musimy se poradzic ja juz mam dosc pakowania w wory samych naszych ubran a co dalej....o booooozeeeeePozdrawiam was stycznioweczki:-)
A ja nie bede sie wymadrzac, tylko dodam swoje 5 groszy.
Ja wiem tak: jak jest goraczka to organizm walczy. Niektorzy przechodza choroby bezgoraczkowo, ale wiem, ze ta odmiana jest bardzo zjadliwa dla organizmu i meczaca.
A oslabienie organizmu wystepuje po kazdej chorobie, nie tylko przeziebieniach, grypach etc, ale po operacjach, no i oczywiscie porodach ;-)