reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A powiedzcie mi ... Chodzicie gdzieś na imprezy jakieś? Bo u mnie to wojna jest!! Twierdzą (maż i teście), że kobieta w ciąży nie powinna nigdzie chodzić... :rofl2: A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!

Emilcia jesli chodzi o wyjscia do pubu to ja raczej zadko chodze wiec u mnie nawet nie ma tematu, jak sie gdzies ze znajomymi chce spotkac to zawsze u kogos w domu wiec z zadnym protestem z niczyjej strony sie to nie spotyka, no ale raczej bym sie zdziwila gdyby ktos mial przeciwko ze wychodze na babską impreze do kolezanki ktora i tak sie konczy o 1 w nocy najpózniej, wiec luzik.
Na dyskoteki nie chodze bo juz nie mam ochoty od jakis 4lat.
Ale gdybym chodzila to w ciazy bym sobie na pewno odpuscila bo tak nigdy nie wiadomo co sie wydarzy. A co do pubow to gdybym chodzila, to na pewno bym sobie w ciazy tez pozwalała na takie wyjscia tam gdzie sa pomieszczenia dla niepalących.

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń
Pozdrawiam

Nessi witaj!
A z OM na kiedy masz termin? gdzies na 26.12?
Bo tu jest pare dziewczyn ktore mają termin na koncówke grudnia z OM ale wiadomo ze dzidzia sama zdecyduje kiedy przyjsc na swiat:)

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dostałam telefon od koleżanki z pracy, która niebawem miał wrócić po macieżyńskim do pracy, że znowu jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic niezwykłego, gdyby nie fakt, że to będzie jej siódme:szok::szok::szok::-D:-D:-D A ona ma dopiero 29lat, widzicie jak to się robi w Irlandii:-D:-D:-D

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń

Pozdrawiam
Witaj:tak:
U mnie mamusia dyisiaj imieniny robi wiec najem sie dobrych rzeczy tylko pozniej na wage nie wchodze:no:bo mnie denerwuje malpa jedna:tak:
Malutki dzisiaj leniwy jest mało sie rusza ,az mam stracha:tak:

Widzę,że każda remont zaplanowała na koniec ciąży:szok: Ja też ,tak jakoś wyszło. A dziś znajoma mnie nastraszyła,ze firan nie wolno wieszać , podnosić rąk do góry itp. A my póki dzidzi nie ma postanowiliśmy zająć dla siebie lepszy pokój a małą wysiudać do mniejszego, ale za to będzie mieć balkon;-) co by potem się nie wykłócała.Więc trzeba zamienić meble pokojami i całą ich zawartosć będę musiała niestety ja po przenościć i poukładać:zawstydzona/y:
Ale mi narobiłyście smaka tym barszczykiem, ale już gotuje:-D (pierwszy raz w zyciu):eek:

nessi porozmawiaj z dzidziolkiem,zeby sie nie spieszył..:-D moim zdaniem 100razy lepiej mieć maleństwo z początku roku niż z końca grudnia,bo cały rok ma do tyłu później.

sylwia,twoja mama to tereska? ja też dziś na imieniny lecę.. do babci tereski właśnie :-)

kurcze.. boje sie brac centymetr do ręki,bo jak jestem najgrubsza z Was wszystkich to sie zastrzele :-p

Jola 24 zazdroszcze problemu, ja mieszkam w kawalerce i niestety nie mam wyboru co o pokoika:((((((((((((((((((

Kawalerka ma tez swoje dobre strony, taka przytulna i sprzatania malo, no i o ogrzewanie nie musisz sie martwic. A u mnie ten za zimny, tamten za daleko od sypialni naszej i do tego maly,masakra:sorry:

Ja nie mam zbyt dużego wyboru bo u nas w łazience jest ten przeklęty prysznic elektryczny, który buczy jak cholera więc żadnego z dzieci nie mogę położyć w sypialni przylegającej, choć jak na złość ten pokój jest największy:crazy: Więc oprócz tego mam tylko wolny jeden pokój, który obecnie jest pokojem muzycznym mojego M, jak mi przykro:-pAle strasznie jest mały więc nie wiem jak tam wszystko pomieszczę:sorry:
Czemu chcesz kupować z allegro, potem to bedziesz wysyłać z Polski:confused: Ja dla Szyma kupiłam meble z Argosa, w tym tyg wybieram się do Ikei pooglądać:tak:

Witaj:-)
Co do wypłat to my mamy tygodniówki więc jest super bo nigdy nie jesteś bez kasy:-):-):-)
A jeśli chodzi o imprezy to ja tu nie chodzę wogólę ale jak jestem w Polska to zawsze gdzieś wyskoczę, choć huczne to obecnie nie dla mnie:tak:

Ja tez mam ten prysznic ale sypialnia przylegajaca jest nasza i nikt sie nocami raczej nie kompie:-)chyba ze rodzinka najedzie:-D Co do allegro to wszystko jest duzo tansze a ja mam w Polsce wozek i dwa worki ubran do zabrania wiec postanowilam jeszcze kilka rzeczy dokupic i wszystko wyslac kurierem, biora 2euro za kg wiec mysle ze rozsadna cena:tak: Mebelki to akurat mam ale nic wiecej:sorry:

Właśnie dostałam telefon od koleżanki z pracy, która niebawem miał wrócić po macieżyńskim do pracy, że znowu jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic niezwykłego, gdyby nie fakt, że to będzie jej siódme:szok::szok::szok::-D:-D:-D A ona ma dopiero 29lat, widzicie jak to się robi w Irlandii:-D:-D:-D

No to pogratulowac kolezance:-D ale nie dziwi mnie to moj znajomy ma 16-cioro rodzenstwa:-D Oni tu hurtowo:-D

Dobra ide konczyc obiadek, ogorkowa i kurczaczek:-)

nessi porozmawiaj z dzidziolkiem,zeby sie nie spieszył..:-D moim zdaniem 100razy lepiej mieć maleństwo z początku roku niż z końca grudnia,bo cały rok ma do tyłu później.

W 100% się z Tobą zgadzam, równiez wolałabym na styczeń, ale siła wyzsza :) a mój shogun to nie bardzo się słucha :) heh, jak ma mój charakter to zrobi na przekór :)

reklama

sylwia,twoja mama to tereska? ja też dziś na imieniny lecę.. do babci tereski właśnie :-)

kurcze.. boje sie brac centymetr do ręki,bo jak jestem najgrubsza z Was wszystkich to sie zastrzele :-p
tak Tereska:tak:Nie marudz tylko sie mierz i daj znac:-D

Do góry