A powiedzcie mi ... Chodzicie gdzieś na imprezy jakieś? Bo u mnie to wojna jest!! Twierdzą (maż i teście), że kobieta w ciąży nie powinna nigdzie chodzić...A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!
Emilcia jesli chodzi o wyjscia do pubu to ja raczej zadko chodze wiec u mnie nawet nie ma tematu, jak sie gdzies ze znajomymi chce spotkac to zawsze u kogos w domu wiec z zadnym protestem z niczyjej strony sie to nie spotyka, no ale raczej bym sie zdziwila gdyby ktos mial przeciwko ze wychodze na babską impreze do kolezanki ktora i tak sie konczy o 1 w nocy najpózniej, wiec luzik.
Na dyskoteki nie chodze bo juz nie mam ochoty od jakis 4lat.
Ale gdybym chodzila to w ciazy bym sobie na pewno odpuscila bo tak nigdy nie wiadomo co sie wydarzy. A co do pubow to gdybym chodzila, to na pewno bym sobie w ciazy tez pozwalała na takie wyjscia tam gdzie sa pomieszczenia dla niepalących.
Witam,
Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń
Pozdrawiam
Nessi witaj!
A z OM na kiedy masz termin? gdzies na 26.12?
Bo tu jest pare dziewczyn ktore mają termin na koncówke grudnia z OM ale wiadomo ze dzidzia sama zdecyduje kiedy przyjsc na swiat
Ostatnia edycja: