reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam ;-)

mnie przeziębienie dopadło na maksa w nocy gardło dało o sobie znać ale z rana jest ok i nie boli ale katar trzyma :-(

Ja pokoik u córy i dla maleństwa mam pomalowany ale worki nadal stoją z ciuchami eh dużo roboty przed nami i wlecze się to wszystko :cool:

reklama
Witajcie :-)
Ale wczoraj się napisałyście :) Zaraz zobaczę, co tam jest :tak:
Pierwszy dzień w szkole - ... :-( Wyszłam z domu o 9, wrocilam o 21... Zaraz po zajeciach musialam pojsc tu i tu, pojechac do tesciowej, bo imieniny miala w czwartek, no, ale pojechalismy wczoraj, bo nie bylo jak wczesniej...
Mój mąż mnie wkurzał tam jak jasna cholera... :-( Mówiłam mu milion razy, że zle sie czuje, ze chce jechac, no, ale jeszcze herbata, ciasto... W koncu nie wiem ile tych herbat wypil!! Na mnie tesciowa sie obrazila, bo nie chcialam herbaty... No, a co zrobie, ze nie lubie? Pijam wode niegazowana - o czym zreszta dobrze wie i jak zwykle jej nie miala!! A wiedziala, ze bedziemy...
Tesciu kochany jarał faje za fają, a moje czysciutkie wczoraj ubranka, wyprasowane pieknie do szkoly, smierdza dzis jak jasna cholera.. :confused2: I znowu musze prac i prasowac!!
No, a o 19 zadzwoniła mama, że wróci do domku :happy: i pojechalismy po nia jak wracalismy od tesciow... :happy: I moje Aniołki kochane nie chciały cioci wypuścić :tak: Jak kocham te bratanice moje, to pojecia nia macie!!!! Wszystko dla nich bym zrobila!! :tak::-D I one tez sa za mna... A jak wychodzilismy, to byl jeden placz... 'Babciu zostań, albo ciociu ty.." ... I tak smutno bylo mi ... No, ale mialam mame dla siebie na noc :) I tatę :-D ale jak wrócil, to juz spalam :-(A z mama nawet 5 słow nie zamienilam, bo bylam tak zmeczona, że padlam...
Takze o 21.30 juz w krainie Morfeusza... A tam wojny, zabijanie, krew... Nic pozytywnego... Mam nadzieję, że moje dziecko nie widzi tych snów, bo nie wiem co by sobie pomyślał...
Obudziłam się o 5, pooglądałam telewizję, Poszłam spać o 8 i dopiero się obudziłam...
I sama w domku jestem... Nie ma ani rodziców :confused2: ani meża :eek: A tak się cieszyłam, że nie będę sama w domku... :-(
No nic... Biorę się za sprzątanie i pisanie prac, bo już nam zadali :confused2:

A powiedzcie mi ... Chodzicie gdzieś na imprezy jakieś? Bo u mnie to wojna jest!! Twierdzą (maż i teście), że kobieta w ciąży nie powinna nigdzie chodzić... :rofl2: A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!
Dobrze, że rodzice moi są za mną :tak: I są jacy są obiecali, że w przyszłym tygodniu oni ze mną gdzieś wyjdą :-D Tzn oni ze swoimi znajomymi, ja ze swoimi i będą mieć na mnie oko... Tzn będą czym wrócić do domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia!! Nie przemęczajcie się!!!!

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Patrysia pocieszyłas mnie ,ze nie tylko ja przekroczyłam 90:tak:
Ja tam mam juz 99cm w najgrubszym miejscu:szok: i do tego wczoraj mnie swedziala jakby skora na plecach na dole jakby sei rozciagala..i szybko nawalilam oliwki i balsamu jeszcze bo sie tak boje ze popekam.Teraz bede chyba 5 razy dziennie smarowac!!!

Witaj Nesii!!! Zapraszamy!!! Ja od poczatku na styczniowkach ale lekarz powiedzial ze bede miec porod przyspieszony o jakies 4 tyg (36tydz) wiec juz grudzien wypada..Moze uda mi sie przetrzymac do stycznia:-D Zreszta tak sie z Wami zzylam juz ze nie zamierzam Was opuszczac:tak:

Wszystkim chorowitką zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!

Ostatnia edycja:
golanda - każdy ma jakieś przyzwyczajenia - rozumiem to ;-)fakt szczęście mam z moim M - przestawił się szybko a teraz to nawet sam więcej czasem pilnuje niż ja :-D:-D
Dziewczyny - 90... :szok:ja mam 104 :szok::szok::-D na brzuszku ale to mnie bardzo cieszy :-) i mnie też coraz częsciej swędzi tak miło... trzeba smarować, nie ma rady ;-)
....
witaj Nesii!

Witam dziewczynki porannie
Ja tez jeszcze w lesie z pokoikiem dzieciecym, jestem na etapie zastanawiania sie w ktorym pokoju go zrobic:sorry: a ze podejmowanie decyzji nie przychodzi mi latwo wiec troche to jeszcze potrwa:-D

Jola 24 zazdroszcze problemu, ja mieszkam w kawalerce i niestety nie mam wyboru co o pokoika:((((((((((((((((((

Witaj Nesii!!! Zapraszamy!!! Ja od poczatku na styczniowkach ale lekarz powiedzial ze bede miec porod przyspieszony o jakies 4 tyg (36tydz) wiec juz grudzien wypada..Moze uda mi sie przetrzymac do stycznia:-D Zreszta tak sie z Wami zzylam juz ze nie zamierzam Was opuszczac:tak:

Dziekuję za przywitanie, ... grudzień/styczeń niby takie sobie bliskie a jednak rok róznicy ;)

Wszystkim chorowitką zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!

Ja równiez się pod tym podpisuję :)

Pozdrawiam,

Witam dziewczynki porannie

Ja tez jeszcze w lesie z pokoikiem dzieciecym, jestem na etapie zastanawiania sie w ktorym pokoju go zrobic:sorry: a ze podejmowanie decyzji nie przychodzi mi latwo wiec troche to jeszcze potrwa:-D
Rozgladam sie za wyprawka na allegro i tez nie moge sie zdecydowac:zawstydzona/y:
Milego dzionka mamuski
Ja nie mam zbyt dużego wyboru bo u nas w łazience jest ten przeklęty prysznic elektryczny, który buczy jak cholera więc żadnego z dzieci nie mogę położyć w sypialni przylegającej, choć jak na złość ten pokój jest największy:crazy: Więc oprócz tego mam tylko wolny jeden pokój, który obecnie jest pokojem muzycznym mojego M, jak mi przykro:-pAle strasznie jest mały więc nie wiem jak tam wszystko pomieszczę:sorry:
Czemu chcesz kupować z allegro, potem to bedziesz wysyłać z Polski:confused: Ja dla Szyma kupiłam meble z Argosa, w tym tyg wybieram się do Ikei pooglądać:tak:

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń

Pozdrawiam
Witaj:-)
Co do wypłat to my mamy tygodniówki więc jest super bo nigdy nie jesteś bez kasy:-):-):-)
A jeśli chodzi o imprezy to ja tu nie chodzę wogólę ale jak jestem w Polska to zawsze gdzieś wyskoczę, choć huczne to obecnie nie dla mnie:tak:

reklama
A wogole to musze sie Wam pozalic, bo tak mnie ten remont wkurza. Wzielismy mojego wujka zeby nam remont domu zrobil i sie tak grzebie..minal tydzien a on prawie nic nie zrobil..przyjezdza sobie na 11..w polowie dnia ucieka bo do lekarza bo cos..zwariuje chyba!!! A mamy troche do zrobienia..Boje sie ze do porodu moze nie zdazyc.A tak bym chciala juz sobie nasza nowa sypialnie urzadzac i wstawic lozeczka do niej i w spokoju oczekiwac na dzieciaczki a tu stres ze nie zdazy jak sie bedzie tak grzebal..a nasza sypialnie postanowil ze na koncu bedzie robil bo tak mu najlepiej..A ja sie cieszylam ze fajnie bo wujek a nie jakis obcy w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry